Jamen good morning!

Lördag, solen skiner utav helvitti, make borta, taliban borta, rena tänder.

IMG_6689

 

Vad mer kan man begära?

 

Möjligen att strax få slippa att åka ut till Stockholmsmässan och börja bygga montrar inför mässan nästa vecka.

 

Ser fram emot ikväll. Middag med två finfruar här i finhooden. På Ålstensbryggans restaurang.

 

Men allra först har jag lite annat att göra. Alltså, det här med illaluktande fotbollskläder…

IMG_6703

3

20 responses to “Jamen good morning!

 1. Frk_M skriver:

  Å jag som trodde det var maken som ansvarade för fotbollen…

  1. monasuni skriver:

   Mm, DET TRODDE JAG MED!

 2. Lisa Johansson skriver:

  God morgon själv . Gräsänkedagar är nödvändiga då och då 🙂 Men det där med tvätten…skittrist neverendingstory. Vi körde sönder 5 tvättmaskiner under mina 15 år som idrottsmamma . Gör om den bedriften. Ha en härlig tjejkväll !

 3. ÅsaC skriver:

  God morgon. Själv väntar jag in familjen som har varit och vandrat i fjällen några dagar. De ringde och förvarnade att deras kläder behövde tvättas. Hmmm, det låter inte så lockande att ta hand om deras tvätt.

 4. Micaela skriver:

  Inläggen kommer fortfarande inte upp på facebook. Basattduvet 🙂

  1. monasuni skriver:

   Skitkonstigt, jag får upp dom..liksom andra läsare. Har du rensat historiken?

   1. Micaela skriver:

    Weird. Har testat med 2 olika mobiler och 2 olika datorer. Senaste inlägget på din fb-sida är ifrån 8e augusti…

   2. SkruttAnn skriver:

    Ser inte heller inläggen på fb efter att du flyttade bloggen. Senaste inlägget är en vecka gammalt. Vet inte hur man ”rensar historiken” på iPhone

    1. SkruttAnn skriver:

     Samma sak på min dator. Har rensat cookies och temp, ändå ser jag inte de nya inläggen på fb.

 5. S skriver:

  Varför tvättar alla åt sina män/ familjer/ fotbollslag, om det är så äckligt/ jobbigt? Sluta göra deras jobb, värdera er egen tid som lika mycket värd som deras! Om barnen passerat 8 år är de gamla nog att lassa in i maskin och trycka på knappar. De kommer aldrig att inse vad tvättstugejobb innebär om allt alltid sker ”magiskt”. Kläders värde ökar avsevärt när när personen ifråga vet hur tröjan blir ren, struken, vikt och lagd i garderoben.

  1. annika skriver:

   Håller med! Rekommenderar inte att köra benskydden i tvättmaskinen…Varför är det äckligt förresten? För att de är svettiga eller för att de har legat blöta i en hög en längre tid? Blir inte dansträningskläderna också svettiga?

 6. Malin skriver:

  Wehooo älskar typsnittet! Tack för att du bytte = )

 7. NinaPx skriver:

  Tipsar om Fit’n’clean, flytande tvättmedel! En halv dl i maskinen lite då då tar bort lukten på riktigt. Match- och träningskläder luktar ju sällan hallon och vanligt tvättmedel tar inte bort svettlukten, så fort du använder kläderna igen gör kroppsvärmen att den gamla svettlukten återuppstår. :-S Fit’n’clean funkar! På riktigt! Säljs bla på XXL. Värt varenda krona. Hälsningar från mamma till två innebandytjejer vars kläder stinker apröv utan detta. 🙂 Kram på dig o njut din dag.

  1. Emma skriver:

   Hoppas det funkar på kläder som surnat oxå! ?

 8. Alex skriver:

  alskar att du har guldkran i badrummet!!

  1. monasuni skriver:

   Älskar NOT att badrummet, som går i marmor och guld, har en viss rysk touch…Men, det var snorlyxigt på 80-talet när förra ägaren renoverade, hehe. Fast nu har jag börjat tycka att marmorn är fin..

 9. PJAK/Anna skriver:

  Håller med de ovan som anser att de gott kan tvätta sina kläder själva! Och tösabiten behöver dessutom lära sig det förr eller senare så varför inte börja med fotbollskläderna?
  Ok jag matade in medel och förinställde tvättmaskinen när dottern och jag levde själva men hon var inte mer än 7 eller 8 år när hon började att mata in och slå på maskinen. Sen fick jag hänga upp den men det kunde jag ta för den var ofta klar till att hängas när jag kom från jobbet. (Dotter hade sällskap av mormor, morfar eller moster men även de av inställningen att man kan lära sig tidigt att göra sysslor som man klarar av.)

  1. Emma skriver:

   Jag har skött min tvätt helt själv sen jag var 10 år. Visserligen uppvuxen med min pappa men det var inte bara därför… ?

 10. Ragdoll skriver:

  Tar det väldigt lugnt i solen. Ska åka och bada om en stund och njuta av det faktum att vi ÄNTLIGEN kan ta oss vart vi vill, när vi vill med vår bil som äntligen har kommit! Ikväll blir det grill och en lugn afton hemma.

 11. Ragdoll skriver:

  Förresten, jag får inte heller upp inläggen på FB…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *