Män som är pedofiler

Min exmake, som har våldtagit min äldsta dotter, bor här i Bromma. Lyckligtvis inte i finhooden men ändå i Bromma. Bromma är dessutom väldigt stort så jag slipper stöta på honom.

 

Kan kanske också bero på att jag sms:ade honom för ett par år sedan. När jag fick reda på det här. Bad honom hålla sig ifrån ett par-tre ställen där jag ofta är. Från att ständigt stöta på honom har jag inte sett röken av honom på ganska exakt två år. Tur för honom.

 

I veckan var jag ute på lite ärenden och på väg hem hamnade jag i sinnessjuka köer. Så pass jefliga att de gick ut på radion varje kvart och pratade om det. Jag känner till Bromma hyfsat bra, eller ja, där jag bor nu och där jag h a r bott. Med exmaken.

 

Dessa köer ringlade sig förbi utanför området där exmaken och hans fru … och hans andra barn bor. Jag har ju också bott där så jag bestämmer mig, utan att tänka mig för, att svänga in i villaområdet och gena. Någonstans där stänger min hjärna av sig.

 

Plötsligt åker jag på gatan där han bor. Kör förbi huset. Vill kräkas.

 

Rakt över hans nuvarande hus bodde han och jag. I det här huset. Han sålde det och köpte ett nytt när jag drog. När jag passerar vårt gamla hus börjar jag skaka okontrollerat och får en panikångestattack. De luxe. Så jobbig att jag är tvungen att stanna bilen hundra meter längre fram.

IMG_2801

I det huset bor idag folk som min exman umgås med. OM de bara visste att i sovrummet som vätter mot baksidan våldtog han min dotter.

 

Jag har inte varit i dom hoodsen sedan jag fick reda på det här. Det är två år sedan. Trodde helt ärligt inte att jag skulle reagera som jag gjorde. Trodde i och för sig inte att jag någonsin skulle passera där igen. Ångesten låg som en blöt filt över ansiktet under hela kvällen. Gick och lade mig men filten låg kvar. Och stank ångest. Till slut gav jag upp och hämtade en sömntablett. Det enda som hjälper. Om jag har tagit ett lugnande piller innan.

 

Jävla, jävla as. Hur fan kan man våldta sin egen dotter? Hur fan kan man våldta över huvud taget?

 

Förlåt mig alla förstå-sig-på-are som är kloka men ibland läcker det i huvudet och jag vill att han ska dö plågsamt. När jag mellan varven ligger sömnlös på nätterna vill jag verkligen det. På riktigt. Sen går jag upp och leker vardag. Och blir så där klok som alla andra är. Då önskar jag inte livet ur honom alls.

 

Då önskar jag att han ska tänka på vad han har gjort vår dotter. Att han ska tänka på det varje dag så länge han lever.

0

81 responses to “Män som är pedofiler

 1. Ragdoll skriver:

  ❤❤❤

 2. Sarah skriver:

  Stor skam att han bor kvar ! Han lever säkert i förnekelse ! Innerst inne mår han skit ! Att hans fru är kvar ? Jag menar dom läser väl bloggen / har läst ) må så gott fina Mona ! Du förgyller mångas tillvaro

  1. K skriver:

   Han blir ju aldrig dömd. Om hon lämnar måste hon varanna vecka lämna ifrån sig sina barn till någon hon vet är våldtäktsman och pedofil. Är hon kvar kan hon i alla fall skydda dem på heltid.

   1. Camilla skriver:

    Hon kan väl också vara pedofil? Barnen är oavsett helt oskyddade så länge de bor med honom. Det behövs inte många minuter för att göra ett övergrepp.

    1. asvj skriver:

     Men vilken sjuk anklagelse! Sitt ner i båten för fan.

     1. Camilla skriver:

      Nej det är ingen sjuk anklagelse det är sjukare att bo kvar hos en pedofil. Man kan inte skydda barnen genom att göra det. Och självklart förutsätter jag att detta är sant vilket du inte verkar göra.

 3. Moa skriver:

  Stor kram på dig och din dotter! Det är självklart helt rimligt att känna som du gör. En jävla jävel är vad han är. Fy fan.

 4. Ninna skriver:

  ❤️

 5. Lillemor skriver:

  Jag tycker det är jävligt stort att du ens kan tänka ”så ska jag inte tänka”, för alltså.. Det här hade jag inte klarat av att inte gå bärsärkargång med. Jag hade velat göra det vansinnigt långsamt och utstuderat . Och visst, jag fattar den andra biten .. Rent tekniskt. Men nä, det hade inte hjälpt . Du är en mkt större människa än jag. Och jag beundrar dig för det❤️ MYCKET!

 6. Tess skriver:

  ❤️

 7. Åsa A skriver:

  <3 <3 <3

 8. Camilla F skriver:

  Den enda rimliga, kloka förståsigpåar- kommentaren är: han är en krake. Må han lida! Det är en balanserad, nyanserad och rimlig slutsats. Han är inget annat än en krake. Massor med människor upplever sig vara i underläge eller blir lämnade varje dag, utan att de förgriper sig på sina barn. Han valde att göra det som tillfredsställde honom. Krake.
  Styrkekram till dig/er! Det blir bra för er igen. Det blir det.

  1. Mulberrytokig skriver:

   Så himla bra formulerat, Camilla F!

 9. Sassa skriver:

  För människor som aldrig varit där, i den mörka mörka värld som ren ångest skapad av trauma, finns ingen riktig förståelse. Det kan finnas empati eller närvaro men inget annat och det är helt ok, men man ska (får) komma ihåg själv att det som sägs eller de ”råd” man får kommer från en skyddad bubbla. Det är normalt att önska livet ur någon som skadat en så eller som i ditt fall något av det finaste du har. Det kommer (om man har tur) en tid när man inte längre vill mörda utan istället önskar medvetande hos den som skadat för att det förhoppningsvis gör mer ont för den personen än något så enkelt som att slippa ifrån.
  Idag kan jag titta på mina många ärr och inte längre falla i delar. Panikångesten kommer inte lika ofta men allt har varit beroende av en annan man som långsamt låtit mig komma bit för bit närmare honom på mina premisser istället för tvärtom försöka fånga mig. I mitt fall vände familjen mig ryggen, din dotter har tryggheten av att du nu tar upp kampen. Med det inte sagt att resan på något sätt är enkel, sorgen/chocken/ilskan och vanmakten sitter fortfarande i ens muskelminne men ändå så märker jag att med små små steg att luften i lungorna inte längre måste pressas ner utan andetagen kommer av sig själv. Ni har visserligen en bit kvar men det viktigaste oket -skammen- råder ni makt över eftersom ni är öppna med det och det är en stor bit på väg.
  Alla kramar och styrka💜

  1. Annelie skriver:

   <3

   1. Sassa skriver:

    Tack Annelie!<3

 10. Jessica skriver:

  Hej! Har socialen kontakt med familjen efter vad som kommit fram? Borde det inte vara brottsligt att hans fru bor kvar med honom med barnen efter att hon fått veta? Vet du hur hon resonerar?

  1. Helen skriver:

   Måste bara flika in med det svenska överjävliga rättsväsendet i dessa ärenden – ord står mot ord och åklagaren väcker inte åtal som de inte tror de kan vinna. Därmed inte sagt att det inte skett, men barnens ord i detta nu soelar mindre roll rättsässigt än förövarens.
   Och genom det finns ingen dom, och Soc kan inte göra så mycket. Helt bedrövligt om du frågar mig, men jag jobbar ju inte heller i rättsväsendet 😉

  2. ninaerica skriver:

   Det finns nog mycket man inte vet om i den relationen. Och vad han än har gjort så finns det fler barn inblandade och en mamma stannar säkert kvar för att skydda. Istället för att han får delad vårdnad vid en separation och hon inte kan vara där.

   1. Lotta skriver:

    Mmmm, den känslan. Stackars den frun som våndas och tvingas leva med de beslutet. Pest eller kolera.

 11. Smultronblomman skriver:

  Folk som känner dig och vet vem han är och var han bor -Har någon sagt om det märks något på honom eller hans omgivning? Har några av hans vänner sagt upp bekantskapen? Har någon ristat ”pedofil” i billackeringen? Någon som faktiskt vet vem han är borde också känna till det du skrivit.
  Jag hoppas han får betala dyrt!

 12. Bitta skriver:

  Började skriva något långt men det är svårt att hitta ord . Massor med kärlek till dig och Johanna ♥️♥️♥️♥️ Som trots det han har gjort lever bra liv och är helt fantastiska personer.

 13. MosterM skriver:

  Fy f-n att den jäkla grisen ”kom undan” och kan fortsätta leva sitt yt-perfekta liv i Bromma. Att fru, vänner, kollegor i hans närhet står ut med sig själva. Att han lever i förnekelse och anser att 24-åringen ”minns fel” är helt sjukt. Och jag blir så galet arg så jag kokar över. Det är ett under att du inte bragt honom om livet, och nä det vore ”för enkelt” för honom, då kommer han undan ännu mer. Fy, blä, usch !!! Mona du är klok och din dotter ännu klokare, det är inte helt ok av mig och sitta bredvid och ha en massa åsikter… Men jag blir så in i h-vete galen varje gång jag läser om din dotters liv. Säger som du Karma finns alltid, alltid. You just wait and see. Kram kram kram

 14. Ulrika skriver:

  <3

 15. Maria från Västerås skriver:

  ❤️❤️❤️ 🐕

 16. Petra skriver:

  ❤️

 17. Alex skriver:

  Vet inte vad jag ska skriva, tankarna är överallt och jag mår illa.
  ❤️❤️❤️

 18. LenaB skriver:

  Kram! ♡♡♡

 19. Gudinnan skriver:

  Jag har mer än förstålse för dina känslor. Har en bonusdotter ( då 13 år) som är vild. Har alltid varit destruktiv och har problem med auktoritet och sociala regler. Spårade ut totalt när hon va 12 och vart frivilligt placerad på jourhem.
  Förra sommaren rymde hon från ett fosterhem. Fick kontakt med två äldre killar som lovade att hon skulle få sova där.
  Väl där så blev det fest. Både alkohol och droger.
  En sak leder till den andra å bonusdottern blir våldtagen både vaginat å analt. ( och vad vi förstått så var hon oskuld innan händelsen )
  Eftersom hon är långt borta från både oss och fosterhemmet tar det över 24 timmar innan hon vågar berätta vad som hänt.
  Och undersökningen blir gjord nästan 48 timmar senare.
  Hursomhelst så fanns det mera bevis i form av sms chat och annat som ledde till åtal.
  Åtal väcktes och rättegången inleddes, han fälldes efter mycket om och men. Han överklagade och vart friad i nästa instans pga av att det tagit lång tid efter våldtäkten fram till undersökningen. Så rättsväsen kan inte till 100% säga att den åtalade var den som utförde brottet?!?

  Allt detta ledde till att min man gick in i en djup depression gått på höga doser antidepressiva. (Vart sjukskriven och vart bollad från doktor till doktor innan han träffade en läkare som faktiskt såg hela kedjan av händelser och fick in min man på terapi och rätt medicin. Och äntligen efter ett år börjar han se ljust på tillvaron.)
  Hela våran värld rasade samman. Hela familjen blev drabbade av förförarens handling.
  Både känslomässigt och ekonomiskt.
  Syskonen blev handlingsförlamade, hon själv blev mera utåt agerande mera självdestruktiv. Eftervården för henne har varit väldigt liten och hon har inte fått mycket hjälp att bearbeta det som hänt.

  Alla sexualbrott drabbar så många mera än bara offret. Förövaren kan oftast glida vidare i livet utan större problem medans offret dennes nära familj och vänner blir långt mera drabbad. Och å så många år efter.

  Jag har säkert sagt det förut men jag tycker att brott som drabbar den enskilde har allt för låg straffpåföljd.

  Du och din dotter är förebilder! Jag önskar att jag var så stark som ni.
  Jag har bara orkat samla ihop min trasiga familj och gått till jobbet för att få tankarna på annat.
  Inte haft kraft att slåss för andra våldtäkts offer inte heller haft kraft att öppet prata om hur en sån här sak drabbar hela familjen och dennes närhet.

  Så stå upp med rak rygg va stolt över Johanna och va stolt över dig själv !
  Va arg smid mordplaner gör upp flyktplaner. Gör vad som får dig att må bättre! Se inte på vad som sociala regler å normer säger.
  Det är förövaren (i erfall Johannas pappa) som har krossat eran värld. Inte du inte Joanna inte lillasyster eller maken utan ditt ex gjorde ett beslut och det beslutet är det ni kommer att få leva och arbeta med för resten av era liv. Ni är offer och ni ska inte behöva stå till svars för vad förövaren gjort.
  Så all kärlek till er! Och all styka och all kraft jag kan ge är det jag kan skänka er!

  1. Anna skriver:

   All styrka i världen till er <3 Kan inte ens nästan föreställa mig vilket helvete ni har gått/ går igenom. Efter de senaste uppmärksammade våldtäktsdomarna är det tyvärr glasklart och väldigt tydligt att kvinnor, tjejer och barn är helt rättslösa. Det är för jävligt rent ut sagt !

 20. Helené Tranebacke skriver:

  Det är så lätt att kommentera något käckt och glatt om allt möjligt men detta du skriver om gör att hjärnan helt stänger av, orden försvinner alla tankar och synpunkter som annars så ofta ”ploppar” upp i huvudet är helt borta… Nja kanske inte helt, det finns några ord och tankar som snurrar där inne som pockar på och måste ut och av någon anledning är de ord av den barnförbjudna sorten! Helvete Satan Jävlar Faaaan mfl

 21. Anne skriver:

  Stark läsning! Det går aldrig att förstå det som sker har skett. Det är helt horribelt och det är ok att önska de döda.

  Ha en skön midsommar och kärlek till er ❤️

 22. Eb skriver:

  Jag hoppas att det inte finns en enda förståsigpåare som påstår att dina impulser är o-normala i det här läget. Ilska, fantasier och lust att mörda har vi väl alla till och från. Det är friskt att känna känslor och impulser. Det sjuka är att gå från tanke till handling, när det riskerar att skada någon annan (speciellt barn).
  Kram till er.

 23. Ida skriver:

  ❤️

 24. Hanna skriver:

  Jag kan förstå ditt hat och lider med dig och din dotter.
  Jag tror inte man är frisk i huvudet om man våldtar sitt eget barn. En sådan borde verkligen genomgå en sinnesundersökning. Man måste vara något av psykopat för att kunna leva så och hålla masken i vardagslivet.

 25. Elin Arvegil skriver:

  Jag hoppas att han lider helvetets kval varenda jävla dag för resten av sitt liv, likaså alla idioter som håller honom om ryggen.

 26. Hur svår den upplevelsen än var för dig, och jag förstår att den var fruktansvärd, så tror jag att den kan ha inneburit ett steg framåt i din egen läkning. Inte så att det som hänt på något sätt förminskas, det finns ingenting som kan göra den händelsen mindre överdjävlig, men att det kan vara ett steg i processen att nå fram till ett läge där vetskapen om det som hänt inte längre dagligen skadar dig fullt lika mycket. Att möta de känslor man är mest rädd för och som är mest skrämmande är också det som allra mest hjälper själen att bearbeta det som hänt, för att så småningom kunna börja läka. Stora kramar till dig och Johanna.
  Charlotta

 27. Lotta skriver:

  All styrka till Er ❤️

 28. Ullies skriver:

  Jag vet exakt hur du känner dig och hur ångesten slår till när man besöker platser där det hemska har skett. Jag kunde tex knappt vistas i den lägenheten vi bodde i, kunde inte sova i den sängen, sitta i den soffan osv.
  Finns här <3
  Kram !

  1. monasuni skriver:

   ❤️

 29. Mini skriver:

  Jag får ont i hjärtat för din och Js skull och jag önskar i alla fall livet ur alla dessa jäkla förövare!
  Och du, testa yoga, eller ännu bättre ta med J hit så fixar jag så ni får yoga med världens bästa Evelina
  Kramar till er!

 30. Margareta skriver:

  Men du skakade inte så okontrollerat att det blev omöjligt att ta en bild.

  1. monasuni skriver:

   Jag tog 11 bilder, vill du se det andra?

  2. monasuni skriver:

   Älskar läsare med varma och omtänksamma hjärtan…

   1. J skriver:

    Är det kanske ”farmor Margareta” som är i farten?

  3. Tara skriver:

   Men far enda in i helvete, vilken extrem jävla patetisk kommentar!
   Mår du bättre nu?

   1. Tara skriver:

    Jag menade givetvis ”Margaretas” o inte ”J’s” kommentar, om det kan missförstås..

  4. Bitta skriver:

   Finner inga ord , varför skriver man en sån kommentar ? Om det är något du vill säga till Mona gör det rakt ut här eller i ett mail. Det här blir ju både tragiskt , patetiskt och sjukt känslokallt och med ett stort varför skrev du detta ?

  5. Hönan Agda skriver:

   HUR kan du bara ens komma på en sån kommentar ?
   Förstår inte hur man kan vara så empatilös.
   Brukar inte finnas såna här inne och jag hoppas du försvinner fortare än kvickt.
   USCH och FY !
   Hälsningar Skåne.

  6. Norpan skriver:

   Men FY Margareta, vilken osmaklig kommentar. Snacka om att sparka på någon som redan ligger.

  7. Marita skriver:

   MARGARETA
   Hur kan du skriva ett inlägg som detta.
   Du måste verkligen inte ha alla fåren hemma.
   Om det är så att du skyddar din son så är du vidrig,
   Att du inte tänker på de som lever kvar i dennas närvaro
   Fy på dig.

   1. Mona skriver:

    Min fd svärmor har svår Alzheimer, vilket jag är glad över i det här läget. Den här ”Margareta” är någon annan. Mest troligt i hans närhet.

    1. Norpan skriver:

     Mona är det så att hans närstående kommenterar här, då trillar poletten plötsligt ner för mig.
     Har undrat vart trollen smugit fram ifrån helt plötsligt, det var ju så fin ton bland kommentarerna tidigare.
     FY vad otäcka människor det finns, men bra att du publicerar kommentarerna och visar att dom finns, så vi andra med hjärta kan tycka synd om dom små krakarna.
     Men jag hoppas att dom, med tanke på att dom saknar hjärta, har tillräckligt med hjärna att krypa tillbaka under den sten dom kröp fram ifrån. Men det är nog en för stor förhoppning.
     All kärlek till dig och din dotter <3

     1. Norpan skriver:

      Mona, jag sitter med panikångestattacker och förstår hur du känner. Attackerna är skoningslösa och dom kör över en som en tsunami.
      Vet inte vem av er som kan finska, men helevetin perkele, va det gör ont i hjärtat. Är det maken som kan finska? Eller är det du?

    2. Marita skriver:

     Det är starkt gjort av Johanna och dig att berätta om detta.
     Skäms på er inte tror att detta har hänt.
     Vem än Margareta är så tänk efter innan du kommenterar
     detta.
     Många kramar till er Glad midsommar

  8. Sara skriver:

   Seriöst Margareta, vad är det för kommentar?? Vet hut.

  9. Anna skriver:

   Den där Margareta verkar vara sommarens största bitterfitta. Grattis till oss som inte umgås med henne.

   1. Mona skriver:

    😂😂😂😂😂😘

 31. Ellinor skriver:

  Ord är fjuttiga när man ska skriva något som stöttar eller som kan få dig att må lite bättre….. Hittar inga så skickar en STOR kram istället och hoppas, hoppas du får börja må bättre snart… kram från Norrland/Ella

 32. Eva skriver:

  Hur kan han inte bli dömd? Din dotter har ju skador och hon är ju ändå vuxen nu och kan berätta hur det var. Han har ju allas ögon på sig nu så han skulle väl aldrig någonsin våga göra något mot sina små barn eller någon annan?

  1. Annat alias idag skriver:

   Finns tyvärr preskibitionstid (eller hur det nu stavas)… även på sånt här sjukt.
   En närstående till mig blev anmäld för utnyttjande av minderårig men ärendes lades ner då det gått för många år.

   1. Mona skriver:

    10 år från det att man fyllt 18…

 33. Carolina skriver:

  💗

 34. Marie skriver:

  Detta är ju så hemskt så man inte kan förstå…lider med er alla verkligen. En fråga som jag funderat på ett tag, sedan du släppte bomben, är: Gissar du att han läst ditt inlägg där du avslöjar honom? Hur har han tacklat detta? Någon kommentar? Har du fått höra av era gemensamma bekanta, att han mår skit över detta, eller han bara säger att det inte är sant? Hur hanterar era vänner detta, tror de på din eller hans version? Jag antar att han håller sig undan dig, men har du på något sätt anat att han ev flyr sin kos, tex flyttar till annan ort eller nåt och tar sin nuvarande familj med sig? All Styrka till dig och din dotter <3 Kram

 35. Lena skriver:

  Det värsta är nig att han förmodligen inte anser att han har gjort fel och därför inte mår dåligt! Jag hoppas dock att han har såpass mkt hjärna så han vet vad han gjort, och att han mår som en skit för det… Men förmodligen inte 🙁
  Jag hoppas alla vänner omkring honom vänder honom ryggen, nya frun tar barnen och drar och aldrig låter honom träffa de igen, att han blir en ensam olycklig krake som äts upp av ångest och insikt av vad fan har har gjort! Fast mest av allt, att han står för den han är, det han gjort, och erkänner för att ge din dotter upprättelse!

  Och du, smid planer, önska livet ur honom, hata, förakta precis hur mkt du vill och känner att du kan utan att gå sönder mer själv! Tror inte det finns en mamma som inte skulle känna så!

  All kärlek till er ❤️

 36. Ulrika F skriver:

  Kram från mig ❤️

 37. Bodil skriver:

  <3

 38. Angel skriver:

  Den jävla ångesten där man är nära att kaskadspy på grund av nerverna.
  Den känner jag igen.
  Du, ha inte dåligt samvete för dina mörka tankar. I din situation så är det fullt normalt.
  Jag hoppas att han lider för det han har gjort. Gör han det inte nu så kommer han göra det senare.

 39. PJAK/Anna skriver:

  Synd du bor så långt bort. Annars hade du kunnat lånat min yx och huggkubbe. Man mår en anings bättre efter att ha klyvt en massa ved. Helst när man hade tagit kopierat upp en massa bilder på kräket och satt fast med snöre…….. 😉

 40. Sari skriver:

  Styrkekram till er.

 41. lasueca skriver:

  En riktigt STOOOR kram till er alla!!!
  Hoppas ni får en trevlig helg…
  Kram / Lolo

 42. Kristina skriver:

  Kärlek och kramar och tusen tusen av pepp till dig och din dotter ❤️
  Ett stort jävla skämmes och massor av avsky till hennes far.

 43. Pi@ skriver:

  Det är nog inte ovanligt att man önskar en sån här idiot all smärta som går att uppbringa. Vem tänker inte tankar om att man skulle vilja kastrera en pedofil med slö kniv och sen köra upp den avskurna delen i hans egen röv…? *erkänner*
  På samma gång som man önskar livet ur fanskapen så vill man att de ska lida alla helvetes kval lång tid framöver.
  Kramar till hela familjen. <3

 44. Lisa Johansson skriver:

  Styrkekram även härifrån <3
  Horribel situation

 45. Bodil skriver:

  Har tillbringat kvällen med närstående. Låtit henne spy ur sig sin önskan om examakens förhoppningsvis brutala och snara död. Sagt att det är helt ok att känna så, samt att jag instämmer och håller med.
  Resten överlåter jag/vi till ödet – och jag hoppas innerligt att det är på vår sida.
  Det finns saker och händelser som inte går att förlåta.
  Jag får lite hicka, Mona, när du lägger ut inlägg som egentligen visar vem din ex-make är. Samtidigt beundrar jag dig för det.
  Kram!

  1. Mona skriver:

   Jag tar straffet. Any day.❤️

   1. Tara skriver:

    O jag kan komma o hålla dig sällskap, Mona! 💕
    Du är en av de starkaste, jag vet om. Du är en förebild, som mamma o som ”uttalare” om detta som inte får tystas ner, men som jag får ont i magen av att läsa!

    Tro ALDRIG något annat! 💕

   2. Mini skriver:

    Jag förstår till fullo! Och kan också joina!

 46. Linnea skriver:

  Måste vara otroligt svårt att hitta ett förhållningssätt till honom och de fruktansvärda han gjort.

 47. Anne skriver:

  Tror att det är bra att du åker förbi där, ett steg i din bearbetning av allt som hänt.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *