16 responses to “Köp tre betala för två…eller snarare: Mio suger hårt

 1. Lisbeth skriver:

  Nog är det ofta så alltid. Jag har också de här kuddarna. Jag brann lös och köpte extra kuddfodral med ett tyg som var så tätt att dunen kvävdes där inne. Vad har jag då lärt mig? Köp aldrig billigt. Vad gör jag nästa gång? Köper billigt och brinner av igen.

 2. Solrosen_83 skriver:

  Vår soffa från Ikea beter sig likadant. Märkligt nog bara jag som blir stucken i ändan av fjädrarna och aldrig sambon. Förstår inte riktigt hur det går ihop…

  1. Stina skriver:

   Något får mig osökt att tänka på prinsessan på ärten. 🙂

 3. Vespa Vulgaris skriver:

  Precis som Solrosen så blir jag stucken av IKEA-kuddar. Men de har varit med jättelänge så jag kan inte klaga på kvalitén 🙂

  1. MonasUniversum skriver:

   Asså, jag drar ut 5-10 fjädrar varje kväll, sjukt irriterande!

 4. I Kina skriver:

  Nu är du inte förbjuden att läsa i Kina längre!

  1. MonasUniversum skriver:

   Va, är det redan mässdags?! Det kanske var Bloggfamiljen som kineserna inte gillade, hehe.

   1. Kinesisk öl är gott skriver:

    Det var ju på din blogg före familjen som inte funkade! Yepp, messing around! Fast öl nu. Det är vi värda.

 5. Bitte skriver:

  Ser ut som mina kuddar, som min man har klagat på sen dag ett. Jag vägrar erkänna att det är ena riktiga skit kuddar. Dom är ju snygga. ( och det är ju synd om han skulle få rätt )

 6. Sara skriver:

  Jag minns att du nämnt detta tidigare, så när jag var på Mio för ett tag sedan och hitta en snygg kudde tänkte jag på dig och dina. Men då ordinariepris på min kudde var strax över 300 tänkte jag att ”nää, på denna dyra kudde måste duna hållas inne”, men icke!! Och j**lar så irriterande det är!

 7. Jenny skriver:

  Instämmer till fullo! Har slängt ut innerkuddarna, noppat bort alla fjädrar som satt fast i tyget och köpt billiga innerkuddar på IKEA istället. Känsla av lyx? Njet. Skönare? Ja! 🙂

 8. HH skriver:

  Mairos 500-kronors är likadana. Dun är nog problemet! 😉

 9. Anna/PJAK skriver:

  Köper innekuddar på IKEA. Mycket billigare, mycket skönare osv att de sedan inte håller mer än något år. So what? Vem tycker det är trist att köpa nytt ibland?? Inte jag……

  (Tycker Mio är för dyra med tanke på kvaliten.)

  1. MonasUniversum skriver:

   Har inget emot IKEAS kuddar, bara dom är snygga. När jag köpte dom här så var jag ute efter vissa färger, som bara Mio har, men fifan som jag ångrar det. Det är dessutom andra gången jag gör det. Har 10-12 kuddar därifrån, same shit everyhopa.

 10. Cecilia skriver:

  Är nog inte priset som är problemet, mina Lexingtonkuddar är likadana.

 11. ElisabethT skriver:

  ..köp inte fjäderkuddar, köp DUN kuddar och jag menar riktiga sådana. Ja, jag vet ,jag har sett programmet hur de rycker loss dunet från den stackars pippin. Det är ett val som var och en får stå för.
  Jag minns en affär i Zell am see, där jag som 14åring beställde en egen kudde som de sydde under min skidvecka. Jag vägrade ha mer ont i nacken, vill kunna vila gott på bussen hem .Där fanns det otaliga antal av dunvarianter, de kunde sin sak.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *