Hello, nu kör vi

På väg att hämta 25-åringen och lite senare även ”K”. Vi tillbringar denna söndag på Stockholmsmässan. Har två montrar att bygga. 25-åringen och mina föräldrar ansvarar för vår stora monter med vårt smide. Jag och ”K” bygger vår lilla monter där jag kommer ha lite kläder och, helt otippat; brandsläckare. Haha, bra kombo. IMG_7224

Egentligen skulle jag inte ha den här montern alls men hann inte säga upp den i tid och då åker man på att betala hela monterhyran … som inte är billig. Jag kommer sitta där under 4 dagar och jobba med andra saker. Ett extrakontor med andra ord. Dyrt som sa*an.

 

På onsdag öppnar mässan. Ni som är i branschen: kom och hälsa på!

3

3 responses to “Hello, nu kör vi

 1. Hondjuret skriver:

  En liten fråga – Vit blus och bygga monter? 😉

  1. Eb skriver:

   Haha! Det kommer ju gå skitbra när Monas biceps är så stora att de sprängt blusen redan innan arbetsdagen startar! 🙂 :-*

  2. monasuni skriver:

   Hade med mig min jobbtröja och bytte om på plats! Idag är det mest placering av grejer och inte så mycket skitigt jobb.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *