12 responses to “Maken och hans odling

 1. Millan skriver:

  Inte dåligt, han ställer det ju i ”sin” hörna, åtminstone! Hahaha!!

  Hoppas du inte har alltför ont i armarna…? Ska bli kul att se resultatet sen!

  Hur gick det med resebloggeriet, förresten? Hann du anmäla dig?

  Kram från Trollhättan

  1. MonasUniversum skriver:

   Jo, jag hann, men de ville nog inte ha mig!

   Jag ska lägga ut bilder på armarna om några veckor när svullnaden har lagt sig.

 2. Solrosen_83 skriver:

  Ja det lär ju inte växa så mycket så länge fröna är kvar i påsarna.

  1. MonasUniversum skriver:

   Dom kommer ligga där tills julafton.

 3. evabythesea skriver:

  Jag garvar på mig!
  By the way var jag en av alla som kom och hejade på dig på mässan.
  Du är lika trevlig som jag trodde.
  Jag var den långa som snackade om alkohol. Jobbar som drogterapeut.
  Kram!

  1. MonasUniversum skriver:

   Jamen jaa, klart jag kommer ihåg dig…du med det jätteviktiga jobbet! Skriv boken!

   Och tack..så jättemycket!

 4. Mona! Kära du!

  Jag frågade för kanske ett år sedan om din GBP-operation. Nu känner jag för att fråga igen.

  Jag funderar på att skicka in en egenremiss till sjukhuset som utför operationer här i länet. Sen har jag saker som spökar i huvudet. Hur blir det efter operationen?

  Jag är ingen träningsnörd – och kommer antagligen aldrig bli det heller.

  Jag är inte den där som äter 500 gånger om dagen, kanske en eller två – hört att man ska äta regelbundet efteråt. Hur viktigt är det att äta regelbundet efter? Kommer man klara det? Hur avancerat måste det vara?

  Till sist – magen, benen, låren… kommer det hänga med när jag tappar i vikt, eller kommer det bli lös hud? Måste jag själv bekosta den typen av operation då i framtiden?

  Berätta… allt sånt där.. Snella!

  1. MonasUniversum skriver:

   Klart du ska göra´t! Varför egenremiss för?

   Jag har alltid hatat all form av träning men så ser jag ut därefter också. Jag har inte så snygga ben men det skiter jag i för fördelarna med viktnedgången är så mycket mer värt. Ja, det är viktigt att äta regelbundet, även om jag slarvar. Alltså, du ska äta dina tre vanliga mål mat om dagen, sen räcker det med ett äpple, banan etc. Du KOMMER att göra det självmant.

   Jag har en kompis som också har gjort operationen som blev tokgalen i yoga och hon har ingen lös hud alls. Min ambition är att jag ska börja gå…med en bok i öronen, det är den enda motion jag kan tänka mig.

   Och ja, om du behöver så måste du bekosta dina operationer framöver. Vissa landsting betalar om du har överjävligt med lös hud, men i Sthlm är de hårda…som fan.

   Alltså, My dear Dark. Det ÄR så mycket värt det så omaket med att käka flera gånger om dagen är en piss i havet. Du får ett helt nytt liv. Go for it. Jag har övertalat hur många som helst och ingen har ångrat sig!

   Det är också en sak som få vet. OM man skulle ångra sig så går det att reversera operationen, men som min kirurg sa: han har hittills aldrig träffat på någon som velat det.

   Det finns INGA nackdelar what so ever. Det enda jobbiga var att jag tappade halva mitt hår, vilket är vanligt, men det håller på att växa ut igen.

   1. åsa skriver:

    Jag har också opererats i december 2011, och ångrar inte en sekund av det hela. Nu har håret börjat falla….*suckar*… men det finns väl hopp om att en del kommer tillbaka i alla fall. Annars finns det ju peruker 🙂
    Jag tränar absolut nada….tänkte börja simma, och det är väl tanken som räknas? Klart att det hänger lite här o där, men vad kan man förvänta sig efter -30kilo på 4 månader?
    Det börjar äntligen vara lite kul att gå in i klädaffärer, för nu finns det kläder i min storlek -utan att behöva gå direkt till ”tjockishyllan”

    Kram på er alla!

    1. MonasUniversum skriver:

     Åh vad roligt att du gått ned så mycket. Och du, håret kommer tillbaka. Sakta men säkert!

 5. Anna skriver:

  Gick in på Hemslöjdsprodukters Facebooksida. Länken till företagets hemsida funkar inte. Den länken som är på näst sista raden. Namnet på den klickbara länken är rätt, men den leder till http://www.hemslojdprodukter.se, det saknas ett s där i mitten http://www.hemslojdSprodukter.

  Det är ett sådant irriterande fel med en länk som inte funkar, särskilt om man är pedantisk av sig som tydligen både Tjugoåringen och jag är. Nu har jag säkert lyckats få in minst ett stavfel i det här inlägget bara för att jag anmärkte på en saknad bokstav 🙂

 6. Mr Lee skriver:

  Sommaren 2012? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *