15 responses to “Ibland har man röta

 1. taxichaffisen skriver:

  Japp, jag var redo att göra high-five med personalen på Coop när jag fick avstämning på ett paket blöjor och två liter mjölk.

  De har numera gått över till stickprovs-avstämning. De tar 8-10 slumpvisa varor och läser in. Finns alla med så är det grönt ljus. Otroligt smidigt jämfört med den gången jag hade 6 kassar mat, 3 paket blöjor, en drickaback och en hungrig skrikbebis som ville hem och amma när jag fick avstämning.

 2. Singelmamman skriver:

  Vad sjutton är en avstämning?

  1. MonasUniversum skriver:

   När de ska gå igenom hela kundvagnen för att se om man har blippat in alla varor med den egna handkontrollen, eller om man har snott halva affären! Alltså extra roligt då man har tre ynka prylar!

 3. MagganN skriver:

  EN RIKTIGT GOD JUL! Till dig och tack för alla skratten, du har förgyllt många av mina dagar sen du börja blogga här, stor kram till dig och försök att ta det lite lugnt också.

 4. A-C skriver:

  God Jul och tack för alla roliga inlägg!
  (jag fik min första avstämning på typ 12 månader igår och hade då bara 5 kassar julmat…)

 5. Annicka skriver:

  Ja i det läget blir man glad för avstämningen, sist det hände oss blev det något fel med ett avdrag på servietter så vi fick göra om proceduren en gång till – tur att vi båda varit och tränat och hade kropparna fulla med ”må gott-endorfiner”. Bara att skratta och gilla läget. Lite otur/eller tur att vi just denna gången glömt ta med kassen från bilen och handlat direkt i vagnen för att packa i bilen istället.
  Ha nu en god jul och hoppas du slipper förkylningen!

 6. Anonym skriver:

  Har själv råkat ut för en full avstämning när jag endast hade handlat en vara 😀
  Tack för en rolig blogg vill samtidigt passa på att önska en God Jul och Gott Nytt år.

 7. FrökenGunilla skriver:

  fick även jag avstämning i går… bara 4 stooora kassar och lite löst därtill… men ska inte klaga, brukar ha en bukett tulpaner eller ett par liter mjölk när det hampar sig så det jämnar väl ut sig kan jag tro. Tur att jag var nyäten o på gott humör i alla fall!

 8. Karin skriver:

  Hoppas du får en skön o ledig julhelg, och tack för en härlig blogg så man får skratta lite varje dag!

 9. Dess skriver:

  Händer mig imorse, fast jag hade bara en sak. Som tur var stämde det ju;)

 10. MiaMaria skriver:

  Vad är det som du handlat? Pepparkaksdeg? Den ser spännande ut, har bara hittat äckligt (verkligen!) Skogaholms pepparkaksdeg i de affärer jag handlat i. Hade som tur var en pepparkaksdeg Gille i frysen från förra året som vi har bakat pepparkakor på idag 🙂

  1. MonasUniversum skriver:

   …CityGross!

 11. Mita skriver:

  Jag får önska dig en riktigt GOD JUL!

 12. Mamma till tre o mormor till 10 skriver:

  God Jul………..underbara DU

 13. shrin skriver:

  Klockrent! Dom gånger jag får avstämning har jag fan en hel kundvagn full! Blir lika sne varje gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *