Hehe, när finska pinnar blir pilska finnar

… ett indirekt reklaminlägg

 

Herregud som jag skrattade åt Mirka härom dagen:

 

Jag skrev ju om det här kosttillskottet, baserat på naturliga ämnen, som jag börjat äta. Även om jag maskerade burken så är ni ju flera som har listat ut att det är Magdalenas produkt jag testar. Det är ju ingen hemlighet att jag är norra Europas lataste människa men hon tyckte att jag skulle äta dom eftersom en av ”bieffekterna” är att man kan uppleva att man blir mer … ähum … social på hemmafronten. Hon känner mig väl så hon vet att jag hellre städar än tillbringar timmar i sänghalmen. Jag tänker ge kosttillskottet en chans och började i förra veckan, ska äta dom varje dag i 30 dagar … så får vi se. Fick för övrigt en fråga av er om varför det står att man helst inte ska äta dom på tom mage och var tvungen att fråga Magdalena, som svarade typ så här:

 

”Eftersom de innehåller ämnen som sätter fart på förbränningen så måste det finnas något att jobba med. Vatten, mat är viktigt om man vill ge tillskottet och sig själv en ärlig chans. En tom mage sätter kroppen i ett svältläge och det är då supersvårt för kroppen att kunna arbeta överhuvudtaget.” 

Hmm, det är ju faktiskt rätt logiskt. Själv äter jag en massa annat till följd av min Gastric Bypass och då jag inte bör blanda den medicinen med annat så kör jag Magdalenas tabletter till lunch, eller till middagen.

 

Hur som. Tillbaka till Mirka … som ringer och garvar: ”Vafan, när jag läste ditt inlägg om Maggans tabletter, DÅ gick det upp ett Liljeholmen för mig. Herrgud, jag har varit pilsk i flera dagar men inte fattat varför, nu förstår jag!”

 

Okej. blir det tyst här på bloggen framöver så vet ni var jag håller hus.

 

0

7 responses to “Hehe, när finska pinnar blir pilska finnar

 1. Charlotta skriver:

  Där är många bra grejor i det kosttillskottet, jag önskar bara att det framgick på burken att adaptogener som ginseng, rysk rot, rosenrot, schisandra och liknande ska tas med viss försiktighet. Adaptogener är kraftfulla grejor som verkligen har effekt i kroppen och därför kan man reagera olika beroende på hur känslig man är. T ex är det olämpligt att kombinera med vissa mediciner, man kan behöva vara försiktig med intaget av kaffe, och egentligen bör man inte ta dem mer än 3-4 veckor i följd innan man gör uppehåll, för att inte störa kroppens egna funktioner. Men har man koll på de sakerna så kan man få fantastisk effekt av det.

 2. agneta skriver:

  Jaha😃 om det blir tyst här inne så har tabletterna gjort verkan på dig också och du har dragit till Mirka, eller ? 😆😆

  1. Mona skriver:

   HAHAHA, exakt?😂😂😂

 3. Annki Lilja skriver:

  Fråga under fel inlägg 😃
  Men, kan du inte försöka få recept på sydstatssoppan?
  Soptokig som jag är googlade jag, men fick bara träff på Monasuniversum 😂

 4. Helen skriver:

  Det svaret tycker jag låter väldigt oseriöst, som att det bara är det innehållet man har i magsäcken som ska förbrännas. Naturligtvis är det bra att äta i samband med tablettintag (oftast) men den mesta förbränningen i kroppen sker inte i magsäcken så för den sakens skull spelar det inte så stor roll. Du har ju inte heller satt kroppen i svältläge om du inte hoppat över flera måltider eller ätit väldigt lite under lång tid. Åt du på kvällen och tar tabletten innan frukost (på fastande och tom mage) så är du inte i svältläge! Dessutom är de väl i kapselform och kapslar brukar vara till för att utsöndras längre ner i tarmsystemet än magsäcken.

 5. en gammal läsare skriver:

  Lycka till med kärleken. Akta dig så du inte tar felsteg

 6. M@rie skriver:

  Ifall man äter SSRI ska man absolut inte äta tillskott med rosenrot!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *