Har vi några gamla inbrottstjuvar här?

Talibanen har varit rätt mycket här på kontoret de senaste månaderna och jag ska väl erkänna att jag inte har haft nån större koll på vad hon har haft för sig. Vår lokaler är till 90% lager med alla våra produkter och jag är överallt och ingenstans.

Men mest sällan på mitt rum.

I dom här två jalusiskåpen så har jag väry viktiga grejer.

Talibanen svär på sin dvärghamster att hon inte ens varit i närheten. Nycklarna, som satt i, har försvunnit och jag litar inte på henne en sekund. Glorian runt henne är nämligem becksvart. Jag har försökt dra upp jalusin nån centimeter och dragit ut några papper med en linjal, men den tekniken funkar inte alls.

Så hur gör man inbrott utan att förstöra jalusin?

Jefla unge.

1

25 responses to “Har vi några gamla inbrottstjuvar här?

 1. Birgit skriver:

  Vi har samma skåp på vårt kontor. Till dem var alla nycklar likadana… Åk till Ikea och fixa nyckel.

 2. Åsa skriver:

  Du har möjligtvis inte sån tur att det finns några likadana jalusiskåp på makens kontor och kan prova om de nycklarna passar?

 3. Johanna Lövgren skriver:

  Är det IKEA-skåp? Om inte, så jobbar jag med sånt, inte tjyveri alltså 😉
  Men kolla vad som står på låset, står det Ojmar så kan jag fixa.

 4. Åse skriver:

  Det kanske går att ta bort bakstycket på skåpet annars verkar ju tipset om IKEA vara hett.

 5. Ellendellen skriver:

  Jag drömde om dig inatt.. Du var en kärring. Men jag var dum i huvudet så jag förlåter dig! Fast å andra sidan sa du en rätt gullig sak.. ”fortsätter du såhär så kommer du bli en bra människa”. Haha, vet inte vad du grundade det på men…

 6. Mia skriver:

  Äh, gör som alla tuffa brudar i filmens värld: En hårnål och ett kreditkort. Släck ljuset och ha en som håller utkik också så ska du nog få upp de där dörrarna på ett kick!

 7. iA skriver:

  Asså, jag förstår att du har en sarkastik blogg, och att det är ett kärleksfullt smeknamn på din dotter.

  Men jag tycker ändå du porträtterar dina två döttrar Väldigt olika.

  Talibanen, först och främst. Bara det liksom? Och alltid något hon gjort, sagt eller hur hon klär sig etc.Gör dig rolig på hennes nekostnad, eller klagar på henne.

  Och sen 20-åringen är alltid glorifierad. ”Mitt livs stora kärlek”, den vackraste tjejen du vet, så ordningsam, duktig etc…

  Jag får faktiskt lite dåliga vibbar av hur du framställer dessa två så olika.

  Jag hoppas du inte gör det lika markant i vardagen också?

  1. Mjaou skriver:

   Jag håller absolut inte med, båda får berömmelse och ”spöhot”. Visst har vi hört hur ordningsfull och duktig på att ordna mat Talibanen är. Och visst känner man hur älskade de är båda två.

  2. Mjaou skriver:

   Jag håller absolut inte med. Visst har vi bl.a. hört hur ordningsfull och duktig på att ordna mat till sig själv Talibanen är. Spöhot får de båda. Inte minsta tvivel om hur älskade de är båda två.

  3. Shrin skriver:

   Kanske för att Talibanen är, vadå, 8 och 20-åringen just 20.
   Tror 20-åringen lärt sig färgskalan och slutat låsa in mammas viktiga papper och blåneka 🙂

   Och kärleken till sina barn är nog densamma!

  4. Cabl skriver:

   Ny här?

  5. Liz skriver:

   Jag håller inte heller med. Tycker mest att Talibanen framställs som en smart, tuff men väldigt snäll(jag smälte pt historien när hon hade sparat pengar och genast ville dela sitt nya lego med en kompis som inte hade råd) liten tjej

  6. Katarina skriver:

   du måste va ny här,va?!

  7. Karin Ringh skriver:

   OJ! Jösses! Jag tycker att ordet taliban har fått en bättre klang sen jag började läsa denna bloggen! <3

   Och ska jag skämmas för att jag kallar min son för Goblin mellan varven? Framför allt när han gör saker jag inte uppskattar? Iofs har jag aldrig skrivit så i min blogg, men jag skulle kunna. Det betyder inte att jag inte älskar min son mindre, det är en typ av kärleksförklaring…

   Go girl! Mer taliban på bloggen! ^^

 8. Liz skriver:

  När jag var yngre (och var ett vidrigt tonårskräk) var jag en jävel på att peta upp såna de där små leksakslåsen med en hårnål (krävs lite tålamod, lirka in i varje vrå, lyssna och känn när det ger efter, det är inte fort knox direkt).

  Slutade med den vanan när jag lyckades peta upp ett litet kassaskåp och norpa mina egna sparpengar (som jag ksulle få en vecka senare) när jag var 14. Skam.

 9. Eva S skriver:

  iA, tror du fått allt om bakfoten. Larvigt att skriva en sån trist kommentar. Genomkorkat, när jag tänker efter. Hos Mona finns en rå men en hjärtinnerlig ton, till alla och en var, förutom han på posten förstås… Oändligt mycket kärlek till La Familia! Dessutom skvalpar det över till oss också!!!

 10. Solan skriver:

  Hej på dej Mona , de är första gången jag kommenterar här MEN jag är inne o läser varje dag ibland flera gånger / dag. Du ska veta att du gett mej många skratt med dina härliga inlägg.Jag läser även Maggans blogg som också är både rolig och har många tänkvärda inlägg. Men som vanligt finns de alltid de där jefla trollen som sitter dold bakom en signatur o spyr galla över de mesta.Skit i den där iA hon har säkert inte fått banka bäver på länge, o andra sidan så har inte jag heller fått de, men inte låter jag min frustration gå ut över andra för de, för då skulle de inte bli roligt.Apropå de så fyller jag idag, nästan 100 usch,nej men 66 så de är ju närmare 100 än 0

  1. Chihuahuakvinnan skriver:

   Grattis på födelsedagen Solan och hoppas du har en bra dag 🙂

   1. MariaiNorge skriver:

    Grattis på fødelsedagen!

    ….och ælskar din ”banka bæver” kommentar

  2. MonasUniversum skriver:

   Haha, tack för din kommentar som fick mitt sura fejs att le. Och jag log ännu mer åt att du är äldre än jag, alltid nåt! Stort GRATTIS på din födelsedag!

 11. Malde skriver:

  Grattis på födelsedagen Solan! Älskar din kommentar!

 12. Ma1in skriver:

  Jag har ett antal nycklar som inte passar till något lås jag vet om, du kanske vill testa någon av dem? 😉
  Annars tycker jag precis som några ovan att du ska se om bakstycket går att lossa.

 13. Jess skriver:

  Det kan ju ha kommit något i kläm bakåt så att säga, luta skåpet framåt och försök sedan dra upp framsidan. Brukar funkar…har gjort så några ggr på jobb……

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Jag längtar till Las Islas

 14. agneta blomberg skriver:

  HEJ! Du kan ju kalla 20-åringen för terroristen så blir det mer rättvist då. Kallade mina katter för terroristerna när dom var lite jobbiga. Det var kärleksfullt menat. Tycker det var skitkul när du fotade cappuccinon som talibanen tappade. En klantig inbrottstjuv ha ha. Är hon släkt med Jönssonligan? Lycka till med skåpet.
  KRAM AGGE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *