Ma-Ma-Maybeauty

I ett par månader har det gjorts reklam för Maybeatuy’s senaste produkt, Incredible Pore Mask, en gelé som tar bort porisar och annat skit, och jag fick frågan om jag ville göra ett samarbete med dom för länge sedan, men ville först prova några gånget och se om den verkligen var bra.

 Nu har jag gjort det och kan tala om att även den är bra. Som fan, om man nu vill uttrycka sig så. IMG_3120Jag använder ju deras svarta mask en gång i månaden och har gjort det ganska länge. IMG_3541Nu kan ni få prova den med 30% rabatt. (Gäller givetvis alla deras produkter!) Ordinarie pris 249 kr, nu 174 pickadoller. Skriv Monapore Superviktigt att ni gör det, annars blir det ingen rabatt.

HÄR beställer du!

Och sen vill jag höra vad ni tycker.

7

31 responses to “Ma-Ma-Maybeauty

 1. Millis skriver:

  Produkterna är bra, men tyvärr är deras leveranstider sugiga. Jag beställde för över en vecka sedan och har fortfarande inte fått någon leverans.

  1. monasuni skriver:

   Vad konstigt, de brukar vara skitsnabba!

  2. Josefin skriver:

   Hej Millis.

   Kan du maila ditt ordernummer till oss på support@maybeauty.se så löser jag det åt dig 🙂

   Mvh Josefin på MayBeauty

 2. Eva skriver:

  Hej Mona! Du har tidigare skrivit om TanCan o hur bra den är. Har använt BUS för ett 10 tal år sen o det var inget vidare. MEN vilken av dem ska jag ta tycker du? Har varit inne o läst men e fortfarande frågande. Så gärna tips tack. Ha en fortsatt fin dag. Kram

  1. monasuni skriver:

   Hej Eva, jag kommer ha en kampanj snart så vänta lite!

 3. Nettan skriver:

  Vilka fina reflexer. Vill köpa vart hittar jag dem?

  1. P skriver:

   Har sett dom på Accent

 4. sandra skriver:

  Godkväll!
  Jag brukar ALDRIG ”gå på” reklaminlägg men gjorde det idag.
  återkommer när jag testat sakerna jag beställde. =)

 5. Jennie skriver:

  Men du har ju gjort många andra ansiktsbehandlingar på sista tiden också. Hur vet du att det är just denna masken som gjort skillnad? Jag söger inget om produkten men din test-period är kanske inte den mest tillförlitliga…

  1. Mona skriver:

   Good point. Jag har ju i och för sig bara gjort Dermapen en gång under den tiden jag har provat maskerna. Saken är den att jag märker skillnad allra bäst när det är mässor. I mässhallen är luften nämligen skitdålig och jag får mycket finnar och äckliga porer. Testade före, efter och under mässan och ja, jag ser skillnaden direkt. Skulle jag ha gjort det under en icke-mäss-period, hade det varit svårare att avgöra om jag gick under annan behandling samtidigt. Hur som, jag skulle ALDRIG skriva att något är bra bara för att jag gör ett samarbete. That will never happend. I snitt säger ja tack, men nej tack två gånger i veckan till grejer som kommer, eller förslag på andra sorts samarbeten. Det är liksom inte värt att tappa läsare om jag skulle sitta och kränga på er saker jag tycker är skit. Ni är inte dumma i huvudet.

 6. Eva skriver:

  Tack snälla rara, för svar! INTE många bloggare som hade upplyst om det. Ett stort tack o kram

 7. Jesso78/ Jessica skriver:

  Fastnar den i polisongerna som den svarta masken gör? Gör ju sablans jävla ont att dra av den!

  1. Mona skriver:

   Well honey, jag har inte så mycket polisonger så det blir lite svårt att svara på, hehe!

   1. Jesso78/ Jessica skriver:

    Hehe, menar om det gör jävulskt ont att dra bort masken. Eller har man sån tur att man sköljer bort den!?

    1. Mona skriver:

     Man sköljer så du är safe baby!

     1. Jesso78/ Jessica skriver:

      Ok, bra! Då köper jag!

 8. Ninni skriver:

  Hej Mona, tack för att du förgyller mina dagar med din blogg! Du är helt underbar!
  Jag blev sugen på att köpa masken, men bor i Belgien och när jag ändrar land i beställningen försvinner orderknappen. Lite synd eftersom det står gratis frakt i hela världen. Skulle gärna ha testat. Ha det kanoners!

  1. Mona skriver:

   Tack snälla du för fina ord. Du, jag ska be någon hos Maybeauty att svara dig här. Jag tycker det låter konstigt att du blir ”utslängd”.

  2. Josefin skriver:

   Hej Nini.

   Tack för att du meddelande oss om detta, jag har satt vår tekniker på att lösa problemet.

   Skriver här så fort det fungerar igen 🙂

 9. Alex skriver:

  Den svarta masken kör jag med då & då, klickar nog hem den andra med?
  På Torsdag ska jag till ” din ” Jenny för konsultation? och imorgon ska jag till skakdoktorn på tryckkontroll. Hoppas det satans trycket gått ned.
  Håll tummarna för mig nu❤️

  1. Mona skriver:

   Åh, jag håller tummar och tår. Och du kommer älska Jenny!

   1. Alex skriver:

    Dr var inte riktigt nöjd, ökad dos & återbesök om en vecka. Då ska det f************n vara nere på nivå för op.
    Hoppas du inte sliter ut dig allt för mycket❤️

  2. jenna skriver:

   Hej Alex! Råkade läsa denna kommentar och blev fundersam om vilken torsdag du ska till mig? 🙂 har ingen bokning för konsultation med namnet Alex , så blev orolig att något blivit fel. 🙂 Mvh Jenna

   PS. Mona!!! Så snyggt brynen läkt 🙂 ska bli så kul o få se dem sen! ♡

   1. Mona skriver:

    Haha, han menar Jenny, min sprutböna!=) Japp, de är tokläkta men som du sa, det blir till att fylla på längst fram. Sjukt snygga är dom och jag är sjukt nöjd!

 10. Sofia skriver:

  Vill vill köpa bajssprey för 99 kronor och fotsvettsprey. .. När i helskotta är det på lager igen, får snart förstoppning

  1. Mona skriver:

   Tillverkaren i USA bryr sig inte om Sverige. I oktober fick vi mail om att de letar efter en ny distributör för 2016 och framåt och fram till det var/är löst fick vi inte beställa nytt. Mailade dom för några veckor sedan och frågade hur det har gått: noll svar. Mailade för en vecka sedan; noll svar. Jättebra kundservice och då ska man veta att jag var deras största kund i Sverige. Jag har bara några större flaskor, som inte är så stora att du inte kan ha dom i väskan. Beställ innan de tar slut!

   …så det ser mörkt ut just nu.

 11. Kattis skriver:

  Jag har testat svarta masken innan. Tyvärr gjorde den NOLL nytta på mitt plyte. Men mina porer är ganska små och liksom.. svåråtkomliga så det är väl inte så konstigt kanske. Lite tråkigt dock, när jag hört hur folk drar ur värsta spikmattan ur ansiktet och jag inte fick ut nåt alls. 🙁

  1. monasuni skriver:

   Haha, var glad för det. I mina kratrar kan man ha picknick..

 12. Petra skriver:

  Jag beställde och fick hem masken idag och givetvis kunde jag inte hålla mej, utan provade den direkt nu i kväll. Den är verkligen jättebra!! Jag har väldigt många och stora porer (hade väldiga problem med acne i tonåren också) och den här masken gjorde verkligen skillnad! Huden känns otroligt len, ren och fräsch och porerna är synbart mindre än före.
  Tusen tack för tipset Mona!!
  Kram Petra

  1. Mona skriver:

   I know, jag s a ju att den är bra. I alla fall för oss med stora porer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *