18 responses to “Man slutar aldrig att förvånas

 1. gudinnan skriver:

  Brommas egna skidbacke?!

 2. Gunilla skriver:

  Köp färdigskivad…finns i alla smaker nu för tiden…mycket mer ekonomiskt! (och praktiskt)

  1. MonasUniversum skriver:

   Va, gör det? Måste kolla, tack!

  2. Skåning skriver:

   Kolla kilopriset?
   På Ica här så är det betydligt mycket dyrare med färdigskivat. Dels för att det är ”behandlat” och förpackningen är dyrare också.
   Känns främmande att färdigskivat skulle vara billigare, mer praktiskt dock.

   1. Gunilla skriver:

    ps…självklart menade jag mer ekonomiskt med att all ost blir uppäten..iallafall hemma hos oss slängs det en massa skidbackar för jag tycker det är skitäckligt att skära ostskivor från dom…men visst Skåning är dom lite dyrare, helt rätt!!:)

   2. Gunilla skriver:

    Hejsan Skåning…

    Ja självklart har Du rätt…med mer ekonomiskt menar jag med att all ost blir uppäten..jag personligen tycker det är skitäckligt att skära ost från skidbackar så då slängs det en massa ost hemma hos oss (sparar dessutom en massa tjafs då jag tycker jag skär osten perfekt och inte dom andra…hahahahha)

 3. Maria skriver:

  Men än är den inte slut! Bara lite mindre lockande.

  1. MonasUniversum skriver:

   Jag vet, men jag har lite ost-tics: kan inte äta den när den ser ut så där..

 4. ÅsaC skriver:

  Händer hemma hos oss också tills osten når samman nivå som på bilden ovan. Sen inträffar något konstigt. Det verkar som om resterande ost inte smakar likadant för den delen går inte åt alls lika fort.

 5. Jess skriver:

  MMMM, nytt färskt bröd med ost…,.finns det något godare ( finns det säkert, men just nu är jag sugen på det). Gör som jag; köp en ost som bara du gillar….då varar den längre:-)

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Nya dojjor

 6. Nina skriver:

  Ha ha ha….men ni är väl fem pers eller?? Det vet man väl att när man gör ostmackor så tar man två skivor på mackan och tio i munnen…… Köp en stor äcklig hushållsost så räcker den längre!! :o)

 7. Jeanette skriver:

  Ha ha! Visst är det märkligt! Sen är osten inte lika lockande, och då kan den räcka hur länge som helst. Samma med limporna – mittbitarna går åt sen kan kanterna ligga kvar länge. Hittar ofta tre fyra påsar med bara kantbitar i brödburken. 🙂

 8. Lisbeth skriver:

  Var glad så länge det bara är osten som familjen tror att det är snacks. Här duger inte med ett pålägg i taget. Det varvas hej vilt med rökta korvar och skinka ovanpå osten Har försökt gömma skinkan i grönsakslådan. Tror du det hjälper.? Nej då man skulle kunna tro att de är födda med en nos. Så lätt går det inte

 9. Osloskånskan skriver:

  Minimal kälkbacke iallafall.

 10. Agneta skriver:

  Har en lösning på ditt ”problem”

  Istället för STOR, FET och GOD ost köp en LITEN, BILLIG och ÄCKLIG ost om du vill att den ska vara intakt och utan kälkbacke efter 2 frukostar för du får säkert ha den för dig själv och skära den så snyggt du vill.

  Själv föredrar jag den förstnämnda med eller utan kälkbacke 😉

 11. FrökenGunilla skriver:

  Resterna river jag och använder i stället för färdigriven, skitdyr, plastförpackad ost med tillsatser för att inte klumpa. Ekonomiskt, praktiskt och gott. Köp en ny stor att ha på mackan!

 12. Anette skriver:

  Som någon annan skrev så är ni 5 i familjen. Vi är 3 och sådan ser våran oxå ut efter 2 frukostar. Ost är gott och livet är kort. Njut.

  1. MonasUniversum skriver:

   ….men det är bara 2-3 som äter ost!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *