6 responses to “Lucka nummer 4 – Fotoramar

 1. Anna skriver:

  Med tanke på tankar och annat om tidigare luckor måste jag säga att du håller dig väl inom ämnet. Iaf om vi tar hänsyn till vad som finns I ramarna….Här ska vi tydligen dregla lite….. 🙂

  1. monasuni skriver:

   ????

   1. PJAK/Anna skriver:

    Lovar att vara snäll i morgon 😉

    Om jag kan 😉

 2. Cissi skriver:

  Hej
  Det är mest reklaminslag numer på din blogg.
  Var mycket roligare /trevligare förr, det märks mer att du bloggar för pengarna.
  Bara en liten synpunkt.
  /Cissi

  1. monasuni skriver:

   Honey, du är ute och cyklar, jag har aldrig bloggat för pengarna. Jag ska göra mig av med 500 kvm av vår ena lokal, som vi har lånat av hyresvärden i några år, givetjävlavis har jag en julkalender då. Istället för vår sedvanliga pop up-butik, som vi haft de senaste 4-5 år vid den här tiden. H i m l a tur att det finns 100.000 andra bloggar att välja på om man inte trivs. Bara en liten synpunkt.God Jul!/Mona

   1. MiaD skriver:

    Bra rutet. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *