Klagovecka

Jag hade tänkt jobba igår men eftersom maken är en vekling så var jag tvungen att hjälpa till att gräva fram hammock och övriga möbler i lördags. Det är jag som brukar släpa, dra, kånka hammockar, träbord, stolar, fan och hans moster, varje år men nu var jag en aning indisponibel.

Maken, som jobbat hela dagen, var trött och grinig så de stönades och stånkades och en massa ”det här går inte”, så då blev jag lack och tänkte ”mes” och råkade ta i lite med ena armen och hej och hå vad det straffade sig direkt. Har fått värsta svullnaden och har så.jävla.ont. Nu vila.

Märks det vem som har varit hemma för länge, hehe?!

2

7 responses to “Klagovecka

 1. Malde skriver:

  Men du ska vara rädd om dina armar så de blir snygga som f-n när de har läkt! Ta det piano med tunga lyft ett tag till, Vännen!

 2. Ninnie skriver:

  Men Jösses människa!! Du ska väl inte sabba resultatet av operationen för att få ut fan och hans moster o lite annat i trädgården. Låt maken släpa ut prylarna och se till att han får ut hammocken först. Sätt dig sedan i den med ett glas bubbel o njut av solen och av att dirigera honom vidare med resten av trädgårdsmöblerna.

 3. La Signora skriver:

  Men var det inte du som skulle ligga på soffan och äta praliner?
  ¯_(ツ)_/¯ Va?

 4. Lotta skriver:

  Låt inte ärren bli som feta daggmaskar, då kommer du aldrig sätta på dig linne. Smala armar med feta daggmaskar och och fett minus på kontot. Not worth it pullan!

 5. Nettan skriver:

  En kompis lyfte efter ett kejsarsnitt och det blev INGA vackra ärr där inte så ta nu det lugnt!!!!

 6. Helena m. 4 skriver:

  Mona – betala inte 40.000 för fula ärr…
  Låt inte maken trigga dig så där.
  Vila nu tant, så tant kan vara snygg i sommar!

 7. Helena m. 4 skriver:

  Förresten… Grattis till 1310 personer på facebook, inte illa av tant… snart får 20-åringen äta upp, nja , nåt’ i alla fall, – sina ord kanske…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *