Ibland är det roligare på insidan

Det händer allt som oftast att era kommentarer är bra mycket mer läsvärda än mina inlägg.

Som när jag skriver om mina ”grevinnegardiner” aka ”volanger” aka ”ica-påsar”  och får en sån här kommentar från Lisbeth, som jag var tvungen att ”beepa” lite i. Det är ju trots allt en familjevänlig bloggportal jag huserar i…

För att vara kn***handtag så sitter dom lite väl långt upp, men kanske du har en hårt sittande byxlinning då brukar överflödet hamna där uppe för mig.

Jag har möjligen en torr humor, men jeezus vad jag skrattade.

1

4 responses to “Ibland är det roligare på insidan

 1. gudinnan skriver:

  Då är vi två skratta mig även fördärvad åt hon som strunta i bh å tyckte det räckte med två tejpbitar som stöd…

  1. Fröken Hulda skriver:

   Hahahahahaha…..

 2. Anna skriver:

  Väldigt ofta ger kommentarerna extra krydda åt inläggen 🙂

 3. helma skriver:

  Asroligt ju! Jisses vad den byxlinningen måste sitta åt! Grevinnegardiner var inte så dumt det heller. Undrar om karlar är lika bra på att skratta åt sina kroppar som vi kvinnor är? Tänkte på det också när jag läste alla fruktansvärt roliga kommentarer på ditt gamla inlägg om de där centimetrarna från bröstvårta till halsgrop. Tänk er att det handlade om snoppar i stället! Troligen inte alls lika många skratt då tror jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *