Long time, no see

Igår tog jag en tvåtimmars lunch hos Malin på Wilmer tillsammans med LidbyLiving-Malin. Vi har inte setts på tre veckor och det är världsrekord.

Hon har varit i Florida och haft det skönt medan vi harvat runt i gråvädret här hemma i Stockholm. 

Jag skrattade ihjäl mig åt henne. För första gången i sitt liv har hon lösnaglar och är helt handikappad. Utan att hon tänker på det så spretar hon hela tiden med händerna. Det ser sjukt kul ut. 

SOM jag behövde skratta i ett par timmar! Nästa vecka ska vi hänga på Formex tillsammans. Jag ska se om jag hittar några roliga grejer att köpa in. 

Apropå nåt annat. Härom kvällen var jag hemma hos Wilmer-Malin på middag och då åt jag det här vid sidan om. Sa*an i gatan så gott bröd! Problemet är bara att det är jättesvårt att få tag i. Fick åka runt till fyra butiker innan jag hittade det. Semper är ju störst på glutenfritt men jag har svårt för mycket av deras utbud. Det här kommer dock bli en superfavorit. Lätt!

0

20 responses to “Long time, no see

 1. Helena m. 4 skriver:

  ICA Tappen (Ekerö) brukar ha det… om du ändå ska ut till vänner/Kingswood…

 2. M skriver:

  Du kan ju alltid be ditt ICA ta in det

  1. Mona skriver:

   Jag har gjort det nu!=)

 3. Anneli Wagner skriver:

  detta knäckis måste jag prova!! Och vad snygg Malin är i håret!!!

 4. Anneli Wagner skriver:

  sorry, naglarna är ju jättesnygga också, inte så där långa klösnaglar utan mer naturliga, såna skulle jag också vilja ha, men jag ångra bittert sist jag gick och fick lösnaglar, fortfarande två år efteråt så är mina vanliga naglar knasiga

 5. Anne R skriver:

  Du måste prova chiaknäcke! Godaste glutenfria som finns.

 6. annika skriver:

  Är du glutenintolerant?!

  1. Mona skriver:

   Vet inte, vet bara att jag får skitont i magen av pasta och bröd. Äter jag glutenfri pasta och bröd så får jag inte det ….

   1. Ulrika skriver:

    Du kan prova att hoppa över vete. Det är något jag inte tål, och jösses vilken skillnad när jag kom på att det var det!

 7. Anita skriver:

  Rekommenderar Wasas nya ”Gluten och laktosfria” bröd. Finns även med havssalt. Lätt det godaste glutenfria brödet som kommit ut på markanaden! Det smular inte heller så som andra glutenfria gör. Testa!

  1. Mona skriver:

   Tack, det ska jag verkligen testa!

 8. E skriver:

  Glutenfria rån med på påMackan (älskar namnet haha) från oatly och lite rödbetssallad till… 😍😍😍😍😍😍😍 Glutenfria couscous på majs är också svingoda, tog dock ett tag innan jag tyckte det. Men med smör och salt på är det såååå gott

 9. Sophia skriver:

  Om inte jag ser fel så står det ica uppe i ena hörnet så det finns nog bara på ica affärer 😂 det är väl deras egna märke 😉

  1. Mona skriver:

   I know, det var därför jag var runt på en massa ICA-butiker i tron att alla hade dom men icke!

   1. Sophia skriver:

    Åhh jag trodde du trodde det var sempers bröd… läste fel 😂

 10. Helena skriver:

  Risenta har glutenfria linskakor (typ som riskakor men gjorda av bl a linser) som jag tycker är riktigt, riktigt goda. Jag gillar verkligen inte linser i vanliga fall, men ihopguckade i dessa ”kakor” är de jättegoda! Finns med olika smaksättning, men jag har bara provat de med havssalt än så länge. Mums, mums!

  1. Mona skriver:

   Oj, d e t låter intressant. Gillar inte heller linser men om du är likadan så är det värt att prova!

   1. E skriver:

    Finns knappt riskakor längre, de som sälj överallt är gjorda på majs och är glutenfria 🙂 Heter majskakor numera (Ändrades efter sista gg alla panikade över hur farligt ris var…) Rekommenderas, som popcorn med krydda hehehe

 11. Sara skriver:

  Sempers Rosmarinknäcke är sjukt gott! Äter det fast jag inte är glutenintolerant. 😊

 12. Jeanette skriver:

  Mitt favoritknäcke är Wasas glutenfria med sesam och havssalt. Finns på de flesta Coopbutiker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *