Jamen ursäkta mig, har inte haft tid med er

Har varit på den lokala krogen runt hörnet och ätit god middag med några andra morsor här från hooden. Vi träffades när vi fick våra barn för snart nio år sen. I en så kallad mammagrupp på BVC. Flera gånger om året så går vi ut och käkar. Några av oss är väldigt olika men vi trivs kalasbra ihop.

En är nån hög chef på nåt internationellt med basen i Hongkong.

En annan är en höjdare på AstraZeneca.

En är fastighetsdirektör på Sveriges största fastighetsbolag.

En är konstnär.

Och så jag. Katten bland hermelinerna. Den ende utan utbildning. Inte ens gymnasium. Svartfoten, hehe.

Men det visar bara att under allt så är vi vanliga människor allihop!

1

8 responses to “Jamen ursäkta mig, har inte haft tid med er

 1. Jess skriver:

  Gud så härligt med långgående relationer:-)
  Jag har inte kontakt m ngn i föräldragruppen , där vi tillsammans hade 8 pojkar och 1 flicka (min). Kan kanske ha å göra med att min dotter prylade alla…..

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Herbalife och kiropraktor

 2. Anitha skriver:

  Jamen se på fan – ett sånt gäng har jag med. My posse – och vi har också känt varann och hängt ihop i 9 år. Rätt gött, faktiskt. Och ett gott och blandat gäng även här. Hur som helst, så är du förlåten för att inte ha uppdaterat bloggen. Iofs har jag inte haft tid med dig ändå. Jag skriver bok. Eller flera böcker, om vi nu ska vara noga.

  Men gör det nu inte till någon vana att försvinna på det där viset.

 3. Malin J skriver:

  Låter som ett perfekt sätt att ta igen sig och vila armarna 😉 .Och maken (och svärmor ) jobbar för det företaget som tillverkar AstraZenecas burkar. Hepp, världen är liten.

 4. Cecilia P skriver:

  Bra tips: med sugrör kan du ju sänka en del vin också utan att anstränga armarna det minsta!

  Det rådet måste vara det bästa du fått på ett tag?

  Kram och skriv snart igen plis- jag ammar säkert senare i natt också och då vill jag gärna läsa dig serru;)

 5. Ylva skriver:

  Men Mona, du glömde den vilande medlemmen som varit på vift de senaste åren! Jag anser mig ändå tillhöra gruppen 😉

 6. MonasUniversum skriver:

  Haha, vi pratade om dig! När kommer du hem? C trodde att du var på g nu!

  Inte bara medlem…Hedersmedlem!

  1. Ylva skriver:

   Jo jag tackar ja, hedersmedlem å allt ;).

   Japp, hemflytt nu i sommar, mot kylan igen…brr!

 7. Eva skriver:

  Ja för mig betyder inte det nånting att man har nåt VIKTIGT jobb som högt uppsatt chef eller nåt. Va fan skulle dom göra o äta om vi inte hade bönder som såg till att det finns mat och grävmaskinister o snickare som byggde deras fina hus. Och hemtjänst som tar hand om våra gamla.
  För mig är dom människorna dom riktiga hjältarna!
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *