Lackera sig lite

Förra året köpte jag två sängbord på Blocket. Fick för mig att jag skulle pianolacka dom och nu är det dags. Ni som har koll; vart vänder man sig? Billackeringsfirma? Skåpluckelackare? Är det dyrt? Slipar dom, eller måste jag fixa underarbetet?

 

Många frågor är det och det brukar gå fortare att fråga er än att googla …

2

21 responses to “Lackera sig lite

 1. Malin Pettersson skriver:

  Ett finsnickeri kanske kan hjälpa.

 2. Alexander skriver:

  Godmorgon,
  Sitter med en god kaffe och väntar på att klockan ska gå, googlade lite👍

  http://www.svedbergslackering.se

 3. Annica Palmqvist skriver:

  Kan inte måleributiken i Alvin hjälpa dig på nåt vis tror du./AnnicaP

 4. Heléne skriver:

  Har med bra resultat lämnat in möbler för ommålning i Sollentuna, hos: https://www.gilbertrestore.se/

 5. Lisen skriver:

  Alviks Måleri har säkert tips om var du ska vända dig…jag menar de är ju proffs..å bäst 😀

 6. Agnetha skriver:

  Annie slogans chalkpaint snygga grejer blir det

  1. monasuni skriver:

   I know, har målat med dom färgerna tidigare men nu vill jag ha pianolackat. Hm, bara för att du föreslår det så blir jag osäker… det blir ju så jäkla snyggt med chalk paint…

   1. Tess skriver:

    Det finns ju Chalk Paint Lacquer, fast jag tror resultatet blir matt med lite ”sheen”.

    1. Annika skriver:

     Den lacken är usel, håller inte och gulnar, rekommenderas inte. Nordsjös lack är bäst till Annie Sloan även om vaxet är överlägset snyggast, speciellt med effekter i svartvax. Numera finns även gildning vax, guld/silver/koppar effektvax som du lägger sparsamt på utvalda punkter. Röstar också för chalkpaint!

     1. monasuni skriver:

      Jag har kört vax på en skänk. Svartvax på Sloans grafitsvarta. Sjukt snyggt.

 7. Gunnela skriver:

  Vi har lämnat byråer till billackeringsfirma, dom fixar underarbetet också. Hör med din servicetekniker dubbar till bilen var dom lämnar sina skadade bilar eller om dom har egen lackering kan dom kanske hjälpa dej.

  1. monasuni skriver:

   👍

 8. Helen skriver:

  Micklack på Ekerö gjorde mina myranstolar, superbra och snyggt!

  1. monasuni skriver:

   Vad fick du betala?

   1. Helen skriver:

    Kan det ha varit typ 1000:- per stol?! Inkl bortmontage av ben, sandblästring och lackering med kod från mr Jacobsen. Det var 9 st stolar och några år sedan 🤪

 9. Du har fått många bra svar ser jag 😀 Ska bli kul att se resultatet sen!

  Varför blev jag så stor och hur gör jag för att gå ner i vikt?
  Ta gärna en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se/category/halsa-vikt

 10. elenor skriver:

  Jag vet, sälj sängborden till mig och köp helt nya fina till dig själv. Problemet löst🤣

  1. monasuni skriver:

   Hahahahaha, you wish baby!

 11. Louise skriver:

  På tal om.. Du brukar ju måla med chalk paint, vågar jag ge mig på det? Har köpt en vit skänk som skulle behöva ett lager färg. Blir färgen jämn och kommer det fortfarande gå att stänga luckorna eller blir färgen tjock?

  1. monasuni skriver:

   Åh, jaaaaa, du måste måla med det! Googla och se exempel på Youtube!

   1. Louise skriver:

    Åh, vad smart! Tack för tipset! Får åka till färghandeln imorgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *