I mitt sovrum as we speak

Jag tycker förvisso att det är skönt med ett svalt sovrum but hey, när man känner att titsen är svårt kylskadade när man vaknar, well, då är det dags att sparka ned maken till källaren för att höja värmen. IMG_3002Idag söndag. Jag är på väg till jobbet för att lasta monterprylar till mässan och känner mig extra snygg.IMG_3008

Laters!

0

8 responses to “I mitt sovrum as we speak

 1. Frk_M skriver:

  Fy fasen! Jag hade avlidit av köldskador….

 2. Tant T skriver:

  Det där är normaltemp i köket varje morgon här på norrlänska bonnvishan men så vedeldar vi i vårt gamla hus. I sovrummet står numera ett extraelement då maken (som tyckte jag var skitgnällig efter min op) nu också är opad o har förvandlats till en gnällig frysfis själv…mohaha…han opades för en månad sedan o arbetar som taxichaffis numera o häromdagen tappade han byxorna framför en kund 🙂

 3. Ragdoll skriver:

  Asså, jag vill ha svalt i mitt sovrum men inte så svalt! Brrrr!

 4. Jenny skriver:

  Jag bor i UK och har ca 15 grader varje morgon. Om vi brassar på värmepannan till Max kan vi ibland få upp värmen till 18,5 men då känns det varmt. Så jävligt hög luftfuktighet på det. Ibland känns det som någon kissat i sängen så fuktigt kan det bli på vintern. Så klaga inte tanta. För då bjuder jag hit dig en vecka. Haha

 5. Vivi skriver:

  Jag önskade mig det tjockaste duntäcket som gick att få tag i och så köpte jag ett supertunnt sommartäcke till maken. Nu är det inte lika kallt i sovrummet längre =)

 6. MissK skriver:

  Ha ha

  Jag mötte en idag som var ute och promenixade, hon hade mössa, kappa som slutade ovanförknäna, skor som bara gick över ankeln, MEN människan gick BARBENT ute i 15 minusgrader

  Kan ju säg att jag höll på o köra av vägen när jag såg henne

  1. Anna skriver:

   Du! Sådan galning såg jag här vid stationen I torsdag. Då var det ”bara” -12° men iaf…..

 7. Nelly skriver:

  Men sjukt fina ögonbryn:-)
  Skall prata med min ”ansiktsbehandlare” om det nästa vecka, hon skall tydligen gå på kurs nu i vår

  kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *