0 responses to “Jag är här nu

 1. Sarah skriver:

  Lycka till!!
  Det kommer bli så bra, så bra
  Ser fram emot när du postar första bilden på dig i en Syster Lycklig-klänning

 2. Lindha skriver:

  Hej Mona!
  Vill bara önska dig lycka till med operationen och va härligt att du tagit dig mod, tid & ekonomi till att förverkliga din dröm ;-). Jag gjorde en näsplastik för 7 år sen… när jag va 30 år. En ”höknäsa” som jag misstrivts med sen tonåren blev en rak skapelse och det är det bästa jag gjort ;-)!

  Kram på dig!
  Lindha

 3. MAMMA MU skriver:

  Det kommer gå jättebra. Lycka till. När du vaknar är du ännu snyggare. KRAM

 4. Marie Gustavsson skriver:

  Lycka till kram

 5. Anna (aka Gabriella) skriver:

  Lycka till Mona! Du kommer att bli sååå snygg (läs snyggare). 😉

 6. Tina in NL skriver:

  Lycka till!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *