Ljus, ljus och skitmycket ljus

Reklam för mina egna prylar

 

Det är söndag och jag jobbar. Var tvungen att åka in några timmar och packa.

11oz_crp

Just nu har vi en kampanj på Village Candle-ljus och tycker du om ljus så ska du passa på nu. 20% rabatt och vid ett ordervärde över 500 (exkl frakt) skickar vi med 3 st votiveljus (vi väljer). Village Candle ä r mycket bättre än kollegan Yankee Candle; billigare, sotar inte och brinner jämnare.

 11oz_rdv

Min favorit just nu är den här, Rendevouz. Gillar du sandelträ ska du absolut prova den! HÄR hittar du ljusen. Observera att det är runt 10 dagars leveranstid pga hög orderingång men den som väntar på något gott…

0

5 responses to “Ljus, ljus och skitmycket ljus

 1. Henna skriver:

  Den som väntar på något gott väntar alltid för länge 😉

 2. Henna skriver:

  Mycket bra ljus vill jag tillägga! 👍🏻

 3. Eb skriver:

  Luktar de om de inte är tända? Dvs går de att ha som ”rumsluktare” på ställen där det är förbjudet att elda? Utgå från ett rum av typ föräldrasovrumsstorlek.

  1. Mona skriver:

   Hm, jag är inte rätt person att fråga då jag mest troligt är ”förgiftad”. Har ljus året runt här hemma. Överallt. Någon annan av läsarna kanske…?

   1. Eb skriver:

    Jag hoppas nån har svar. 🙂 Annars får jag tjyvelda och hamnar säkert på löpet som pyroman.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *