16 responses to “Hur man skaffar sig en cabriolet

 1. Tant_T skriver:

  Hur man skaffar sig en kompakt bil : kör av vägen pga halka, ställ dig på dikeskanten (liten byväg) och rök medan du inväntar sandbil. Medpassageraren kliver ut för att hålla dig sällskap och kommer din last för evigt vara tacksam. Se hur sandbilen kommer, får sladd på samma ställe och tippar över din bil. Du har numera en komprimerad bil full med sand…(maken fick in den när han jobbade på bilfirma)

 2. Hondjuret skriver:

  Åh herrejesus, folk är idioter på riktigt!

 3. Helen skriver:

  Johannesfred va? Nybyggt och för lågt, det är så j-a dålig planering! Har varit med om flera bussar som också fått backa och vända under ”nya” tvärbanan. Det försvarar självklart inte detta, men hen är inte först, och lär inte bli den siste … Förstår inte varför man gör så vid nybygge!!

  1. Linda skriver:

   För att dom byggde brojäveln innan bygglovet var godkänt och efteråt visade det sig att dom dessutom byggt för lågt.

 4. Kristina skriver:

  Men hallå!
  Det står ju på bron hur hög bil man kan ha för att kunna köra under. Som fd lastbilschaffis MÅSTE man ha koll på detta då
  de som planerar inte har de skarpaste knivarna i lådan.

  1. Malin skriver:

   Tja, om hen har hyrt detta fordon, kanske hen inte har koll på höjden. Hen kanske brukar åka där och gör det utan att tänka… Men visst det borde sitta en höjdangivelse i bilen…

   1. monasuni skriver:

    Det var ingen hyrbil, det var någon som körde för ett företag.

    1. Malin skriver:

     DÅ är det… Korkat!

     1. monasuni skriver:

      Mm, men jag tyckte synd om killen.

 5. Biggan skriver:

  Här i Smålands Jerusalem finns en passage mitt i centrum. Den har funnits där i typ 100 år. Det står klart och tydligt före och på bron hur hög den är. Man har dessutom byggt på med blinkande varningsljus när ett högt fordon närmar sig. Lik förbaskat händer detta allt som oftast. Det måste finnas förare som tänker: Jag skiter i detta/Jag chansar. Annars borde nog många skaffa glasögon.

  1. Biggan skriver:

   P,s Dessutom en kul grej. Bron kallas i folkmun för Pärleporten. Alla vet att den finns men ingen har sett den

 6. Smultronblomman skriver:

  Samma åkeri kraschade 2 gånger i samma bro i Kalmar. Jag hade präntat in i chaufförerna att INTE använda den vägen. Men det är jag.

 7. MissK skriver:

  Det brukar hända lite då och då under viadukten i närheten av vart jag bor, man slutar att förvånas när någon lastbil kört fast i viadukten,man suckar och säger Jaha, nu igen !! sen stängs vägen av ovanför tills de kollat om bron är skadad lr inte.

  Förr hade vi en järnvägsviadukt, samma sak hände där…. Lastbilar fastnade i viadukten, tågtrafiken stod still tills de kollat om bron och spåren var okej

 8. Björn Andersson skriver:

  kunde inte låta bli att tänka på den här gamla reklamfilmen:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *