Lukta sig lite gott när man ska ut och flyga sig lite

I morgonbitti ska jag flyga till Norge.

Ni minns maken och hans schampo-historia va? Det finska schampo- och tvålprodukterna som är av mycket hög kvalitet…miljövänliga…ekologiska..jadajadajada. Allt det där som jag inte visste att vi skulle ha med på mässan. Som dök upp timmarna innan öppning.

På torsdag öppnar Norges motsvarighet till samma mässa vi nyss avslutat. När man åker på mässa med fyrtioåttatusen pallar med varor så är allt packat in i minsta detalj. När vi slår igen alla lock så får man inte in ens ett A4-papper.

Så igår kväll fick vi göra en rockad. Jag lyckades trycka in allt schampo och all flytande tvål.

Kvar blev det här:

Ni ser här en liten del. Ett gäng runda tvålar med inbyggd skrubb. Dom är väl okej, men kolla ovanför. KILOVIS med tvål…som väger ton. Men det är inte det värsta. Om jag säger lavendel, citron, jordgubb, vanilj, vildros, hallon and you fucking name it, så är det inte så svårt att lista ut att det luktar. S T I N K E R.

Lägg därtill 48 kilo ljus från Dlight, som jag dels måste ha i våra ljuskronor och dels för att visa för försäljning, ja, då förstår ni problemet:

Jag kommer få stoppa ljus i alla håligheter. Just det, i alla. Och gå käpprakt.

Sen är det ju bra om man har lite kläder med sig också. Eller kanske inte. För ingen kommer se vad jag har på mig eftersom alla bara kommer känna stanken. Jag kommer gå omkring och lukta tuttifrutti. Stel och rakryggad, hehe. Finns det knarkhundar på Gardemoen så kommer dom ta mig direkt. I tron att jag har preppat lösviktstvål med knark.

Åh, känner på mig att det blir bra det här.

Och nu blir det tyst i rutan fram till i morgon kväll. Mobilbloggeriet funkar fortfarande inte och jag bygger monter till sent på kvällen.

Ni får väl hitta på nåt annat under tiden. Städa eller sexa lite. Typ.

 

0

20 responses to “Lukta sig lite gott när man ska ut och flyga sig lite

 1. Mimmi L+(Mrs+Lee) skriver:

  Du brukar inte se Bordercontrol Australia va? Ser dig framför mig i tullen! Ser fram emot morgondagens blogginlägg med uppdatering om tvål & ljussmugglingen. 😉

  1. MonasUniversum skriver:

   Jo, det var precis det programmet jag tänkte på. Jag är stenrökt.

   1. Mimmi L+(Mrs+Lee) skriver:

    Hoppas det gick bra!

    Efter att ha sett det programmet deklarerade jag några burkar barnmat och välling när vi åkte till USA i höstas, de tittade konstigt på mig och ryckte på axlarna. Hade berett mig på en utredning. Skadad, ja! 😉

 2. Sari skriver:

  Vilken tur jag hade att du skrev ett nytt inlägg precis när jag höll på att läsa ikapp dina senaste. Tyckte du skrev något om idétorka?? Enligt min mening lyckades du få till en fullpoängare igen. Nästa inlägg kan väl vara en bild på dig när du med din packning försöker prata dig förbi tullen..

 3. Petra skriver:

  Det lutar väl mest åt att städa då…

  Lycka till i Norge, du kommer göra succé 🙂

 4. Ha en trevlig resa och tvålarna ser ut att dofta underbart en och en i alla fall;)
  Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

 5. Anonym skriver:

  är inte alls avundsjuk på dig att du måste på en mässa till. Har just avslutat en på Elmiamässan i Jönköping Jobbat dygnet runt då det är middagar varje kväll och sen allt man lovar att fixa till mässbeökarna. Idag gjorde jag de sista offerterna klara Jippi 🙂

 6. Elle skriver:

  Lycka till i oljelandet 🙂

  Ok då får jag dra fram dammsugaren och hinna ifatt lite…

 7. Det där med sexa hoppar vi över. Dock jobbar jag 8-17, sen ska man laga mat och slutar med att man somnar i soffan framför ett tv program…

 8. Anna skriver:

  :o))

  Hoppas det går bra i Norge! Och att tom hundarna tycker att du luktar för mycket och ger sig på någon annan.
  Sälj sedan för guds skulle en massa så du slippa packa ner allt därifrån!

  Lycka till!

 9. Chatrine skriver:

  Aj då, vilken ‘otur’ att maken städade tidigare idag. Då får vi väl hitta på nåt annat att göra då 😉

 10. Starlet skriver:

  Åhh, vilka fina tvålar! Själv är jag klart beroende av Lush-produkter!

 11. Singelmamman skriver:

  Bilder, jag vill se tullbilder.

  Jag kommer varken städa eller sexa, vad jag vet. Skulle bli lika förvånad över båda delarna om något blir gjort. Men kanske inte lika glad över båda.

  Ha det så kul i Oslo.

 12. Butta skriver:

  Eller sexa lite, så du blir av med stelheten;)

 13. Nillapilla skriver:

  Ett rent hem är ett tecken på en trasig dator… eller på att Mona inte hinner blogga.

 14. helma skriver:

  Oj, oj! Man skulle ju vilja vara en fluga på din axel eller nåt, för att kunna se irl vad som händer i tullen. Men det ”får duga” med att du bloggar om det sen!! Städa? Äh! Sex? Isch! Blir tvn i stället. Får försöka hålla mig vaken till House i kväll för det brukar sonen och jag titta på.

 15. LisaN skriver:

  ohhhhhh gick igång lite på dom där tvålingarna längst upp i bild. DOM såg intressanta ut!
  Får sandpappershänder på vintern så en bra tvål är av största vikt har jag börjat inse. 🙂

  Är oxå en Lush-tvål-knarkare.

 16. Anna skriver:

  Jag är i Oslo och vill hjälpa dig att bygga!

 17. Camilla skriver:

  Tja!!!

  Have fun in Norway 😉

  Jag hör av mig när jag har: ”Mission Completed”

  Kram

 18. Lisbeth skriver:

  Problemet blir väl om du ska sitta. Vart tar ljusen vägen då?
  Ska ni flyga Ryanair för dom har ju ståplatser på gång?
  Avundas dig inte mässan på mässa Tänk att vara trevlig och le hela tiden. Det skulle jag aldrig fixa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *