Kackel i hönsgården

Jag har fått massor av mail från många av er som undrar om ni kan köpa våra fina tuppar, hönor och kycklingar. Egentligen kan ni inte det för även fast vi har beställt hem två JÄTTEcontainrar som kommer i feb-mars, så är nästan hälften redan slutsålt. Resterande är tänkt att säljas på de kommande två mässorna nu.

Allihopa är döpta efter kompisar eller efter ett gäng av er läsare, hehe!

Ingegerd

Ingegerd

Wendy

Wendy

Jane

Jane

Men, jag kör en rövare och lägger upp dom på vår hemsida, HÄR, om ni vill handla. Skit i att bilderna suger, klickar ni på en tupp så får ni en bättre bild. Har suttit som en dåre här för att lägga in dom men inte haft tid att anpassa storleken på bilderna till webbshoppen.

 

Alla tuppar-hönor och kycklingar är handmålade på återvunnen plåt. Dom är e x t r e m t fina i verkligheten och har blivit en jättesuccé. Du kan ha dom utomhus men med tiden kommer de rosta i fogarna. Har haft mina ute i 4 år och den ena har blivit lite rostig medan den andra har klarat sig. Lackar man dom med vanligt klarlack så klarar dom sig från rost.

 

En sak till: glöm inte att leverans inte sker förrän i feb-mars (vi får ett gäng i februari och ett annat i mars). Passa på nu om ni vill ha någon, de kommer nämligen ta slut under mässorna!

0

8 responses to “Kackel i hönsgården

 1. Bibbi skriver:

  J-a dig, Mona. Jag KAN INTE välja. Men jag ska försöka och sen ska jag övertyga maken att det är av yttersta vikt att jag får köpa hem den. 😀

 2. Jada skriver:

  Hej!
  Saknar Jane i webbshoppen är den slut?
  Må gott!

  1. Mona skriver:

   Fuck, tack, kollar genast och fixar!

  2. Mona skriver:

   Nu så, nu finns hon också!

 3. lasueca skriver:

  Hola,
  Är riktigt kär i dessa färgglada fåglar..räknas tupp/hönor till fåglar??!!
  Nackdelen i detta fall är att jag bor i Spanien..kostar väl skitdyrt hit antar jag…
  Kram och trevlig vecka vettja 😉

 4. lisbeth skriver:

  finns ju varken wendy eller malin?

  1. Mona skriver:

   Va, jomen det ska det göra. Kan vara så att en av tjejerna på kontoret håller på att fixa med bilderna, som jag fuckade till det med.

  2. Mona skriver:

   Kollade nu och de finns uppe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *