9 responses to “Jaha, då var man uppenbarligen hemma igen då …

 1. Anna/PJAK skriver:

  Vem var det du saknade så så sent som igår?

  1. Mona skriver:

   Ni läsare och er jävla minnesförmåga!

 2. anette skriver:

  Sådär ser det ut i våra skåp också när sambon har varit framme………skit samma var sakerna står, lämpligt ”hål” där ställs det, Jag suckar och ställer rätt. Sambon konstaterar bara att det är väl inte så jävla noga!?

  1. Mona skriver:

   Exakt, och sen när de ska ha en skål: ”var är den?” ….

 3. Sophie skriver:

  Ungefär som mig …. 😲😶

 4. Mammsen skriver:

  Vet inte om jag skall bli glad åt att det är lika som här eller om jag skall bli besviken (hittar inte rätt ord) för att det är lika här. Jag menar, det är ganska skönt att inte vara ensam i detta men samtidigt visar det på ett manligt obotligt tillstånd. Iaf jag förstår din frustration.

 5. Tant_T skriver:

  Till hans försvar, hur lätt kan det vara när det ständigt dyker upp nya muggar/tallrikar osv..?

 6. Bo medin skriver:

  Jag ser att det är rätt ur hans synvinkel – det är det du som ställer saker och ting fel!
  😎💥❤️

  1. Mona skriver:

   Jävla förrädare; som läsare ska du hålla med mig. I vått och torrt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *