Makens avkomma..inte min

Om någon nu har missat det så fick talibanen ärva storasysters mobil i julas. Den har inte varit så där jätteintressant att använda (visste jag det, eller visste jag det!) förrän jag råkade tala om att hon sms:ar gratis till min och makens telefon.

I sammahanget så kan jag ju också upplysa er att hon är en direkt kopia av sin far. Utan undantag och i alla bemärkelser.

Så att vänta är inte hennes starkaste sida. Allt ska vara nu nu nu och helst igår. Det gäller allt. Så här är ett par axplock. Här ligger hon i sängen på ovanvåningen:

Jaaa, jag vet att jag har kommatecken i onödan..

..och nu kommer gestapo igång. Hon har blivit värsta tidsfascisten. Och notera klockslagen. Jag råkar glömma svara på en hel minut.

Sen är jag tvungen att dra iväg till jobbet en snabbis. Snickaren var hemma så det var lugnt. Då börjar hon igen:

…och så stavningspolisen:

Hon messar mig 10 gånger om dagen. Lätt. Hennes far ringer mig 10-15 gånger om dagen. Utan överdrift.

Hör jag ADHD gånger två här eller?

 

0

18 responses to “Makens avkomma..inte min

 1. Slusk skriver:

  Vilken go unge du har..! Men hur gick det egentligen med kräksjuke-dramat? Är hon frisk nu och hur gick det för dig? /Kläm

  1. MonasUniversum skriver:

   Åh, det gick bra med mig..och henne. Hon får vara hemma ett par dagar för säkerhets skull!

 2. Anonym skriver:

  Å så underbart att se att det är fler som har små ordningspoliser hemma… Min 9-åriga son är ta mig tusan galen när det gäller tider och siffror, det är som att ha en mamma som tjatar x 10 när han sätter igång!

 3. gudinnan skriver:

  Ha ha ha aha hhhaaaaa ha aaaaa
  ger mig fan på att hon snart kommer tjata om att få ett eget akvarium! Å handla onslakorv på ica hahhhahhhhaa

  1. MonasUniversum skriver:

   Eat my shit att hon i n t e kommer få!

   1. gudinnan skriver:

    Jo då y just wait and se my dear!

 4. Lisbeth skriver:

  Hon är och förblir underbar med eller utan Sms. Vänta du inom några år stänger hon av mobilen för att du inte ska veta vart hon är så njut så länge det varar. Då sitter du i bilen och snurrar runt i hela kommunen för att hitta henne. Då är det inte snack om att hon sms:ar för mycket.

 5. Hondjur skriver:

  Haha. Och jag ä l s k a r att du delar med dig av sådant här!
  Makes my crappy day kind of better!

  Men hur går det för 20-åringen?
  Lever hon? I rätt land? Och har fått tillbaka värmen i kroppen?

  1. MonasUniversum skriver:

   Hon är skitsur, de är i Nha Trang med skitdåligt väder. Inatt tar det nattåget till Kambodja och tempelstaden och stannar där veckan ut. Sen får dom se. Säger att trafiken är jätteläskig och då är hon inte den pipiga typen direkt. Hon längtar hem till mamma, hehe.

   1. Hondjur skriver:

    Jag hör inget tyst: I told you so här va? Haha!

 6. Jenni skriver:

  Haha hon är ju helt underbar !!!!!!!

 7. Åsa Hellberg skriver:

  Skriver hon inte otroligt bra för att bara vara 8? Jag var tvungen att gå bakåt i bloggen eftersom jag tänkte att jag hade fattat fel:)

  1. MonasUniversum skriver:

   Jo, hon är skitduktig. Vi tränar mycket. Eller..jag tjatar snarare…

 8. Sofie skriver:

  Men Guuuuud så roligt! Har skrattat högt flera gånger. Tack för att du förgyller mina dagar!

 9. Mimmi L(MrsLee) skriver:

  Tänk på de goda sidorna hon ärvt av dig istället, hon kunde ju ha spritt saker omkring sig precis som maken! Eller påbörjat projekt och vägrat avsluta dem.

  1. Hondjur skriver:

   Då vet jag någon som hade blivit intagen någonstans. I guess! Ho ho ho!

 10. Lisan skriver:

  För ett år sedan fick jag för mig att jag och min man skulle tågluffa genom Vietnamn och Kambodja. Eftersom min man är en snobb och vägrar bo på annat än 5 stjärniga hotell i Asien krävdes det viss övertalningskonst. Det finns 1klass och tågen är rena och fina. Naturligtvis inte vår standard men absolut ok. Inga höns och man behövde inte slåss om platserna. Du kan sova lungt! Det är inte farligt! Och nej, jag fick inte omvänt maken – han tyckte det var en spännande och annorlunda upplevelse, men han föredrar den vita duken och silverbesticken framför strandrestaurangen.

  1. MonasUniversum skriver:

   I think I love your husband!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *