22 responses to “Life is sweet

 1. Nilla skriver:

  Sitter och väntar på att du ska skriva fler inlägg så jag får mig ett gott skratt 🙂 Känn ingen press…. ;o)
  Är så glad att du började blogga på Bloggfamiljen så jag hittade dig! Älskar ditt sätt att skriva, sluta aldrig med det 🙂

 2. M skriver:

  Jag ”pluggar”, alltså hänger jag i solen och halvsover från och till.

 3. Jag väntar på att maken ska sluta sitt ”jobb” (snarare fas3-utnyttjamig-skit). Sen ska jag tvätta bilen och sätta dit ÖGONFRANSAR! Ikväll blir det eventuellt grillning, dock blåser det så är lite skeptisk till om man ska frilla eller inte…

 4. Cattis skriver:

  Ska snart snygga till mig lite, mannen förstår du, som jag IDAG har varit gift med i 11 år, ska ta med mig ut idag……
  I veckan tjoade han till på jobbet (även vi jobbar ihop i egen firma), han hade vunnit 2 biljetter från Viasat till championsleague finalen……PÅ OLEARY´S!!!! inkl hamburgertallrik och två öl!!!! (behöver jag säga mer)
  Romantiskt så det förslår eller hur!!! Hehe…känns som om en Ullaredsresa är innestående efter den här kvällen 😀

 5. Marie skriver:

  Har städat en garderob och sen dammsugat.
  Väntar på svar om eventuellt biobesök.
  Annars blir det soffan med en bok 🙂

 6. Ingen Blogg skriver:

  Är hundvakt till dotterns små ”råttor”, besiktigat sambons bil och har tvättstugan. Visst låter det upphetsande…..NOT!!!

  Men jag har en flaska rosé som ligger på kylning så det ser ut att arta sig 😉

 7. gudinnan skriver:

  Bläääääääääääääää vad irriterande!
  Nu har jag lagt tre st kommentarer å ingen går igenom…

  Mona hatar mig numera! Hon har blockat mig buhbuh

  1. Dagmar skriver:

   Då hatar hon mig med…

 8. Malin J skriver:

  Försöker kurera min och lillkillens förkylning. Samtidigt försöker jag lista ut varför hans blodsocker skjuter i höjden som bara den. (visserligen kan det göra det vid infektioner men det här är löjligt) Försöker att komma på något som han gillar att äta som inte innehåller allt för mycket kolhydrater samt försöka komma på hur mycket jag vågar höja hans insulin. Höjer jag för lite så ligger han för högt i socker, ger jag för mycket så får han en dipp. En dipp innebär en rekykyleffekt och ett nytt högt värde.Japp jag försöker balansera på det berömda håret.

 9. Ann skriver:

  Tar upp maskrosor (med en ny helt fantastisk ”pryl”). Rensar bort vinterljungen (skäms litet) från blomlådorna och…..viktigast av allt….tar en paus med ett glas vin i solen. Det är sommar i luften. SÅ ljuvligt!
  Vad mycket läckert det finns på hemsidan förresten – finns det en chans att se hur plånboken ser ut ”uppslagen”?

 10. Annika skriver:

  Jag fryser! Har varit ute i ett envetet regn och jobbar pga fixardag i bostadsrättsföreningen!
  Å va jag hade tyckt det varit kul om husbilen stod där för att DU skulle dra runt i den! 🙂
  Det var ett fint blomsterarrangemang du fick, den grönhänta (haha) maken kanske kan sköta det? 😀
  Men du – ni körde väl inte moped hem efter skumpan?!?!!! För det serru är jävligt dumt!
  Om du tröttnar på att ligga där i solen så kan jag gå ut och köra någon besvärjelse så regnet flyttar från mig till dig!
  Nöjd nu? – jag har skrivit en jättelång kommentar ju!

 11. Therese skriver:

  Bygger uteboxar till våra små ponnyer som ska få komma hem snart. Slitigt men roligt att snickra! Ha det skönt i solen!

 12. Tina Johansson skriver:

  Åh förlåt, jag har jobbat idag – nu ska jag kolla vad du haft för dig. Själv laddar jag upp för en kväll med kortspel (gin rummy) och gott dricka med maken och bästa vännerna!

 13. Helen skriver:

  Går igenom er hemsida ”design for home”. Så mycket snygga saker som man vill ha. Ska bara komma på hur jag ska få maken att tro att det var hans idé att beställa allt jag vill ha 😉

 14. Anna/PJAK skriver:

  Varit utomhus i solen! Eller nästan. Salvan till ansiktet medger ingen sol de första 4 timmarna så då motionerade jag bilen samt betalkortet. (Japp shoppade loss i stora staden jämte en berömd bro.)

 15. Ragdoll skriver:

  Har varit i Göteborg hela dagen och och satt sprätt på makens bonuspengar. Massa nya kläder till mig och en massa annat smått och gott.

 16. COMPAGNIETMARIE skriver:

  Bra jobbat där! Snygg webbshop du fixat, kollade in lite i den nu när lilleman sover och föräldrarna är ute o äter, somnar nog när som:) kram

 17. Alexandra skriver:

  Ska precis till att äta lite sushi och ta ett glas vin. Har varit fullt upp med barnen hela dagen så jag behöver vila lite 🙂

 18. Helma skriver:

  Har tagit hand om lilla mamma i ett par dagar så vi har fått umgås och hon har fått träffa måg och barnbarn. Väldigt trevligt. Hon är rätt ofärdig nu för tiden och tar sig inte så långt på egen hand så då känns det bra att skjutsa henne fram och tillbaka och serva henne med allt hon behöver. Riktigt äkta kvalitetstid!

 19. ann skriver:

  Jeg har sat pavillion op i trädgården. Har overhovedet ikke tænkt dator eller noget lignende i dag….om lidt sætter jeg mig ud og myser ved bålet og de tændte lygter med en flaske god hvidvin 😀

  god aften

 20. Lollo skriver:

  Har checkat in på scandics relativt nya Victoria tower i kista idag med dottern å haft mys!
  Var på syster lycklig och handlade av din härliga kompis!

  Tänkte på en sak, kunde inte den gotländske sorken ta me sig lite gotländsk korv till dig? Eller har du hittat nåt ställe i Sthlm som säljer det? Säg till annars så fraktar över det till dina hoods 🙂

  Kram Lollo Gotland

 21. Cata L skriver:

  Min lördag har jag & lilla vovven tillbringat i skogen och plockat en masa stenmurklor som nu hänger på tork. Sen eftermiddag klippte jag min och grannens gräsmatta. Resten av kvällen njöt jag av bubbel och god plockmat. Väninneprat i telefonen framåt natten. Nu skutt i säng.
  Hoppas på Onsalakorv – hos dej – på söndag! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *