Happy, happy

Så här glad är man när man börjar se änden av alla ordrar som ska packas. Sorry för att vi varit så sena men man vet aldrig effekten av ett blogginlägg. Ibland får vi 30 ordrar och ibland 250. Svårt att planera då men jag älskar att ni är tålmodiga.

 

Efter jobbet ska jag hämta ett gammalt bord jag blev kär i för ett år sedan och som jag nyligen fick frågan om jag ville köpa. Jag sa ja utan att tänka mig för eftersom det inte finns plats för det n å g o n s t a n s. Garaget är ju väry välstädat nu för tiden så jag kommer få lite problem med att gömma det där. Råkade dessvärre lova maken ”en sak in, minst två ut” för ett tag sedan men kanske måste låtsas att det börjar gälla efter nyår.

 

Häpp!

 

1

11 responses to “Happy, happy

 1. Norpan skriver:

  Men ”en sak in, minst två saker ut”….säger ju ingenstans att det måste vara dina saker som åker ut, om du förstår hur jag menar och inte specifikt vad det ska vara….eller? 😉
  Dessutom var det ett år sedan du blev kär i bordet, vilket på ett sätt gör att du i tanken köpte det för ett år sedan (man kan faktiskt göra så ) , gällde den regeln då oxå och var det inte ”Year of the wife då”?

 2. Lotta skriver:

  Dum fråga, men skulle inte ni flytta? Känns lite omvänt att köpa på sig massa saker innan ni är på plats på nya stället. Men du kanske redan vet exakt vart ni ska. Själv så går flytten vid månadsskiftet, och det kryper i kroppen på mig att handla grejer till nya stället. Men om jag tänker logiskt (vilket jag sällan gör), så fattar jag ju att det blir enklare att köpa nytt när vi är på plats. Speciellt så jag vet att jag får plats med grejerna, men främst för att jag inte orkar med att flytta och packa mer grejer än vad vi redan har.

  1. Mona skriver:

   Det dröjer länge innan vi flyttar så jag bidar min tid med bordet, hehe!

 3. Tara skriver:

  .. två saker ut” kan ju vara två små saker, typ knappnålar 😉

 4. Alexander skriver:

  Hamster👍😂❤️😂👍

 5. SoP skriver:

  Jag tycker att mina ordrar har levererats förvånansvärt snabbt trots att du sagt att det är lång leveranstid 👍

 6. Linda skriver:

  Ja hade tur med båda mina beställningar. Ljus ena gången. Sporttvättmedel andra gången. Kom efter 2dagar. O tvättmedlet va värt varende (dyr) krona!
  Tack igen för en bra, fin och ärlig blogg!

 7. Sara från norr skriver:

  Köp två billiga ting på loppis, hävda att du haft dem i evigheter men att det nu är dags att göra sig av med dem för bordets skull! 😃

 8. Anette skriver:

  Eftersom du ändå har för många skor kan du ju hiva ut ett par skor. En sko = en sak 😉

 9. Em skriver:

  Mona, jag diggar dig. Slut på kommentar 😉

 10. illika skriver:

  Ni har ju rensat ut massor. Det räknas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *