Lucka nummer 8 – Tomtar på loftet

numbers24 Well, det har ju knappast undgått någon att det är juletid nu. Vi har rätt mycket julprylar på hemsidan och jag har plockat ut ett par saker som vi säljer tusentals av varje år. I butiker ligger de mellan 179-198 men jag ger er ett kalaspris här inne. (Varje år i pop up-butiken har vi sålt hundratals, och då överdriver jag inte en sekund.)

 

Tomtar på rep, HÄR! Tomtar på stege HÄR!

repstege

Det är ca två meter långa och hur lättplacerade som helst. En produkt som jag ofta ger bort i present då de som sagt är med på vår Top 10-lista över vad som säljer allra bäst.rep, detaljIMG_1880Om man vill ha tomtar som hänger horisontalt har vi denna variant.14669291-origpic-0296d9

Sorry för taskig bild men HÄR finns den!

 

Och du, man kan gå tillbaka till gamla luckor och handla. De är öppna så länge varor finns på hyllorna!

2

8 responses to “Lucka nummer 8 – Tomtar på loftet

 1. Anna skriver:

  Hur ska vi vinkla in detta I det outtalade temat du har?? Det där inte helt rumsrena temat. Tror jag får funderar på det ett tag…..

  1. Anna skriver:

   Nu vet jag! Snörena som tomtarna klättrar på ska illustrera snörena man har på sig. Tror det kallas string….. Så klarade du den dagen också 😉

 2. Angel skriver:

  Brukar försöka få in lite nya tomtar i samlingen varje år som en julklapp till mig själv. Men i år har jag redan fått den bästa julklappen någonsin.
  Utredningen är nu klar och jag kommer påbörja hormon behandlingen till våren. 🙂

  1. Mona skriver:

   Åh, GRATTIS, äntligen!?

 3. MajaSkellHell skriver:

  smörj åtabak med virgin cocosolja hjälper alla skavanker även där Stackare! Kram o hoppas på ett liv både fram till och efter Jul

 4. MissK skriver:

  Initoyl salva är bra mot ömma rumpor 🙂

 5. Lilla jag skriver:

  Hej! Finns det möjlighet att komma till ert kontor/lager och handla? Då jag ofta är i närheten känns det fånigt att behöva posta den.

  1. monasuni skriver:

   Inga problem, du är s å välkommen..i röran!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *