Lovely, lovely monday med ett gäng galningar

Var sådär sugen på att kliva upp ur sängen i går morse. Vaknade med the huvudvärk of the year.IMG_3550Igår var en mellandag inför Norgemässan, som jag är på väg till just precis just nu. Packade ordrar som en gnu. Att kontoret ligger 2 trappor ovanpå en godisbutik med ”1000 sorters godis” kanske inte är så jättebra. Som tur är har dom även sockerfritt godis.IMG_3556Åkte hem tidigt från jobbet och sladdade förbi dyr-ICA för att hämta ut lite grejer jag har beställt till Nisse. När vi skaffade hund till 24-åringen så fick han en massa bra salvor och annat från ett företag som heter Skillingarydsalvan. IMG_3640Bland annat en salva som man smörjer in tassarna med. Överlägsen allt annat på marknaden. Nisse har problem med vägsaltet nu på vintern och eftersom Kenneth (24-åringens hund) älskar den hoppas jag att Nisse kommer tycka om den också.IMG_3641Älskar deras handkräm. Jag är torr som fnöske nu på vintern och måste smörja in mig 100 gånger om dagen.

 

Klockan 16 klev jag in på Elisabethskolan. En privatskola där man utbildar sig till hudterapeut. Det fina är att man kan gå dit som privatperson och betala väry lite för superbehandlingar. (HÄR om du är intresserad.)IMG_3578Vi som var där var ”GeKås-gänget”. Lena, som råkar vara chäääf på skolan, hade bjudit in oss för en ompysslingskväll. Vi började med massage.

 

Här ligger jag och ska bli masserad av Malin … och världen är bra liten: Malin började läsa mig för 10 år sedan!IMG_3557Svårt att inte njuta av en massage efter en vecka på Stockholmsmässan… Fast, man hade inte behövt mässa för att njuta. 4 andra låg som klubbade sälar medan Lena gick runt och kollade så att tjejerna som hade hand om oss gjorde bra ifrån sig … vilket de verkligen gjorde. IMG_3563IMG_3558När massagen var klar skulle alla få ansiktsbehandling med massage, ögon- och fransfärgning. Alla utom jag eftersom mina fötter var i desperat behov av omvårdnad.IMG_3564Lena kom in och bad mig välja lack. IMG_3574Jag har gått på mååånga pedikyrer i mina dagar men det är första gången jag varit med om att man får med sig den burk lack som man har valt eftersom skolan aldrig använder samma lack på olika kunder. IMG_3575Man kan säga att Malin hade en del att göra. Det var också här hon avslöjade att hon läste min blogg. Jag höll på att dö. ”Va, och här sitter du och tar hand om mina äckliga fötter … fan, det känns ju som om man är hos gynekologen!” Men hon bara skrattade och fortsatte att göra mina fötter fina.IMG_3582När vi var färdiga allihopa gick vi in till avdelningen där man kan köpa krämer. Jag fick med mig flera godsaker hem.IMG_3642Vita Liberata-grejerna fick jag faktiskt av Margareta.IMG_3585Henne träffade jag på det där skönhetseventet jag var på härom helgen. Hon säljer brun-utan-sol som ska vara kalasbra men de nyanserna jag skulle ha tog slut så jag kunde inte få med mig något press-kit hem. Snacka om att världen är liten eftersom jag inte hade en aning om att hon gick en utbildning hos Lena!

 

När vi handlat klart gick vi iväg till en restaurang i närheten. Två av tjejerna i gänget var sjuka, Ann och W, tyvärr för de var saknade. IMG_3586Dom här dårarna är så inihelvete roliga och vi har så SJUKT kul tillsammans. IMG_3595Linda är yngst av oss. Men så har hon också haklapp när hon käkar. Och nästa gång ska vi berätta för henne att man INTE behöver ta av sig ALLA kläder när man får ryggmassage… Herregud, vi skrattade så det kom kiss i trosorna.IMG_3592Svambobs-Hélene var lika törstig igår som på julbordet! IMG_3594Och den här knäppgöken var lika glad och rolig som alltid.IMG_3606Hon hade för övrigt köpt en liten present till oss alla.IMG_3602

Supersöta reflexer. IMG_3607IMG_3608Somliga av oss, no names, undrade lite försynt hur de skulle laddas. Vi andra satt som fågelholkar, reflex som reflex liksom. ”Jamen, laddas den av solseller, eller vadå?!”IMG_3616

Vi andra vek oss dubbla. ”Det är en REFLEX!”   Sen försökte somliga att undvika kameran då hon visste att det skulle dokumenteras i bloggen. IMG_3610För övrigt avhandlades hur ofta vi har sex med respektive, eller ja, alla utom Singel-Linda, fontänorgasmer, stora händer, 30-åriga män och huruvida och varför pubeshår blir rakt ju äldre man blir. IMG_3620Sen skickade vi pussar till våra saknade kompisar som var hemma och sjuka.IMG_3631Det här är andra gången just det här gänget gör något tillsammans och vi bestämde att eftersom vi är så jefla roliga ihop så träffas vi en gång i kvartalet.

 

Nu är jag på väg till Norge för att mässa lite. 
Oj så skojigt….not.

8

14 responses to “Lovely, lovely monday med ett gäng galningar

 1. Bellsan skriver:

  Var kom de där fina reflexerna ifrån? Jag insåg igår att min reflex på kappan trillat av. Skulle vara trevlig med en snygg!

  1. monasuni skriver:

   Designtorget!

   1. SkruttAnn skriver:

    firefly.com har ännu fler att välja på och billigare frakt

 2. Bitta skriver:

  Det är skumt med sockerfritt godis , kan vara laxerande 🙂

  1. monasuni skriver:

   Inte bara KAN baby…??

   1. Bitta skriver:

    🙂

 3. Jättefina reflexer!! Och kan man ansöka om medlemskap i er klubb?? Jag vill oxå ha kul med er en gång i kvartalet! 😉

  1. monasuni skriver:

   Haha, vi får bilda en egen klubb!?

   1. Okej, det går oxå bra!! 😉

 4. ElisabethT skriver:

  Hej!
  Hmm jag har gått hos massörer i många år, tränade i mina ungdoms dagar , och har alltid tagit av mig mina byxor! Hur ska massören annars kunna massera de muskler som fäster långt ner? På rumpan…

 5. Rektorskan skriver:

  Det va ju ingen haklapp utan en barriär mot vattenkaskaderna jag fick över mig av den som satt mitt emot mig!
  Bildbeviset har ni som tydligt visar vem jag hade mittemot mig ?

  Hoppas ni observerar att jag har en vit blus på mig och jag skojar inte, DEN VAR GENOMSKINLIG efter första duschen jag fick över mig!

  Det var under skrattanfallen som hon/det mittemot (no name!!) glömde att hon hade vatten i munnen och allt hamnade på mig!!!
  ?

  Hon ska va glad att mina skrattanfall infall när jag inte hade munnen fylld eftersom jag drack ?

  1. Mona skriver:

   Puss puss rektorskan!

 6. Sara skriver:

  Åh vad jag önskar att jag hade ett sånt gäng att träffa ibland!!! Det skulle behövas! Kan inte komma ihåg när jag skrattade så jag grät sist, men det är nog minst fem år sen. Skulle behöva en riktig skrattattack! ?
  Man kan inte bjuda in sig själv till er?? ?

  1. Mona skriver:

   Det börjar bli dags för en bloggträff hör jag. Måste ta tag i det där snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *