Lotta sig lite biljetter

Det är ju ingen hemlighet att jag vurmar för ensamstående föräldrar. Och en del av er ruttnar när jag länkar till andra, men nu gör jag det ändå.

För supersnälla AnnasKaos har ordnat fram två stycken biljetter till Junibacken.

Och som vanligt så vill jag ge till dig som så gärna vill, men inte får ihop det.

Tänkte på en sak förresten. Jag skulle önska att företag som Gröna Lund, Liseberg, nån hotellkedja och liknande, fick upp ögonen för min blogg. Jag har tiotusentals UNIKA besökare varje vecka och borde vara ett sjukt bra forum för de företag som vill göra reklam för sig och bjuda in familjer som har det mindre bra ekonomiskt. Eller som på annat sätt behöver få komma hemifrån och göra något roligt. Men nejdå, ingen hör av sig. Muppar.

Så då blir jag väldigt glad när kompisar ställer upp och kan fixa fram saker som jag kan ge bort till de som inte har så tjocka plånböcker. Tack Anna älskling.

0

17 responses to “Lotta sig lite biljetter

 1. stina skriver:

  Vilken fantastisk insats du gör! Håller tummarna att några företag nappar på din idé. Lycka Till!

 2. ´Kankan skriver:

  Tycker att detta är så himla bra, var själv med 4 ungar i många år, nu är de utflugna och äntligen räcker pengarna! Ojojoj, om man hade fått en sån biljett då, hade varit jättelycklig! Bra jobbat, hoppas att de stora firmorna snart hänger på och fattar reklamvärdet!
  Och tack för en underbart rolig blogg!

 3. Åsa skriver:

  Det är väl bra att man länkar till andra bloggar… det är ju ibland på det viset man hittar ”er”!!!

 4. Maria skriver:

  Skickar ett godmorgon! För det verkar det som om det är 🙂 Överlevde du dina utmaningar tidigare i veckan? (fd anställd och blomfiltarna??).

  Jag tog ju en paus (välbehövlig sådan) från bloggvärlden och är tillbaka här! (du fann mig tidigare på helheten, gungeligung, mariagunilla 🙂

  Kram och ha en skön fredag!

 5. Ennah skriver:

  Coola Mona, har en fin dag i dag, Du är bäst! Jag får abstinens när jag inte har hunnit läsa din blogg på dagarna.

 6. Sara skriver:

  Fruktansvärt superbra ide!!!
  Kom igen nu Grönan,Liseberg…Ja alla företag där ute!!

  Tack för en otroligt rolig blogg!!

  Kram Sara

 7. Småländskan skriver:

  Du är bara så bra Mona! Ett stort hjärta har du och en härlig humor.

 8. Åsa skriver:

  tänk om man kunde få dessa- har aldrig haft råd att åka på någon slags semester, mer än till en släkting i Ånge. Dottern skulle behöva det efter en mycket jobbig period nu…

  1. Åsa skriver:

   tilläggas bör att jag nu är ensamstående student som försöker jobba extra men det är inte det lättaste att hinna med mellan jobb osv..
   Dottern har mig, pappan dyker upp när han känner för det…

 9. theres skriver:

  Vad ni är snälla och omtänksamma!! tänk om fler vore som ni:)
  Ha en underbar fredag nu o vinner ja nån gång en resa ska du få den av mig (e pank som en kyrkråtta annars hade jag bjudit dig på en), men då jäklar vill ja se på blogging;)

 10. Chihuahuakvinnan skriver:

  Jag har inte nåt emot när du länkar till andra för du gör det för en bra sak och väljer väl.

  Var förbi Dlight och handlade ljus och är jätteglad att du länkat dit så jag kan stödja någon som finns lokalt. Underbara ljus 🙂

 11. Neta skriver:

  Näe… Jo! eller nej… *sväljer lite stolthet* JO!, det skulle faktiskt sitta fint att kunna åka iväg med min jättefina son. Och för hans skull kan jag blotta mig lite här på nätet och säga att pengarna lixom aldrig räcker till den där vardagslyxen. Det materiella gör mig ingenting, han är lika fin i sina småblekta, noppiga och seconhandköpta kläder. Men att få ge honom upplevelser utöver öppna förskolan är ju det jag saknar mest. Så för hans skull hoppas jag att lotten faller på oss. Kram Neta

 12. Camilla skriver:

  Åh, jag skulle bli så otroligt glad om jag fick vinna biljetter till junibacken! Jag har en 7-åring och en 9-åring. Är sjukskriven sedan länge, men arbetstränar nu 🙂 Som du kan se här på mitt kontoutdrag så fick jag 1500 :- i dagersättning, och efter min och sonens telefonräkning och det faktum att jag var tvungen att köpa en ny jacka så ligger jag nu 160 :- MINUS, och nästa utbetalning kommer den 28 decemer!!! Tänkte att det kunde bli en rolig julklapp till dom. Och NEJ, detta är inget skämt. Men jag är en glad prick ändå :0) Kram
  Datum Transaktion Kategori Belopp Saldo
  2011-12-01 Reservation Kortköp -399,00 -160,00
  2011-12-01 Reservation Kortköp -55,00
  2011-11-30 Reservation Kortköp -56,10

  2011-12-01 Kortköp 111129 PARELLE
  -172,80 349,36

  2011-12-01 Kortköp 111128 COOP KONSUM FRUANGEN
  -18,07 522,16

  2011-12-01 Vardagsmeny Dec
  -12,00 540,23

  2011-12-01 Betalning PG 4787904-4 FOLKRÖRELSERNAS
  -210,00 552,23

  2011-11-30 Överföring 500,00 762,23

  2011-11-30 Autogiro HI3G
  -693,00 262,23

  2011-11-30 Autogiro.AKASSA
  -97,00 955,23

  2011-11-29 Överföring
  -500,00 1.052,23

  2011-11-29 Dagersättning
  1.530,00 1.552,23

 13. Eva-Cecilia skriver:

  Helt underbart att du (och dina vänner) gör såna här saker! Hoppas verkligen att några av storföretagen inom ”barn-roligheter” hör av sig till dig :).
  Ha en fin dag!

 14. mammy skriver:

  Du är GULD värd Mona!! 🙂

  Kom igen alla storföretag och nöjesetablissemang och andra………..
  Ge biljetter till Mona!! vilken jävla GRATIS REKLAM!!!!!!!!

  Kram

 15. Anna Ling skriver:

  Härligt! Jag har inget emot att du ger till ensamstående. Jag vet många som kämpar för att få det att funka – varje dag! Så för min del, kör på! 🙂

 16. Mamma Rhu skriver:

  Vet att det är fel sida om stan, men i Liljeholmsgallerian samlar Lion in gamla nallar till bättre behövande barn. Vi ska åka dit i morgon och lämna en hög, men du kanske kunde vidarebefodra infon till dina läsare, säkert fler än jag som bor på södra sidan och behöver befrias från nallar som ligger i vägen..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *