Lucka nummer 9 – Bockarna Bruse

numbers24 2Min dator säckade ihop när jag höll på med det här inlägget för några timmar sen och eftersom bilderna som skulle in här finns i datorn, och inte i min telefon, som jag bloggar ifrån nu, blev jag tvungen att ändra innehållet i dagens lucka. Åh vilken kort mening och bra svenska..
Nåväl. Jag har tvingat maken att gå in i webbshoppen och halvera priserna på våra halmbockar. Passa på nu, just saying. Kan inte länka ordentligt men om du går in HÄR! och söker på Halm så kommer de upp.


Och du, man kan gå tillbaka till gamla luckor och handla. De är öppna så länge varor finns på hyllorna!
Nu ska jag prova att umgås med mig själv hela kvällen utan dator. Näver häppend de senaste 5 åren..

2

12 responses to “Lucka nummer 9 – Bockarna Bruse

 1. Anna skriver:

  Så var det dags att smycka oss så vi kan förföra…….. 😉

 2. Emelie skriver:

  Jag som senast igår hamnade på dessa sidor när jag surfade runt men tyckte de kändes oseriöst, nu vågar man sig faktiskt på att beställa 🙂

  En fråga, verkar inte vara kompis med sökfunktionen på sidorna, har ni något digitalt armbandsur för barn? Alt. något ”coolt” analogt motsvarande?

 3. Iron skriver:

  Jag kan inte se dina erbjudanden, det är typ bara ett vitt fält?

 4. PJAK/Anna skriver:

  Och där var bocken. 9 dagar med ett tema……

  1. Mona skriver:

   Jag VISSTE att du skulle skriva det!?

   1. Anna skriver:

    Vad du än lägger upp kommer jag försöka klura ut hur du tänkt in det I ditt dolda tema 🙂

  2. Ann P skriver:

   HAHA!!!!! Jag skrattar ihjäl mig! En bock eller två ska införskaffas!

 5. Smultronblomman skriver:

  Ingår tändvätska?

  Kunde helt enkelt inte låta bli!!!

 6. Alex skriver:

  Love,
  Ja jag är lat ( orkarinteleta ) men vart tog kalenderluckan om klockor vägen, jag behöver ingen bock, har tillräckligt av de?
  Kram ❤️

  1. monasuni skriver:

   Den kommer senare idag, måste hämta min dator först!

   1. Alex skriver:

    ❤️

 7. Agneta skriver:

  Vilken supersnabb leverans! Jag beställde sent på kvällen den 8 dec och idag på morgonen den 10 dec finns mitt paket att hämta på utlämningsstället! Snacka om att ni jobbar häcken av er! Stod som medd att man skulle räkna med längre leveranstider eftersom det var stor orderingång…. undrar hur snabbt det går annars 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *