4 responses to “Hon, den där norskan

 1. I mitt huvud skriver:

  Jag har alltid med mig pannlampa när jag reser! På en del hotell har de inga bra sänglampor, och jag vill alltid kunna ligga och läsa. Och i Thailand blir det strömavbrott titt som tätt. Skrattar bäst som skrattar sist, då klarar jag mig bra med min pannlampa, när övriga i sällskapet famlar i mörker!

  1. monasuni skriver:

   ???

 2. Sara skriver:

  Det gör vi i Sverige också, perfekt i sommarstugan ju!

 3. Sara skriver:

  Det har jag gjort hemma länge! Har inte hittat nån sänglampa jag vill ha riktigt och skrivbordslampan jag hade på nattduksbordet förut har fått flytta till skrivbordet. Då funkar pannlampan toppen! Använder den ofta och till många olika sorters lysjobb. ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *