31 responses to “Kan ni rekommendera please?

 1. Madeleine skriver:

  Hej! Börja kolla om du har en symbol med bara prickar vid ugnens knappar! Om du har… GRATTIS! Du har en självrengörande ugn! Bästa jag varit med om… Brukar få köra grannarnas plåtar *ler* om du inte har det så skulle jag nog rekommendera såpa, det minns jag att jag tyckte funkade bra! Googla på det…

  Lycka till.

  Madde

  1. Mona skriver:

   DET har jag dessvärre inte. Sjukt sur för att jag inte köpte en sån.

   1. C skriver:

    du har ju prickar vid ditt temp.vred efter 250 grader, är du säker på att du INTE har en självregörande ugn??? 😀

    1. Mona skriver:

     Ähum … nä, ujuj..tänk om jag har det, fifan så sur jag blir då!

 2. Myggan skriver:

  Testa med färsk citron, ättika och bikarbonat. Lägg in 2 halvor citron i en ungsskål med lite vatten. Sätt ugnen på 100 grader låt stå i ca 30-40 minuter. Strö i lite bilarbonat när ugnen når en temperatur så att du klarar av att torka i den, blöt en svamp och gnugga. Avsluta med ättika. Funkar hos mig ?

 3. Anne-Lie skriver:

  Jag brukar kleta in ugnen med ren såpa , värma upp till ca 75 grader, stänga av värmen och låta det verka över natten. Det tar det mesta och det sista tar jag med Svinto .

 4. Louise skriver:

  Såpa! Åk å köp! Dyr-ica har säkert! ?

 5. Sanna skriver:

  Grönsåpa. Fungerar jättebra!

 6. Malin skriver:

  Hej Mona
  Jag använder den som du har på bilden , brukar spruta i massor och även alla plåtar, och sen låter jag det stå minst en dag å så häller /sprutar jag i vatten oxå efter en en dag eller några timmar… Funkar utmärkt ?

  1. Mona skriver:

   EN DAG!!! Fan, det har jag inte tid med, vill ha rent på en gång ju!

   1. Camilla skriver:

    Jag använder också den du har , låt stå över natten! Funkar jättebra!! Jag tycker inte det blir så rent av såpa och en massa andra husmorstips som det blir av MR Muscle 🙂

    1. Camilla skriver:

     Hi Hi , ska kanske tillägga att jag gör vid min ugn 1 ggr i månaden så det sitter nog inte så hårt 🙂

     1. Mona skriver:

      Det gör jag med, minst. Önskar att den kunde gå sönder snart så att jag kan köpa en ny. SJÄLVRENGÖRANDE!

   2. sandra skriver:

    Jag håller med Malin, men en dag behöver du inte vänta men släng in alla plåtar, spraya ner allt, vänta typ 2-3 timmar och torka sen ur, svinto ska du inte behöva.. =)
    annars har du ju en städfirma hos dig.
    Ställ fram flaskan och skriv en lapp =)

 7. jesse skriver:

  Jag värmer upp ugn , smetar ut grönsåpa som är utblandad med lite bakpulver och birkarbonat med svamp och låter det verka 10 minutersedan på med vatten och torka ur

 8. Maria skriver:

  Vatten o såpa

 9. Helene skriver:

  Bakpulver o ättiksprit de bubblar o puttrar så fint.. sen tar jag en disksvamp med jif Cream o sen torkar jag ut riktigt med disk trasa, värmer ugnen ca 2 gånger efter för o få bort lukt. använder alltid bakpulver i toa holken också,, ingen ättiksprit då,, även runt kranar skit bra 🙂

 10. Cina skriver:

  Säger bara Bikarbonat, bra skit.
  Blanda till en gegga med lite vatten,bred ut i ugnen. Låt stå några timmar.
  Torka av – rent som snö!
  Har provat en ziljon olika märken, men helt bortkastade pengar!

 11. Marit skriver:

  Grön cilitbang!!!! Den är den bästa!!

 12. Kakan skriver:

  Köp Universals allrengöeingsmedel på jordklok.se Funkar till ugn, alla rostfria ytor, u name it! Miljövänligt är det också.

 13. Brysselkakan skriver:

  Ingen aning, jag har pyrolysugn 🙂

 14. Marie skriver:

  Såpa in ugnen när den är kall, sätt temperaturen på 100 grader. Låt det puttra ca 20-30 minuter – luktar kanongott med såpa i hela huset. Stäng av värmen och låt svalna. Torka ur med fuktig trasa när det är svalt – blankt som ett babianarsle, typ.

  Eller så går du all in och köper en ny ugn som är självrengörande <3
  Det går i korta drag ut att ugnen värmer sig till typ 300 grader och all skit bränns bort. Sedan torkar man ut lite aska som blir kvar.
  Det tog mig två år att upptäcka att jag hade denna fiffiga funktion på min ugn och det gjorde när jag läste manualen – häpp.

 15. Anneline skriver:

  Universalstein-fantastisk, miljövänlig och funkar på allt!!!

 16. Johanna skriver:

  Finns bara ett svar: Prowins grill- och ugnsrengöring! Smeta på (luktar inte illa o tror att d tom är ekologiskt) låt verka en sund, torka ur – klart! Plåtar, galler mm.. Klabba på, lägg i plastpåse, låt verka nån timme eller så.. SKÖLJ av med trädgårdsslangen. Såååå bra!!!

 17. Sanna skriver:

  Såpa!

 18. Viveka skriver:

  SÅPA!

 19. Lilla Q skriver:

  Dr Beckmanns ugnsrengöring är mycket bättre än Mr Muscles. Förutom att den får bort det mesta på 30 minuter så får man inte andnöd när man använder den. Gelen fastnar på vertikala ytor och är smidig att få bort.

 20. Malin skriver:

  Va!? Ska man rengöra ugnen? 😮

  1. Mona skriver:

   Hahahaha, ditt äcklo!

 21. Ulla skriver:

  Har ALLTID folie liggande i botten på ugnen, så är det väldigt lätt att städa bort sådant som runnit över.
  Resten torkas rent med trasa med diskmedel.

 22. Zandrillen skriver:

  K2r, världens bästa ugnsrengöring, måste dock stå över natten men med det resultatet är det klart värt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *