Listen up ni radiochefer där ute

För ovanlighetens skull så har jag suttit på min platta rumpa, som blir ännu plattare, i två hela dagar på kontoret. Och således haft radion på. Non stop. Jag kan konstatera tre saker:

1) Eftersom jag känner Titti på RIXfm och hon slutade sända på dagtid och nu sänder morgon, så finns det INGA bra radioshower mellan typ 10-16. Inte en enda. Å andra sidan så var det bra att hon slutade sända med Benji, som måste vara en av de mest korkade människor MTG lyckats hitta. (För det är väl MTG va?!)

2) Sen Adam slutade så har hela min morgonrutin kapsejsat. Gry är bra som fan, likaså Anders..i måttliga mängder, men nån saknas..The Voice´s Martin Björk och Jacob går inte att lyssna på sen Crafoord slutat. Bort med dom liksom. Så jag lyssnar på Titti (fast jag kräks stundtals på hennes polare i studion.)

3) Det är SAMMA musik om och om igen. Är det verkligen så illa så att det skapas så lite musik så att det inte räcker att täcka upp en hel dag? Igår hörde jag nån jefla tjatlåt, som jag håller på att få tokspel på, som heter nåt med I want to party. Men nån knarkarbrud som entonigt sjunger ”monday, tuesday, wednesday, I want to party. I dont want to go to school, party, party”, eller nåt åt det hållet. Den spelades säkert 10 gånger. Vafan är problemet?

Ähum. Läser igenom vad jag har skrivit och undrar om jag blivit nån jefla klimakteriekärring.

0

33 responses to “Listen up ni radiochefer där ute

 1. ChC skriver:

  Ja se dessa ”Barnradio” kanaler! Samma musik hela tiden. Jag slår här med ett slag för morgonpasset i P3 och för P3 i övrigt. En väldigt varierad musik och mycket bra program under större delen av dagen.

  Med vänlig hälsning

  1. MonasUniversum skriver:

   Ska fan gå över dit!

   1. Guddan skriver:

    P3 rules. Är helt fast sen ett år tillbaka. Fast man kan helt klart skippa Kapten Röd, Svenska Björnstammen, Maskinen och andra helt idiotiskt dåliga svenska band. Sen kan jag bli skittrött på programledarna i alla program utom Morronpasset (som är SÅÅÅÅ bra). Det verkar som att allt som krävs är ett talfel och en sydlig dialekt (helst Göteborgska eller Lundamål) och så är anställningen din liksom.

    1. Ofelily skriver:

     Röstar också på P3. Fast min favorit är Christer kl. 14:00 mån-fre.
     Annars gillar jag radio1 med Aschberg kl. 15-18.

 2. Zandra skriver:

  Gud va skönt att höra att fler inte klarar av att lyssna på den där Benji! Tyckte Titti och Erik var ett bra team!=)

 3. Mikaela skriver:

  Jag känner precis tvärtom. Benji är okej men Titti ger mig lättare spykänsla. No offence. Tycker bara att hon gapar lite för mycket. Men man kan inte gilla alla 🙂

  Men om du vill lyssna på riktigt bra radio så ratta in p3 klockan 14.00. Christer i p3, lätt bästa programmet.

  1. Melinda skriver:

   word, Christer & Morgan, så bra!!! (och Titti gapar, yes..)

 4. gudinnan skriver:

  Rekommenderar starkt p3 morgonpasset is to dö för! Jag med min sjuka humor skrattar läppen av mig! Å dom pratar om kiss å bajs å kn***a mellan varven så de så!

 5. Christina skriver:

  Benji kan inte vara dummare än Ola Lustig! Roger rockar!

  1. MonasUniversum skriver:

   Det var honom jag syftade på och jo, faktiskt. Benji är värre.

   1. MiaMaria skriver:

    Håller med dig Mona, jag byter till en annan radiostation när det är Benji. Förstår inte att han är kvar, Ola Lustig är helt normal om man jämför 😉

 6. Anna skriver:

  Håller med! Det spelas BARA samma musik! Jag får tokspel på Adeles låtar.

  Bra i och för sig men nu sönderspelade. VARJE gång jag slår på radion (eller byter kanal) är det ”Set Fire To the Rain”!

  Set fire to the radio station!!!

 7. Bra musik finns bara i P3!

 8. Chihuahuakvinnan skriver:

  Ja, du har blivit en klimakteriekärring 😉 😛

 9. Melinda skriver:

  Hej Mona – en trogen fast lat (dvs kommenterar inte) läsare (me:-)) undrar om du lyssnar på P4 ibland?? Så bra!! Iaf här i Östergötland, sköna röster har kloka saker att säga. Prova!! (Morgonpasset i P3 var bra en gång i tiden men tyvärr så får jag utslag av Kodjo´s vrålande…) Rix är den värsta radio(k)analen jag vet, inklusive Titti, tyvärr, som är väldigt sympatisk ANNARS men hennes röst drives me crazy! Kram! M.

 10. Sofia skriver:

  Låten är I gotta feeling med black eyed peas. 😉

  1. MonasUniversum skriver:

   Nä, det är en annan. Hon sjunger samma sak om och om igen. Monotont. BEP känner jag igen direkt!

   1. Emma P skriver:

    Friday med Rebecca Black kanske? För övrigt en skitlåt som passar en skitkanal som Rix. Säger bara P3!! Bra musik och roliga, underfundiga program.

 11. Starlet skriver:

  Har du testat Morgonpasset i P3? Underbart!

 12. Pernilla skriver:

  P3, helt klart, hela dagen, förrutom mellan 13-15 tror jag det är, då slår man över en stund till P4 och lyssnar på Lotta Brome’. Brunchrapporten som gick innan på P3 var super, saknar det.. Och jag är också för gammal för P3 egentligen.. 😉

 13. Mia skriver:

  Ja, var sjutton tog Adam vägen? Mer Adam åt folket!

 14. Anna skriver:

  Och varför måste de har ett tickande ljud i bakgrunden när de pratar?! Inte i morgonprogrammen, utan i alla andra… Så irriterande, hör ju inte vad de säger!!

 15. Sofie skriver:

  Som flera sagt innan, P3 är mitt val, från början mest för att jag blir tokig på radioreklam och detta eviga upprepande av låtar på rix & megapol mfl. Och P3 har riktigt bra program, som tex Christer på em mellan 14-16 .

 16. Sandra skriver:

  Musik och radio går inte.Vill du ha musik – Spotify. Vill du ha radio – P1. Så är det bara. P1 är en fantastisk kanal, man hör en massa saker som man inte hade an aning om att man var intresserad av, och klok blir man.

 17. Jenny skriver:

  Jag hatar de där voice och rix och allt vad de heter. Hjärndöda programledare som låter som efterblivna fjortisar.

  Du ska lyssna på radio1. Intressanta program (oftast) och ingen musik! Jag vill välja själv när och vilken musik jag ska lyssna på.

  1. MonasUniversum skriver:

   Just det, jag har ju för jösse namn glömt bort Radio 1. Lyssnade jämt på dom förut men irriterade mig på att de sänder sport mellan 12-13.

 18. Jösses vad rätt du har!!!

 19. Amanda skriver:

  Jag lyssnar på Martina och Hanna i P3 eller är det 104,4 kanske. Ja ja men de är sååå sköna. Hanna är ju helt galen och Martina är skön som faan. Sen har de en snubbe i studion som de trackar i tid och otid men han är rätt rubbad så det förtjänar han. Skitbra program!

 20. Carin skriver:

  Upptäckte precis Metropol, 93,8 SRs Unga kanal (passar mig 43 år). Bra musik, ingen reklam. Sanna Bråding sänder på eftermiddagen hon är toppen.

  1. MonasUniversum skriver:

   Oh, den måste jag testa, tack!

 21. Petronella skriver:

  Säger bara MORGONPASSET i P3 RULES!! (Förrutom igår morse då de gästades av arrangören av de där konstiga överklasshatarturistturerna) Äääälskar annars Martina, Hanna och Kodjo! Kramkram

 22. Ickan skriver:

  Jag gillar ju Titti, men nu missar jag mycket av henne då hon är på morgonen. Och morgonprogrammen har alltid EN person som förstör så det inte kan bli riktigt bra.

  Gry är ju fantastisk, men Anders…OMG, ta bort människan, han borde inte få vara bland folk, en sådan jävla fjant! Hur kan det vara försvarbart att låta en sådan dåre uttala sig i radio, han är ju bara 12….

  Roger o Titti är underbara, sedan kommer Ola, pust!

  Däremot har jag inget emot Benji…eller har jag missat något?

  Kramkram

 23. Annie skriver:

  Ser att många redan har tipsat dig om att lyssna på P3 men det tål att upprepas. Blandad musik och många bra program som tex Crister och humorhimlen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *