Låtom oss tävla ut lite kärlek!

Okej, hela helgen har jag tjatat hål i huvudet på er om Bering-ringarna vi säljer (klicka på fliken ”Smycken”) här ovan i bloggen så kommer ni in direkt i shopen.) så det är väl inte mer än rätt att jag bjussar på en tävling.

 

Du kan vinna en av dessa Alla Hjärtans Dag-kombinationer: 88100-198-ENDe är i rostfritt stål och hjärtat är av keramik. Stenhård keramik så don’t you worry, det håller!

 

Här är mina privata Bering-ringar. Jag vill veta hur många kombinationer man kan få ut av dessa. Alltså inte a n t a l ringvarianter utan just kombinationer. Kan tala om att det är MÅNGA fler än ni tror. Den som kommer närmast, för jag tror ingen klarar det exakt, vinner. Om inte det framgår så har jag två smala ringar och sju breda. …och en massa inner-ringar. IMG_3745

Och till dig som vinner: jag vill att du är supernoga med det mått du vill ha på ringen för du kommer dessvärre inte att kunna byta storlek. Gå in på sidan HÄR och kolla hur man får exakt storlek.  Tävlingen avslutas på onsdag kl 18.00. Good luck!

 

1

53 responses to “Låtom oss tävla ut lite kärlek!

 1. SkruttAnn skriver:

  Vore ju bra om du skrev HUR vi ska tävla också *blink blink* !? Ska vi kommentera, motivera, svara på frågor eller hur har frun tänkt sig =D ?

  1. Mona skriver:

   Va, det står ju! ”Hur många ……” i rutan längst ned!

   1. SkruttAnn skriver:

    Formuläret syntes inte på mobilen igår, men jag ser det via datorn idag

 2. K skriver:

  Kanske en dum fråga men har stor betydelse för svaret. De tre ringarna i mitten verkar ha samma ytterringar.. räknas de som tre olika fastän kombinationerna blir se samma..? Samma med de två guld på nedre. Räknas de som en eller två.

 3. Hm, du skriver att du ahr sex breda ringar, men där är sju på bilden?
  Charlotta

  1. monasuni skriver:

   Du har rätt, jag hade lite för bråttom! Det är alltså sju breda ringar och två smala.

 4. Katti skriver:

  Det är 9 ringar på bilden och du skriver att du har 8 (sex breda och två smala) . . . betyder det att det ligger några ”innerringar” ihopsatta som en ring … en luring (?)

 5. Anna skriver:

  Jag hade fått 16 kombinationer av samma ringar❤️

  1. monasuni skriver:

   Du är skitdålig på matte…

 6. LiseLotte skriver:

  Toppen, skrev på fel ställe.
  Jag förstår inte alls tjusningen med dessa grekiska herr-ringar som jag tycker att det ser ut som. Vilken tur att smaken är delad 😉

 7. Annika skriver:

  Jag får det till 117 kombinationer…HOPPAS! HOPPAS! (är det fel får jag ”skylla på” att jag ”bara” är sv/so-lärare)

 8. sofie skriver:

  Det går ju i allra högsta grad att räkna ut exakt. Hur ska du annars kunna få rätt svar?

  1. monasuni skriver:

   För att maken tröttnade efter ett visst tag…

   1. katarina skriver:

    Upplys honom om att det tar ca 5minuter att ställa upp det i excel och få fram exakt rätt svar ^^

    1. Mona skriver:

     Haha, I will. Problemet var att jag ringde honom igår, när han stod på mässan, och bad honom snabbt räkna ut det. Han hade inte så många excelblad i montern!=)))

 9. Viola skriver:

  Jag får det till 28 olika kombinationer ( och herriminje så snygga de är! )

 10. Mariam skriver:

  270 st hoppas hoppas på tur

 11. Monica skriver:

  Hej Mona, vilka snygga ringar, måste beställa en present till mig själv tror jag….. Men jag har en annan fråga, i dina inlägg från mässan så fick du 2 armband av någon, varav ett med swarowskistenar, var kan jag få tag i det? jag tror det var OXXO men när jag letar på deras web så hittar jag inte det armbandet, är det kanske så nytt så det kommer?? kram monica

  1. Mona skriver:

   Tror det är nyheter som ännu ej kommit upp på hemsidan. Ska be Anna, som äger OXXO, att gå in här och svara dig!

  2. Anna skriver:

   Armbandet finns i vår webshop, shop.oxxodesign.se sök på 6-9 ? finns även i silver, rose eller svart! Sök då på art. nr. 6-2 eller med två rader stenar, nr 6-7 eller helt utan stenar, art. Nr 6-8 ?? hoppas jag inte rörde till det nu!!! Kramar från Anna på OXXO design

   1. Monica skriver:

    Tack Anna, solklart, beställning på G, monica

 12. Birgit skriver:

  128 😉

 13. Smultronblomman skriver:

  Här har det räknats med kombinationer och permutationer! Dammat av gamla mattekunskaper. Om det är rätt eller inte vet bara Mona, tror jag!

 14. Kamilla Nyström skriver:

  Rätt svar borde vara 296 kombinationer av de ringar som syns på bilden

 15. Carina skriver:

  Jag gissar på 128 st.
  :))

 16. Jeanette skriver:

  Men du. Ska man räkna med att det faktiskt går att ha bara EN tunn innerring i de breda ytterringarna om man vill? Eller är det så att det ska räknas att man alltid har antingen en kombo av två tunna innerringar eller en bred innerring (i de breda ytterringarna?) Hehe…

  1. Mona skriver:

   Nä, det ska man inte. Då ser det dessutom skitkonstigt ut! En innerring till smala,eller ingen alls…två till den breda, eller ingen alls!

   1. Eb skriver:

    Va fan, inga innerringar? Då får jag ju räkna om och jag har skickat in hela min uträkning till dig och måste börja om.
    [insert fula ord]

    1. Mona skriver:

     Ameh, DU om någon borde ju för fan ha fattat det! K o m b i n a t i o n e r baby!

     1. Linda med asjobbiga maken skriver:

      Mmmm glasklart var det va Mona? *flinar elakt*

      Hoppas du njööööt när du läste makens svar på din frågeställningen 😉 För jag gjorde det fan inte! hahah

 17. Kamilla Nyström skriver:

  Amen hur många gånger får man svara ha ha kan ju inte sluta att räkna, det snurrar ringar i huvudet hela tiden! Jag vill revidera mitt svar något!! Antalet kombinationer blir ju 216 st eftersom de tre ringarna i mitten har likadan ytterring!
  Lovar att inte ge fler svar nu ?

 18. Liselotte skriver:

  Jag gissar på 105 kombinationer

 19. Maria skriver:

  Nu har jag redan svarat, men ditt svar på en av kommentarerna här ovanför fick mig att tänka om. Du ser det alltså som en kombination om ytterringarna inte har någon innerring alls? De ytterringar som är likadana, ska de alla räknas in bland nya kombinationer eller ska man bara räkna med en av dem eftersom de annars blir dubbletter? Måste ju ha rätt förutsättningar här ?

  1. Maria skriver:

   Och går det att kombinera en ytterring med en annan? Kugghjulen i hjärnan slutar inte snurra! ?

   1. Mona skriver:

    Japp, men det har jag i n t e tagit med i beräkningen!

  2. Mona skriver:

   De som är lika ska man bara räkna en gång. Och ja, en ytterring utan innerring är en kombo…

   1. Maria skriver:

    Tack för svar! Sista frågan då: Om jag har en bred ytterring och två smala innerringar, räknas det då som två olika kombinationer om jag byter plats på innerringarna? Eller ser du det som samma sak som att bara vända på ringen?

    1. Mona skriver:

     Nä, jag ser det som samma!

   2. katarina skriver:

    Nej men stopp nu. de som är lika ska bara räknas en gång.. jag frågade det men fick inget svar.. som kommentar 3 eller så… nu säger du att de ska räknas som en. men ” Alltså inte a n t a l ringvarianter utan just kombinationer” jag tolkar det här som att man ska bortse från att du faktiskt har lika ringar. Du får nog förtydliga en hel massa vad du menar egentligen som kombination. ska tomma ringar dessutom räknas är det ju bara att börja om från början men jag kan inte tycka att en ensam innerring går att kallas för kombination.

    1. monasuni skriver:

     Haha, om jag säger så här: samma utseende på kombination kommer inte att räknas. Fattar man bättre då?

 20. Smultronblomman skriver:

  Räknas det även om du tar den löstagbara sidan från en ring och sätter på en annan?

 21. Frida skriver:

  Hej!
  Jag skrev en kommentar igår men hittar den inte så jag försöker igen.
  Jag tror på 441 st olika kombinationer.

  Tack för din underhållande blogg ❤️!
  Kram Frida

 22. Åsa skriver:

  Hej! Jag tror på 75 kombinationer

 23. Åsa skriver:

  Glömde skriva storlek……Åsa ovan
  Storlek 10

 24. Birgit skriver:

  134 om även utan några innerringar räknas 🙂

 25. Mona E skriver:

  Jag gissar på 224 kombinationer. Stl nr 9.
  Kul blogg!
  Hälsn Mona E.

 26. Maria skriver:

  Hittar inte min kommentar från igår, och kommer inte ihåg min fina uträkning ( eller mer sant gissning då jag gav upp rätt fort) så jag kör en ny mkt intelligent gissning…..113

  1. Mona skriver:

   Darlo, ingen av er ser varandras svar. Dessa hamnar direkt i min inkorg här i bloggen!

 27. Maria skriver:

  Justja….storleken….8

 28. helenaS skriver:

  Jag skickade en kommentar igår men den syns inte här… jag tror på 260 kombinationer. Om man skulle vinna kan man kanske återkomma med storlek senare?

  1. Mona skriver:

   Den syns inte eftersom svaren går direkt in i min mailbox för att ni ska kunna se varandra svar!

 29. isa skriver:

  Ooh när får vi veta vem som vinner ? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *