7 responses to “Hörrni ni som gör förpackningar

 1. Sofie skriver:

  Haha, du har rätt!
  Men köp dem ändå och en snygg burk att förvara flingorna i så slipper du se sk*itförpackningen.

  Tack för fantastisk blogg, läser varje dag men är usel på att kommentera.

  1. MonasUniversum skriver:

   Tack för att du klivit ut ur garderoben!

 2. Ellen skriver:

  Jag skulle tro att det är otroligt medvetet och planerat. Men jag håller med dig! Kan vara så att när det ser så ofantligt pissbilligt ut så tittar inte folk på priset..

  1. MonasUniversum skriver:

   Jamen det är just det: eftersom paketet inte ser tilltalande ut så köper Jag det inte. Varför ska allt billigt SE billigt ut?

 3. mamski skriver:

  det gjordes en undersökning å bland deltagarna trodde nästan samtliga att dessa bruna tråkförpackningar var nyttigare för miljön – inga kemikalier för blekning & infärgning samt att de förutsatte att dessa förpackningar innehöll ekologiska å miljövänliga produkter…..typ

  1. MonasUniversum skriver:

   Men måste man skriva ”Budget”?!

 4. Ann Erikérs skriver:

  Visst är det hemskt!!! Jobbar på City Gross i Falun och första gången vi fick hem dessa flingpaket trodde jag att det var ett skämt. sååå jävla fula!! Trodde inte de skulle sälja ett skit men hade fel….går som smör så antar att dom smakar bra. Men måste förpackningen vara ful bara för att den är billig, det är frågan. Det är ju faktiskt så att i de flesta hushåll så är det kvinnan som står för matinköpen och vi gillar att handla med ögat, eller? Hur som helst så älskar jag din blogg, du gör min dag varje dag…God fortsättning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *