4 responses to “I detta nu

 1. Mikaela skriver:

  Åh, stackars Talibanen.
  Minns när man var sådär liten och gjorde något sådant, vad dåligt man mådde över det samtidigt som man försökte spela oberörd.

 2. Svedski skriver:

  Naaw, stackarn 🙁 Vad bra att hon fick lite salva, och proffigt av dem att inte bli sura!

 3. hanni P skriver:

  Åh, stackars liten! Bra med bra personal i alla fall! Jag välte en kanna 100-gradigt tevatten över mig på Tures i Gallerian och stod i panik och hällde kallvatten från deras kallvattenautomat i skrevet och över låren (hade tajta jeans på mig) så det rann ner i stövlarna och ut över golvet. Den enda reaktionen från personalen var att det kom nån stackars kille och började svabba golvet runt mig… Efter ett tag kom det folk som ville ha vatten och som inte sett vad som hänt och då gjorde jag en snabb sorti till akuten och deras dusch… Folk som gick förbi måste ju ha undrat vad fan jag höll på med… Har inte gått tillbaka dit sen.

 4. gudinnan skriver:

  Se där..hon har ju lyckas färg kombinera hela utstyrseln idag! Heja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *