Instagram?😜

Herregud, varför har jag bara 5000 tusen följare pĂ„ instagram?! đŸ˜± Nu gĂ„r ni genast in dĂ€r och följer mig. Please!😬😘 Har precis lagt upp en videohĂ€lsning till er…

0

20 responses to “Instagram?😜

 1. Mr Lee skriver:

  Insta Ă€r sĂ„Ă„Ă„ 2015…

 2. Eva skriver:

  VÀgrar insta, och allt annat. Har fullt upp att lÀsa bloggar.

 3. Bibbi skriver:

  Men jag har inte instagram lĂ€ngre. 🙁

 4. Ulrica skriver:

  Hej Mona! LÀser din blogg sÄ gott som varje dag sedan flera Är, men kommenterar typ aldrig. Du kom upp idag nÀr vi Ät middag hemma. Vi fnissade gott Ät historien nÀr du stÄr pÄ en toa och ska slÀppa enbrakfis och hÄller isÀr skinkorna nÀr nÄgon öppnar dörren . Sjukt kul! (Jag vet, vi Àr inte helt normala , sitter och pratar fis och bajs vid middagsbordet ..)
  Ville ba berĂ€tta det, nu tar det vĂ€l sĂ„dĂ€r en tre Ă„r innan jag vĂ„gar kommentera igen🙃

  1. Mona skriver:

   HAHAHA, jag minns det dÀr. Det var ju nÄn jÀvla dÄre som lurade i mig att det inte hörs om man sÀrar pÄ skinkorna. ..eller hur! Kul att du vÄgade dug ur garderoben! Vi hörs om tre Är igen!

   1. Ulrica skriver:

    Vi har naturligtvis testat vi med, funkar inte!
    Gillar dig.

   2. Norpan skriver:

    Men det lĂ„ter ju som det bĂ€sta april-skĂ€mtet ever 😀
    Hur har jag kunnat missa det inlĂ€gget och hur hittar jag det? MĂ„ste ju fĂ„ lĂ€sa och visa min make 🙂 Eller Ă€nnu bĂ€ttre, se om jag kan lura i honom det sĂ„ han oxĂ„ provar, HAHAHA.

    1. Mona skriver:

     Ska kolla om jag kan hitta det…vĂ€nta lite.

  2. Eva skriver:

   Lyssna pĂ„ dagens avsnittet av Alex & Sigges pod. De första 10 minuterna. Men pĂ„ riktigt….det Ă€r sĂ„ kul…..om man har bajshumor.

 5. Jag har ingen smartphone sÄ Instagram existerar inte för mig, men 5000 tusen följare Àr detsamma som 5 miljoner följare, och det Àr halva Sveriges befolkning. Borde du inte vara nöjd med det? :-p
  Charlotta

 6. Tanja skriver:

  Lite nyfiken pÄ hur mÄnga blogglÀsare du har?

  1. Mona skriver:

   Ingen aning, runt 70.000-90.000 i veckan tror jag. Dock alltid fĂ€rre pĂ„ sommaren. SĂ„nt hĂ„ller Tailsweep reda pĂ„. AlltsĂ„ dom som sköter min blogg med mina samarbeten mellan olika företag. Ju större jag blir, desto bĂ€ttre avtal fĂ„r jag. AlltsĂ„, desto mer kan jag ta betalt. Det hĂ€r Ă„ret, tack vare att Tailsweep satsar hĂ„rt pĂ„ mig (de har alla de största bloggarna i Sverige … och sĂ„ moi) har jag ökat omsĂ€ttningen med ca 30%. De har ett hundratal bloggare som de har hand om men en handfull av dessa, bland annat jag, har de exklusivitetskontrakt med. Det betyder att jag skrivit ett avtal om att mina samarbeten ska gĂ„ via dom. Har mĂ„nga företag som kontaktar mig direkt och dĂ„ mĂ„ste jag hĂ€nvisa dom att gĂ„ via Tailsweep, vilket jag mer Ă€n gĂ€rna gör. De Ă€r stora, och Ă€gs av Bonnier. De Ă€r duktigare Ă€n jag pĂ„ att deala till ett bra pris för ett samarbetsinlĂ€gg. Inga bloggare pratar om pengar för det Ă€r sĂ„ jĂ€vla hyschhyschigt, och gör dom de sĂ„ överdriver de flesta. Jag tjĂ€nar mellan 12.000-25.000 per inlĂ€gg, beroende pĂ„ vad det handlar om. Är det flera inlĂ€gg för samma kund sĂ„ gör man ett paketpris. Ibland, fast nu för tiden mycket sĂ€llan, kan jag gĂ„ ned till 10.000 kr för ett inlĂ€gg. Detta för att visa kunden att de ska satsa pĂ„ mig dĂ„ mina inlĂ€gg ger bra resultat för kunden. Utöver dessa samarbetsinlĂ€gg fĂ„r jag intĂ€kter frĂ„n reklamen som rullar högst upp. Olika pengar för olika produkter. Idag kan jag leva pĂ„ bloggen. Peppar, peppar, men det Ă€r tack vare er. Dock Ă€r jag sjukt, s j u k t, noga med att aldrig göra reklam för nĂ„got jag inte kan stĂ„ för. Det mĂ„ste vara bra produkter. Fick senast ett fett erbjudande om ett bantningsmedel, med grymma pengar, men jag tackade nej. Bantning Ă€r inte sĂ„ aktuellt för mig sĂ„ dĂ„ sket jag i det. Kan ju inte prova nĂ„got bara för att tjĂ€na pengar om jag inte har för avsikt att vilja banta. Inte ens om det Ă€r vĂ€rldens bĂ€sta produkt.

   Att vara egen företagare Àr riskfyllt och gÄr upp och ned, dÀrför Àr jag extremt tacksam över den inkomstkÀlla bloggen har blivit. Och över er, sÄ klart. Jag bloggar inte för pengarnas skull. Inte Àn och jag hoppas att jag aldrig kommer göra det. Tycker kommunikationen med er Àr det som Àr viktigast och det Àr ocksÄ det som ger mig allra mest. I synnerhet de senaste tvÄ Ären, som varit överjÀvliga.

   1. Enligt Tailsweeps Bloggtoppen sĂ„ hade bloggen förra veckan knappt 19 000 unika besökare, men dĂ€remot nĂ€stan 125 000 sidvisningar. Du har med andra ord vĂ€ldigt flitiga och trogna lĂ€sare. 🙂
    Charlotta

    1. Mona skriver:

     Ah, se dĂ€r ja. Vet inte vilket mĂ€tinstrument som avser vad. Tailsweep förklarade det dĂ€r för mig en gĂ„ng men jag fattar inte, eftersom jag inte Ă€r sĂ„ intresserad. Det enda jag kom ihĂ„g Ă€r att det Ă€r sidvisningar i en blogg som Ă€r viktigast. Varför vet jag inte. Det finns tydligen andra sidor som mĂ€ter bloggar ocksĂ„ men TS’s Ă€r nog den som har de kriterier som rĂ€knas…

 7. PJAK/Anna skriver:

  Kommer du hit och lÀr mig hur instagram fungerar dÄ??

 8. finemangskan skriver:

  eller sÄ kan man vara glad och taksam för sina 5000 följare..

  det Àr vÀldigt mycket reklam hÀr nu. och det blir sÄ trÄkigt.
  eller sÄ Àr de jag som Àr trÄkig. sÄ kan de va.

  1. Mona skriver:

   Klart jag Àr glad och tacksam. Alltid. Trodde du kÀnde mig bÀttre Àn sÄ! Japp, det blir mycket reklam. Periodvis. MÄste tyvÀrr fortsÀtta vara sÄ. Och det À r okej att tröttna! Kram pÄ dig!

 9. finemangskan skriver:

  Jo det vet jag att du Ă€r. Ibland framkommer det inte bara. 😀
  Jag fattar ang. Reklamen.. och jag lĂ€ser rubrikerna pĂ„ FB Ă„ lĂ€ter sporadiskt. 😀
  Men jag Ă€r i krokarna. Det vet du. 😀😀

  1. Mona skriver:

   I know babe!

 10. Pudeltanten skriver:

  Alla med yngre döttrar borde följa Assholesonline pÄ Instagram. SkrÀmmande vilka sjuka dÄrar det finns, men ofta galet roliga svar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *