Hur att berätta för en 8-åring om hur barn blir till

Det här är så sjukt, SJUKT, roligt. Lyssna här. Först skriver jag ju om den här sången som vi uppenbarligen har delade meningar om. Läsaren Svedski påminner mig så fint om hur det gick till när jag skulle förklara för talibanen hur man gör barn. Läs här.

Sen länkar Svedski till det i särklass roligaste Youtube-klipp jag någonsin tittat på. Om du är hyfsat bra på engelska, så tryck på play. Det är 10 min långt och det tar 30 sekunder innan du är inne i matchen. Jag skrattade så att jag höll på att kissa på mig. Om en kvinna som svarar på sin 8-åriga dotters frågor. Och nästlar in sig utav bara helvitti.

Enjoy!

1

21 responses to “Hur att berätta för en 8-åring om hur barn blir till

 1. Ninna skriver:

  Åh min gud! Vilken underbart blick in i vad som komma skall för mig med en 4åring ; )

  Tack Mona och Svedski!!!

 2. Maria skriver:

  Håller på att skratta på mig i min ensamhet, fy tusan så roligt!

 3. Emelie skriver:

  hahahahaha så SJUKT rolig =D

 4. Malin J skriver:

  Hysteriskt kul. Har en liten grabb som snart fyller fem som börjat fråga. Har lyckats undvika att få det mer komplicerat än: ” Bebisar växer i sin mammas mage och när de är klara så kommer de ut” varvid han svarar ”Jaha, skär doktorn upp magen då?” Jag:”Precis, du har ju sett ärret på mammas mage, där kom du ut”. ”ok ,mamma”
  Känner lite lättnad över att han än så länge inte funderat på hur bebisarna kommer IN i magen.

  1. MonasUniversum skriver:

   Du, läs min länk om talibanen. Jag var fanimig råsvettig efter den pärsen.

   1. Malin J skriver:

    Jag har läst den,skrattade gott 🙂

 5. bondmoran skriver:

  OMG… har skrattkramp!!! Tänkte bara spela en liten stund och kolla vad det var men jag blev totalt fast!

  Tack!! Det där klippet gjorde min kväll 🙂

 6. Emma skriver:

  HAHA! Helt underbart!!

 7. Anneli skriver:

  OMG! Det var något av det roligaste jag hört på länge! Det ger mig nästan panik när jag tänker på vad som komma skall med två killar på 7 och 5 år här hemma………..

 8. Ofelily skriver:

  Åh nej, nu blev jag så nostalgisk. Saknar gamla universumet… 🙁

 9. Chihuahuakvinnan skriver:

  Såg den från kommentaren och det var det roligaste jag sett på länge. Har länkat till den på min facebook så tack för det 🙂

 10. Anna Kropp skriver:

  TACK!!!!! Det roligaste jag hört på åratal!! Fantastisk!!! Själv berättade jag och läste boken om Håkan bråkan och bebismysteriet för min 8 åring från när han var runt 5. När vi något år senare började prata om att man inte skulle luras, ljuga och hitta på tog han den boken som ett exempel. ”För där luras man ju mamma, det är ju inte så bebisar blir till, det skulle vara jättekonstigt”.

 11. Pernilla skriver:

  När min mamma var gravid med min lillebror var jag tio år. Vi var på stranden. Granntjejen, då bara tre, tittade förundrat på mammas ganska stora mage… funderade och frågade sen..
  – Karin, vad har du där?
  – Jag har en bebis i magen.

  Flickan frös till is. Ansiktet gick från leendes och frågandes till vild panik. Sen vänder hon om, springer mot sin egen filt och skriker:

  – Mamma, mamma akta oss!! Karin har ätit upp en hel bebis!!!!

 12. kaia skriver:

  De vet så mycket, det behövs inte så mycket förklaringar. Min 8-åring frågade mig igår när vi var på väg hem från skolan: Måste man ha sex för att få barn?
  Sen sa han att han ville helst inte ha sex för han tyckte att det verkar ganska äckligt!
  Mitt svar var ungefär att det är lika bra, för barn ska ämdå inte ha sex. Och att han kanske ändrar sig när han blir stor.

 13. Gunilla skriver:

  Hahaha! Tusen tack för årets garv. Den kommer jag att bokmärka och kika på när jag behöver ett gott skratt.

  Ha det gott!
  Mvh Gunilla

 14. Marianne skriver:

  Precis vad man behöver så här en onsdagskväll.

 15. Linda skriver:

  Fullkomligt helt och sant underbart 🙂

 16. Annika skriver:

  Det här piggade verkligen upp en skittrist arbetsdag!! Tack!

 17. Åsa C skriver:

  Helt hysteriskt roligt.

 18. smultronblomman skriver:

  Asgarv! Klockrent!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *