I goda vänners lag

Det bästa botemedlet när man är hängbjörk är att gå ut och äta middag med kompisar.

En gång i kvartalet går jag ut och äter med två gamla kompisar, Lotta och Elisabeth. Vår vänskap började med att de var anställda hos oss för hundra år sedan. Dom är dessutom systrar. Totalt olika. 

Varje gång vi ses så provar vi olika restauranger i Stockholm. Den här kan jag v a r m t rekommendera. Supergod vietnamesisk mat.

 

Igår var det extra kul att ses eftersom tjejerna nyligen varit hos Medium-Christina på en helgkurs. En kurs i medial och personlig utveckling. Jag har velat gå den flera gånger men det har alltid krockat med något annat. Tjejerna var helt lyriska och nu såg jag att Christina kommer ha en senare i vår så jag kommer l ä t t boka in mig på den.

Jag frågade dom om de provat LPG och det visade sig att Elisabeth går kontinuerligt och säger att det är svinbra. Hon har nyligen gått ned 20 kilo och LPG:n har hjälpt henne att få bort sladdret i takt med viktminskningen. Dock berättade hon att det gör svinont. Hmm, ibland är jag en Pip-Stina så jag får fundera lite till.

 

Vad de däremot rekommenderade var zonterapi. De går hos en kvinna sedan flera år och en zonterapeut utgår från reflexpunkter på fötterna och genom att trycka där kan man utläsa en massa saker. Ähum, jag vet, det låter som hokus pokus men jag tänker absolut prova. Ska kolla om det finns nån tid nästa vecka.

 

Idag ska jag besiktiga ena bilen och sen ha ett flera timmar långt styrelsemöte. Roligare dagar kan man ju ha.

 

 

14

9 responses to “I goda vänners lag

 1. Jesso78 skriver:

  Jag är lätt på!

 2. Charlotta skriver:

  Är du smärtkänslig kan även zonterapi vara en plåga, men det beror så klart på hur mycket skräp du har lagrat i kroppen. Du bör också vara beredd på att zonterapi kan släppa på väldigt mycket instängda känslor, det är inte ovanligt att man storgråter sig igenom behandlingen utan att riktigt veta varför. Men det är så klart väldigt bra att bli av med de blockeringarna, bara smidigt att vara lite förberedd. 😉

  1. monasuni skriver:

   Ujujuj…..ujujuj…

 3. madde skriver:

  trevligt med kompisar….på tal en annan kompis 🙂 Jag har i dag lyssnat på Christina Stielli – på en motivationsdag i malmö…..vilken fantastisk människa <3 😀

 4. Kristina skriver:

  Vart går systrarna på zonterapi? Är sjukt sugen på att testa men det finns ju en miljard olika ställen att välja på.

  1. Mona skriver:

   Jag fick ett nummer till en Helene Clark, 070-969 66 53. Ska ringa och boka tid i nästa vecka..

   1. Kristina skriver:

    Toppen! Jag avvaktar en recension av dig 🙂

 5. Sillbritt skriver:

  Helene är verkligen toppen! Rekommenderar henne skarpt. Smsa om hon inte svarar, hon kanske sitter med kund.
  /en av systrarna

  1. Kristina skriver:

   Tack! Jag sänder sms och bokar! Efter 1 års försök till att bli gravid utan resultat samt sjuka sömnproblem så testar man det mesta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *