7 responses to “Ibland går det lite fööör fort

 1. Malin skriver:

  Läsa nyheter på nätet + rosevin kan bli en jävligt rolig kombo 😉

 2. Hanna skriver:

  Gör ett nytt försök:) Är den ceriserosa ponchon i cashmere slut? Ser alla andra färger, men tyvärr inte den. Vill ju köpa:)

  1. monasuni skriver:

   Nämen, jag svarade dig!😬 Tyvärr är den tokslut..😟

   1. Hanna skriver:

    Då missade jag det, sorry! Supertrist att den är slut, men tar du in den igen så hoppas jag att du hojtar till här på bloggen. Får fundera på den kleinblå i sådant fall, men det är ju den rosa jag verkligen vill ha…

    1. Mona skriver:

     Du, den blå är heeeelt fantastisk!

 3. Norpan skriver:

  HAHA jag såg ett program med två engelsmän som turnerade genom sverige, och den ena läste ”slut area” och han tyckte att det var mycket opassande, tills han fick veta att det stod ”slut rea”” 😀 Så tokigt det kan bli 😀 .
  Kanske inte alla som förstår det skämtet, måtte jag inte trampat nån på tårna, men jag tror att du förstod den Mona 😀

 4. Ragdoll skriver:

  😂😂😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *