Har jag möjligen tittat på amerikansk tv för mycket

Det kom en poolkille igår. Jag såg gestalten genom de neddragna persiennerna. ”Ujuj”, tänkte jag. Här är det bäst att man sätter på sig trutvalla och snyggar till tankinin innan man kliver ut för det här med georgius looking poolkillar har man ju sett på tv.

8e6c8e194834ad85f1820f66f9f138fa

69d4ed7f43f99ac5563de7d32ed48536

Sätter på mig bästa leendet och kliver ut. Har inte sett en good looking man på länge så förväntningarna på den här raringen är stora.

 

Ähum. 7 meter framför mig står en gubbajefel i min egen ålder.

IMG_2639

Ska sluta att titta på amerikanska filmer.

0

14 responses to “Har jag möjligen tittat på amerikansk tv för mycket

 1. Nelly skriver:

  Men raring, det var väl inget fel på honom?
  Skulle du vilja ha en inoljad biff som lämnar oljeläckage efter sig?
  Eller en georgius pojkspoling som bara tittar på ev ”gamla” kvinnor o bara ser deras pengar) (mo) jo – jag kollar nog på samma filmer som du 🙂
  Pöss :-*

 2. Mia skriver:

  He he tror du inte gubben din hemma rekat såna detaljer innan han släppte ner dig till villan?

 3. Mr Lee skriver:

  Äh, det är väl inga problem! Han ställer säkert upp och hjälper dig om du frågar snällt. 😉

 4. Laila skriver:

  😂😂😂😂

 5. Sophie skriver:

  Hahaha 😂😂😂😂 Det finns värre … så vara glad att det var han som kom 😉😂

 6. Ulrika F skriver:

  Haha hur är det med trädgårdsmästaren då? Bättre? 😉

  1. Mona skriver:

   Samma snubbe. Tyvärr.

 7. Eb skriver:

  Jag testade omegle.com (chatta med en främling i världen) häromdagen och blev kallad MILF av en 21-åring. Mvh 35-åring

  1. Mona skriver:

   HAHAHAHAHA!

 8. I mitt fall Mona skall jag åka till Montana och jobba med riktiga cowboys i oktober. Av någon märklig anledning ser jag framför mig snygga män á la Matthew McConaughey men en dag googlade jag (för skoj skull) på ordet cowboy och bilder på äldre män utan tänder dök upp på min skärmen =)
  Skrattade då och skrattade nu över ditt inlägg =)

  1. Mona skriver:

   HAHAHA, S O M jag ska skratta om det är gubbjävlar i vår ålder som du får hänga med! Ojojoj, S O M jag ska hänga på din blogg varje dag under den resan!

 9. Eva skriver:

  hahaha…du är för härlig! Såg det du skrev på johanna toftbys blogg häromdagen, bra skrivet.

 10. Norpan skriver:

  Kan det inte vara så att din make tittat på för många amerikanska filmer och insåg att han var tvungen att anställa denna snubben för säkerhets skull. Och att maken , i samma sekund som du klev ut vid poolen och var tvungen att plocka upp din chockade haka ifrån golvet, satt och smålog hemma i soffan framför fotbolls-EM och tyckte att han styrt upp allt ganska bra? ;-D

  1. monasuni skriver:

   😂😂😂😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *