Hjälp mig att välja tack!

Vi har ju en hemsida där vi säljer accessoarer och klockor, Shopbox.se och eftersom det blivit en succé med våra Bering-ringar som vi har på Shopbox.se, bestämde vi oss för att även ta in Berings klockor också. Det finns hur många som helst men maken har bara tagit in ett litet urval. I förra veckan hjälpte jag honom att inventera och när jag samtidigt tittade i Berings katalog insåg jag plötsligt att jag hamnat i klockhimlen. Många av dom är s j u k t snygga, och inte så dyra och därför vill jag ha några stycken själv. Dessvärre har jag de senaste åren haft svårt för att använda andra klockor än min favorit men jag tänker göra ett försök.

 

Jag vill ha dom här men känner på mig att maken inte kommer gå med på det så jag tänker övertala honom om att få i alla fall tre-fyra stycken. Vilka ska jag välja? Vill absolut ha en vit och en brun, men vilka?

Skärmavbild 2016-01-08 kl. 21.03.46

Det är skitdåliga avancer i klockbranschen varför vi aldrig kommer kunna ha megareor men jag tänker att jag ändå vill göra något för er … plus att jag vill lotta ut en klocka. Är det en bra idé?

1

42 responses to “Hjälp mig att välja tack!

 1. annika skriver:

  Om jag fick bestämma iallafall tre så är det 2,3 4 på översta raden. Jag är inte så förtjust i vita klockor. Å får jag bara välja en så är det den gråa! Den är både snygg, diskret men ändå ett smycke.

 2. Mulberrytokig skriver:

  Den blå och den grå var supersnygga! Tips att försöka snabba upp leveranstiderna på Bering-ringarna. Min man beställde en ring till mig i julklapp den 6 dec, den hade fortfarande inte kommit fredagen den 18 dec…… så jag fick den efter jul. Han kommer inte att beställa från shopbox nå mer! Men jag är supernöjd med min vackra ring som jag hittade tack vare din blogg!

  1. Mona skriver:

   Va, då ska jag kolla med Linda, som är ansvarig. Inte så bra. Vi brukar vara snorsnabba med leveranser. I alla fall vi som sköter Designforhome.se =(((

  2. monasuni skriver:

   Vi kollade med Posten och ringen levererades den 15/12 till ditt ombud. Vet att flera läsare haft problem under julen med att de inte fått sms-avisering från utlämningsstället!

 3. Pi@ skriver:

  Jag är inget fan av stora klockor men av dessa var de tre längst till höger på övre raden snyggast.

 4. Ragdoll skriver:

  Jag hade inte haft mått emot att försöka vinna en klocka då min är kass sedan flera år och jag har inte råd att lämna in den på service…

  1. Ragdoll skriver:

   Fick ju inte med klockorna, översta raden nr 3, 4 och 5 är toksnygga!

 5. Lena skriver:

  Den gråa på första raden och den vita på andra raden väcker mitt ha-begär…

 6. Lindha skriver:

  Funkar det att jag hämtar träbilen idag vid 15?
  Kram Lindha

  1. Mona skriver:

   Väry welcome!

 7. Skåningen skriver:

  Den längst upp till vänster och den helgråa tycker jag var finast.
  Jaaa, ha gärna en utlottning till oss på bloggen,
  älskar utlottningar men tyvärr blir det mer och mer att man ska
  tävla via Facebook och Instagram numera och har man då inte dom
  så missar man direkt den tävlingen, tyvärr.
  Hälsningar Skåneland

 8. Nelly skriver:

  Hej Mona, är det damklockor eller herr? Jag föredrar herrmodeller!
  Och skulle kunna tänka mig den blåa (om detta är en utlottning vill säga)! Annars är jag som du – har en klocka som jag alltid återkommer till – min pappas guldklocka (som har brunt armband – kanske därför jag väljer en annan färg).
  Kram

  1. Mona skriver:

   Just dom här är dammodeller men det finns herr också. Dessa är de största i damserien. Den bruna är som en herrklocka. De fetstilta siffrorna i artikelnumret är bredden på klockorna.

 9. ÅsaC skriver:

  Tvåan och femman på översta raden tycker jag är snyggast. Den vita är ursnygg. 😉

 10. Behå-Helene skriver:

  Tvåan översta raden är ok. Jag har haft samma klocka i 15 år… Och tycker fortfarande den är snygg. 🙂

 11. Annica P skriver:

  Om du vill ha brun o vit så tycker jag att nr 2 och 5 på översta raden är snyggast.

 12. Carina skriver:

  OMG! Vill ha den första i andra raden………………

 13. Båthuspernilla skriver:

  Ojoj, tänk vilka olika världar man kan leva i, ett par tusenlappar för en klocka är inte odyrt i min värld. Men som tur är så har jag ingen klockfetish heller. 😀

  1. Eva skriver:

   Haha jag tycker också dom är jättedyra.
   Men o andra sidan använder jag inte klocka mer än den på mobilen så
   det gör inte så mycket;-))

  2. monasuni skriver:

   Förlåt, jag tänker mig inte för och jämför med min finklocka. Då är allt svinbilligt.??

  3. Henna skriver:

   Tänkte precis samma. Lyxigt med klocka i den prisklassen 🙂 Snygga klockar är det i alla fall!

 14. Kamilla skriver:

  Den grå är absolut snyggast tycker jag 🙂

 15. Camilla F skriver:

  Klocka nr 1 och 6, sedan dött lopp mellan den svarta, blå och grå.

 16. Smultronblomman skriver:

  Övre raden från vänster; nr 1, 3 och 4. Nedre raden enbart nr 3. Nr 5 på övre raden är en snygg sommarklocka, men jag tänker mig en som jag ska kunna ha varje dag.

 17. Bibbi skriver:

  Jag föreslår 1:an och 5:an. Själv gillar jag den gråa (nr 4) och priset var ju inte fel heller.

 18. Nilla skriver:

  Alla på översta raden skulle gärna få hyra in sig på min arm 🙂 Den gråa är ju skitsnygg!
  Visa gärna vad du väljer sen 🙂

 19. Första och tredje klockan från vänster på båda raderna. 🙂
  Charlotta

 20. Småländskan skriver:

  1, 3, 5 översta raden.
  Som tidigare klocknörd är jag numera mer eller mindre tvingad av vara en icke-sån. Min absolut finaste, bästa favoritklocka ”försvann” för ett par år sen. Fattar inte att den kunde trilla av handleden. Nej, det är nog inte så, eftersom låset var mer än bra. Gissa om jag letat? Gissa inte på vilka ställen! Köpte den ombord på nåt flyg, fick rabatt eftersom jag/vi handlat en massa annat. Det var världens snyggaste DKNY. Saknar den så jag nästan blir tårögd bara jag skriver detta.
  Det var dagens nostalgitripp. Tillbaka till verkligheten – nu ska barnbarnet och jag laga köttfärslimpa. Eller njaee, kanske han får provsmaka och tycka och skala potatis. Det, att han skalar, brukar resultera i att hela (lite överdrivet kanske) köket blir fullt av ”stänk”. Men va f-n alltså, han är ju det finaste jag har, så jag låter honom stänka.

 21. Rockpaperscissorlizardspock skriver:

  ettan, trean, fyran, femman och åttan (fast den vita var verkligen inte särskilt snygg egentligen men jag röstade på den iaf eftersom jag vet att du kommer ta in en vit om du bestämt dig för det och den andra var direkt ful)

 22. Tara skriver:

  Min första tanke var ”INTE så dyra???”

  Men snygga var de ☺️

 23. Anna skriver:

  Den blå……, som nr 2 den blå…… och slutligen den blå……

  Har vit chanel liggande någonstans. Har inte använt den på år för att den är vit.

  1. Alex skriver:

   Galna kvinna!! Jag tar garna emot dem och skulle bade bara den och skota om den!! ;))

 24. Marie skriver:

  Snygga allihop. 3:an 4:an 5:an är mina favoriter. Den vita är ursnygg.

 25. Alex skriver:

  Nr 1 ( brun) och nr 5 ( vit) ar de absoluta favoriterna har,stilrena men lite lyxiga!
  Forstar precis vad du menar nar man bar ” favoritklockan”, ingen annan gar liksom inte att jamfora med denna…

 26. Bodil Hanson skriver:

  1 och 7, jättefina! Utlottning? Jaaa! ?

 27. Netta skriver:

  Översta raden nr 3, 5 samt mellan klockan i nedersta raden (för att den sticker ut : ) )

 28. Heléne skriver:

  Spontant så tycker jag den bruna (högst upp till vänster), den grå – ursnygg samt den vita med lite guld (längst till höger övre raden).
  Dessa tre är de som min blick fastnade för/på.
  Lycka till!

 29. Ann-Christin skriver:

  Jag tycker de tre översta klockorna till höger är snyggast! Är också svag för fina klockor och tycker att det är kul att matcha till kläderna som jag har på mig. Men jag tycker att ni ska sälja askar/boxar där jag kan förvara alla klockorna också!

  1. Mona skriver:

   Det gör vi, på klocknet.se

 30. Maria skriver:

  Skulle inte säga nej till någon av klockorna! De är skitsnygga! Om jag måste välja tycker jag de tre översta till höger.

 31. Katarina skriver:

  Den vita och grå är snyggast enligt mig! 🙂

 32. Lena skriver:

  Den högsta upp till vänster har jag. Förvånade mig själv när jag köpte en brun, men trivs väldigt bra med den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *