11 responses to “Jamen vad skulle jag göra utan er?

 1. Anonym skriver:

  Du finns för oss och vi för dig 🙂

 2. FilMa skriver:

  Skönt! Då kan du ta av dig hjälmen och sätta på måbben igen:) Klart du ska ha kvar din dyra klocka, annars är det ju inte du. Mona med billig klocka och LV väska, nej tack! Mer bling bling till Mona, hör du det Tomtefar.

 3. Madde skriver:

  Lyllos dig 🙂

  Då sambons snuskigt dyra (för oss iallafall) gps och pulsmätarklocka gick sönder ersatte inte försäkringsbolaget den 🙁
  Hade varit bättre att ljuga än att säga att en schäfervalp monterade isär den under ett obevakat ögonblick!
  Sambon skitarg på mig… Jag arg på honom för 1. Hans klocka 2. Han hade lagt den på GOLVET 3. Hans hund!

  (fortfarande sugen på hund? Fö är nu den hunden uppfostrad och drar in egna pengar och det enda han numera kan tänka tugga i sig är kriminella och även grannens lösspringande katter)

 4. pangis skriver:

  Tänk vad korkad man är som glömmer försäkringsbolaget.. Det har jag gjort otaliga gånger.. Tur att det finns några med huvudet på skaft som läser härinne:-) GOD JUL till dig som nu slipper äta bruna bönor:-)

  1. MonasUniversum skriver:

   Jamen vet du vad det värsta är? Jag ÄLSKAR bruna bönor men det var hundra år sen jag åt det!

   1. pangis skriver:

    Aj då.. Ja då vette tusan hur du ska göra.. Kanske du skulle ta och unna dig en liten ”korv” med bruna bönor i.. Det är ju trots allt jul:-)

 5. Summer skriver:

  Länsförsäkringar är grymma!

  Men, har du ingen klockförsäkring? Min man har en Omega, när jag köpte den till honom ingick försäkring i ett år. Som vi sen har förnyat varje år. Tror självrisken är lägre på den.

 6. carolineh skriver:

  Hejsan!
  Surt med sånna utgifter såhär innan jul. Nu vet jag ju inte hur ni har det men vi har allt samlat hos länsförsäkringar (bank, försäkring o sånt)och då har man rätt till en ”gratis självrisk”/ år. Ett tips att kolla upp om ni har det som vi.
  God Jul!

  1. carolineh skriver:

   Såg nu att det ju var positivt att kostnaden krymt till 1500kr 🙂 Skönt att det blev så!

 7. Jenny skriver:

  Va ju det jag saaaaaaaaaaa, förra ggn ju!
  Nåt ska man väl ha dom där försäkringarna till, men än bara betala på dom..

 8. anni66 skriver:

  Hunden lyckades att riva ner min lap top från bordet så skärmen sprack. Lite arg blev jag då datan bara var knappt 3 mån, men ingen fara tänkte jag eftersom jag har drulle försäkring, men inte fan gällde den när det är djur inblandade. Där fick jag för jag var ärlig. Undra om jag ska prova med djur försäkringen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *