23 responses to “Maken och ICA

 1. tantt skriver:

  Nämen nu dj-lar. Han har ju köpt 17 % präst istället för 31 % svart, nu får han skärpa sig 🙂

 2. gudinnan skriver:

  Ha ha han har bytt ost men korven den sviker han inte! ha ha

 3. Chatrine skriver:

  Finns det inte hemkörning från lokala butiken? Tom här i småorten kan vi beställa från lokala Ica, mycket billigare och då slipper man ”spontanköp”.

 4. norrlandskan skriver:

  Dags att ändra rutin? Du får börja ringa till ICA först och berätta vad han ska handla och förbjuda dem att låta honom köpa mer än det du sagt. *lol*

 5. Anonym skriver:

  onsalakorven och osten börjar bli standard på listan 🙂

  1. MonasUniversum skriver:

   ”börjar bli”…vad sägs om att kvittona har sett ut så där de senaste 10 åren…

   1. Anonym skriver:

    🙂

 6. Lisbeth skriver:

  Jag har just sagt det förut: Det ligger i mannens natur. Min gick iväg igår för att handla till köttfärsspett. De skulle kryddas med kanel och chili. Räknade ut att max 200:- skulle det kosta.
  Vad händer? I påsen finns ingen köttfärs och bara 2 saker jag ville ha. I stället låg där kycklinfile och örtkryddor. Vaaa? Dessutom kostade kalaset 434:-

 7. Madeleine skriver:

  Har inte läst din blogg länge men har ändå sett x antal inlägg som ser ut som detta, så nu undrar jag bara varför du inte handlar själv, ni skulle ju spara massa pengar. Min man får under inga som helst omständigheter handla lösgodis för det slutar alltid med att han plockat ca 2kg utan att ha fått med favoriterna….

  1. MonasUniversum skriver:

   ”Min man får under inga som helst omständigheter handla lösgodis ” Det var nog det roligaste den här veckan! Skämt åsido, jag sköter all handling i normala fall…

 8. Nina skriver:

  Hahahahaaa Så jäkla härligt! 🙂

  Pöss

 9. Therese skriver:

  Hej Mona,

  Jag har följt dig i snart två år och när jag väl hittade till din sida så läste jag bloggen från början, som en bok varje kväll. Jag kan bara säga att du ÄGER i bloggvärlden! Du ska verkligen INTE ta åt dig från alla sura kommentarer som du får.

  Jag vet att jag är otroligt dålig på att ge kommentarer när jag läser bloggar men du förgyller verkligen min vardag!

  Kramar

  1. MonasUniversum skriver:

   Oj, det där var stora ord. Tack, det värmde i kärringhjärtat. Mycket.

 10. Jenny skriver:

  Jag älskar din blogg, Mona! Huuur kan du fortfarande bli överraskad av sådana här kvitton???

  1. MonasUniversum skriver:

   Tack Jenny! Jag blir inte särskilt överraskad, mest trött!=)

 11. Vivi skriver:

  Att du inte lär dig Mona…

  Nästa gång plockar du av honom plånboken och skickar med jämna pengar 😉

  Eller Talibanen, hon är ju ekonomisk.

 12. Tess skriver:

  Varför allt klagande? Jag vet att det jag väljer att läsa din blogg och kan välja att inte läsa din blogg, MEN det kan hjälpa att se det positiva i saker och ting. Tycker det är sällan som du verkar tacksam för och njuter av det du har. Självklart är inte allt jämt perfekt som många bloggare försöker få sina liv att framstå som, och det uppskattar jag verkligen med din blogg att du ger verkligheten, men är inte verkligheten lite rolig ibland också?

  1. MonasUniversum skriver:

   Vet du Tess, jag har valt att inte berätta ganska mycket, vilket ibland är dumt då man som du, uppfattar rätt mycket gnäll. Det finns glada stunder, men de senaste 3,5 åren så har det varit få såna stunder. Dock är det bättre nu än när vårt lilla helvete började. Jag kan inte utveckla det mer än så,men en dag, när allt är över, så ska jag berätta. Jag försöker ha en humorblogg, men ibland lyser min enorma trötthet igenom, och det är då jag blir gnällig.
   Ska försöka skärpa mig.

   1. helma skriver:

    Nämen nu blir man ju lite orolig när du skriver så där!! Hur har du det egentligen?? Hoppas att all positiv feedback du får här på bloggen ger lite energi och lyfter dig i det jobbiga! Kom ihåg: DU ÄR BÄST!! Kram

 13. Marie skriver:

  Min mammas sambo är likadan. Han är också egen företagare. Jag vet inte om det hänger ihop, men han kan liksom inte bara gå in och köpa en sak. Han undersöker allt och tar god tid på sig. Vet inte om det är nåt med kreativt tänkande eller så. Han kan heller inte slänga saker, vet inte om din man är likadan.

 14. theres skriver:

  haha, jag vet hur det är! min sambo är snäppet värre kan jag upplysa… när vi byggde huset var det många vänner som gjorde jobb ”efter 16.00” och sa de att de ville ha 1500:- för jobbet så sa gubben :”klart du ska ha 2500:-”!!?? sålde en tv-bänk förra veckan som tanten tänkte ge 1000 spänn för, men då blandar sig han sig oppi och ger tillbaks 500:- för att hon åkt så långt (3 mil!! ja har för fan dubbla milen till jobbet enkel väg).
  Att män är ekonomiska är ett skämt. Men vi älskar dom för de 🙂

 15. Zandra skriver:

  Den där onsalakorven verkar vara en favorit hos maken din=)

 16. mamski skriver:

  Mona dina ironiska kommentarer är inte gnäll utan just ironi – och eftersom din man vet om vad du skriver så borde ingen uppfatta det som gnäll – jag skulle kunna svära på att han köper det han köper för att du ska få bränsle till bloggen 😉 – jag ”älskar” honom för han ger dig så många blogguppslag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *