I’m getting pink..er

På senare har jag noterat att rosa börjat bli en vanlig färg i mitt hem. Jag, som tyckt att det varit en fjantfärg som möjligen gör sig bra på kläder för småtjejer.

 

Plötsligt en dag hängde det rosa gardiner i fyra av mina fönster i vardagsrummet. Och så en rosa kudde i fåtöljen. Tyckte det gjorde sig bra mot vår svarta soffa och vår svarta matsal, som ligger i anslutning till vardagsrummet.

 Igår åt jag middag med Malin som har LidbyLiving. Hon tar fram superfina mönster och får väskor, kuddar och handdukar tillverkade i en liten fabrik på Mallorca. Tyger som inte blir bleka ens om de ligger i solen. Me like. Fick med mig några stycken hem. Vad säger ni, snygga va? Nu måste jag bara fixa innerkuddar

Vi ska börja sälja hennes produkter och jag tänker att vi ska göra en kampanj för er. Hon har bland annat superfina väskor:35026-460a9399cc774c5f8dd5c75113865f93 35026-69b4944411a740f888630122708b7673

35026-04145e1e2b7848d09aae81ab4f986545 (1)

Någon av er frågade om de hade fack och ja, de har ett:IMG_5479Väskorna ligger på 1200 och 1595 kr men jag tänker att jag ska flirta med Malin och se om vi kan göra något riktigt bra. Vad säger ni, bra eller anus?

3

26 responses to “I’m getting pink..er

 1. B-M skriver:

  Mycket bra!Har suktat över hennes väskor ett tag nu! Kuddarna är också supefina 🙂

 2. Lovisa skriver:

  ”Göra något riktigt bra” låter riktigt bra! Håller tummarna!

  Väsknörden Lovisa

 3. Anna/PJAK skriver:

  Från en sak till en annan. Något för dig Mona och din excelman?

  http://myhome.aftonbladet.se/inspiration/trend-stories/svenskarna-valjer-partner-efter-inredning.html

 4. Jeanette skriver:

  Mycket bra:)

 5. Kajsa skriver:

  Ser ut att vara fantastiskt fina väskor! Mycket bra!

 6. Malin Englund skriver:

  Bra. Helt klart!

 7. Anna skriver:

  Fantastiskt fina väskor! Men dyyyra…

 8. Sara skriver:

  Det enda som möjligen är anus med detta inlägg är att HUR 17 ska man kunna välja färg ?
  MÅSTE ha i alla fall den röda…och den blå, och även den svarta !!

 9. Anette skriver:

  Ja! Hälsning från en väsknörd.

 10. Elisabeth skriver:

  Håller tummarna på att ni kör en drive :)!!

 11. Jenny skriver:

  BRA!!!!!!!

 12. Carolina skriver:

  Bra!!!

 13. Bondens fru skriver:

  Åh, fixa bra pris på väskorna, snälla! 😉
  Jag älskar rosa. Särskilt min rosa kaffebryggare från Moccamaster, den är sååå fin! Älskar också att min man aldrig lägger sig inredningen. Jag har visserligen lovat att han ska få inreda sin nya verkstad på 300 m3 helt själv, fast jag kanske måste hjälpa till liiiite…

 14. Therese skriver:

  Bra med något riktigt bra !

 15. Tina skriver:

  Vill ha….
  Vill ha…
  Vill ha…:)

 16. Mallan skriver:

  BRA! ? Älskar den ljusblå, men liite dyr för min plånbok. Så ser framemot en drive på dessa 🙂

 17. Cissi skriver:

  Man kan aldrig få för många väskor så gör nåt bra!!
  Undrar en annan sak, kommer ni få in rosa ponchos igen?

 18. Lotta skriver:

  Det kan aldrig bli anus på den ?. Pax för en svart!

 19. Jessica skriver:

  ??

 20. P skriver:

  Sååå tråkigt att det mesta som säljs här är sjukt dyrt I alla fall för en vanlig arbetare.
  Men det verkar finnas många här som har stora plånböcker så det är väl bara att inse att man inte platsar

 21. Grethe skriver:

  Fixa bra pris då ska jag köpa.
  Hur har det gått med halsen som du skulle fixa väntar på bilder.
  Jag skulle behöva fixa min. Den har några år på nacken man kan ju önska att se ut som en 40 åring.

 22. Susse skriver:

  Åå ja vad fina de är. Extra kul att de tillverkas på Mallis också. Jag ska hålla ögonen öppna då 🙂

 23. Sara skriver:

  Dom är tokfina!!! Men djävlar vad du får flörta för att en fattiglapp som jag ska ha råd med en. ?

 24. Sophia Brunnberg skriver:

  Låter toppen bra!! Har tänkt önska mig en väska när jag fyller men det är ju inte förrän i september så nu kan jag få en tidigare 😀

 25. Maria med 4 skriver:

  Bra, såklart! Tack för bilden av insidan, det var jag som frågade!

 26. Tant T skriver:

  Jag hade aldrig rosa som tidigare i livet men efter gbpn var en av de första saker jag köpte en knallrosa tischa o sedan hände något. Numera är det mitt kännetecken o folk tycker att det är smidigt att enkelt kunna referera till ”Tant Rosa”. Bubblan är rosa…hemmet inte så rosa om man bortser från fondväggen i sovrummet, brödrosten/vattenkokaren/elvispen o nån ljuslykta. Köpte rosavita sängkläder i krusidulligt mönster, maken tittade på sängen o sa ”det ser ut som om nån ätit skumsvampar o spytt ner hela sängen”. Mer rosa till folket 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *