Happy, happy Friday!

Kan vara på dåligt humör när det är fredag?

 

Halva baksätet är fyllt med godsaker.IMG_3892

Nisse har ätit lite anabola, hehe …IMG_3897

Kompis  i Skåne skickar en låda godsaker som förhoppningsvis kommer idag!

IMG_3896Johanna är en av de mest kreativa och effektiva människor jag känner och nu har hon lyckats få distributionen av ett high end hudvårdsmärke; Natura Bissé. Jag nämnde det tidigare här i bloggen och då var det några av er som sa att det är världens i särklass bästa hudvårdsserie. Jag har aldrig hört talas om det men å andra sidan så är mina kunskaper begränsade.

 

Men, tydligen är det så att de som jobbar med hudvård vet precis vad det här är och det fungerar inte som med andra märken: om man har en salong kan man inte ringa och beställa. Icke sa nicke. Natura Bissé är tydligen supernoga med vilka som ska få ha det därför handplockar Johanna de ställen där det kommer finnas. Varje gång jag träffar henne så är hon lyrisk över det här märket och när jag var hos Sprut-Jenny senast så berättade hon att hon börjat använda det. ”ÄR det verkligen så bra som Johanna säger?” frågade jag. ”Ja, det är helt fantastiskt bra.” Henne om någon litar jag på så alltså var jag tvungen att sms:a Johanna och beställa. Jag bad henne plocka ihop något som passar mig så det kommer bli rena julafton.

 

Nu förväntar jag mig hy som en babyrumpa, annars kommer jag åka raka vägen ned till Skåne. Jag vet var Johannas brevlåda bor, hehe.

 

Jaha, mer då? Vi har världens bästa thai-hak här på jobbet. En sån däringa låda som står på parkeringen.IMG_2779Keson, som äger den, har lärt sig mina matvanor efter de två år hon stått här. Hon vet att jag avskyr sallad, att jag för det mesta beställer vårrullar och när jag vill ha ombyte beställer jag friterade räkor. De gånger jag gör det sistnämnda skickar hon alltid med en vårrulle.IMG_3895Dessutom får jag köpa flaskor med chili och soja direkt av henne. De är asgoda. 30 kr styck.

 

Well, det kallar jag kärlek.

 

Idag kommer jag ta det lite soft. Vi packade shitloads med Bering-ringar igår. Kul att ni gillar dom. I helgen presenteras vinnaren av Alla Hjärtans Dag-ringarna. Man kan fortfarande beställa både dom och alla andra vi har ...här.

 

Ska äta lunch med chääääfen på Tailsweep idag. De som sköter alla annonser här inne. Alltid lika trevligt. Efter jobbet är vi inbjudna till våra nya grannar. Vi bor på en hörntomt och har således ett gäng grannar runt oss. Dessvärre har vi haft några stycken som varit helt felvaggade men två av grannhusens ägare har flyttat thankyougod och nu har vi bara en granne kvar där dom är puckade i roten. Eller ja, inte frun kanske, hon hälsar, men maken är dum i hela huvudet.

 

Våra nya grannar klickade jag med direkt. Sjukt trevliga och de bjöd hem oss idag. De har dessutom en dotter i samma ålder som talibanen så jag hoppas att de gillar varandra.

 

Vad har ni för planer i helgen? I morgon ska jag till Jenny och fixa bort min arg-rynka mellan ögonbrynen. Botoxa mig lite. Och nä, jag är inte ett dugg rädd. Litar 200% på Jenny, vilket alla ni som gått dit genom mig gör. I love her.

 

8

15 responses to “Happy, happy Friday!

 1. Bodil Hanson skriver:

  Du måååste visa vilka Natura Bisse’ produkter du fick ..? Hoppas att White Rich Luxury Cleans ligger i lådan, annars måååste du beställa dig lite till ..lovar att du inte kommer att bli besviken!

  1. Mona skriver:

   Alltså, är dom SÅ bra?

   1. Bodil Hanson skriver:

    Du ska bilda dig din egen uppfattning, såklart. Men just rengöringskrämen, tillsammans med Diamond extreme dagkräm tycker jag är outstanding ..känns som om huden fått en riktig spabehandling. Det enda smolket i bägaren är priset, förvisso sjukt dryga. En burk räcker nära på ett år! Du får ge oss en recension sen!

 2. Ulrika F skriver:

  Äntligen en riktig hund på kontoret! Hehe

 3. Ännu mer porslin??? Har du inte allt redan?? 😉

 4. heidi skriver:

  Thaimaten ser kanon ut. Lite annorlunda mot vad vi äter härnere i Thailand. Och kärringen solar för fullt.
  //heidi

  1. Mona skriver:

   Ameh, du skulle ju sluta med den där skiten! Du kommer få cancer. Håll dig till elementet har jag ju sagt.

   1. heidi skriver:

    För gammal för att lära om ?. Men har använt solskydd 20 i 1 vecka nu.

    1. Mona skriver:

     Herregud, 20!! Har’u slagit dig?! Well, alltid bättre än inget!

  2. MissK skriver:

   Hade med legat o solat om jag vart i Thailand lr nån annanstans där det är varmt o soligt 😉

 5. Mia skriver:

  Nästa gång du är i Skåne kan du stanna till på Möllevångstorget i Malmö så kan du köpa såserna där, billigare… ?

  1. Mona skriver:

   Ähum, en gång råkade jag parkera där … kan säga att jag var glad över att det var mitt på dagen. Mvh Kärring från Finhooden med sjuka fördomar…

   1. Mia skriver:

    Haha, kommer ihåg det inlägget. Du får hojta så kan man guida dig nästa gång.

 6. Helena m. 4 skriver:

  Määäh… hur snygg får man vara,
  (trots att hon slickar på en kartong (!)??? suck… )
  – måste dock säga att maten inte såg så roligt ut, men smaken är ju viktigast !

 7. MissK skriver:

  Blir väl till o ta det lungt i helgen, ev kommer målaren o fixar lite i helgen misstänker jag och vad jag hört e han morgonpigg så blir väl till o gå upp tidigt i helgen med. Trots att jag haft semester i 2 veckor nu har jag fått gå upp kl 6 varenda jävla dag nästan, för hantverkarna kom vid 7 dessutom gick jag upp kl 6 i onödan 2 dar för rörläggaren glömde bort mig så jag satt o väntade på han i 2 dar innan han äntligen dök upp

  Enda som e kvar o göra i köket just nu är vänta på kakelsättarna, måla & tapetsera i köket, sen ska snickarna sätta upp fläkten och elektrikern fixa det sista dessutom måste målaren måla & tapetsera i sovrummet med

  Hej vad jag kommer att vara fattig sen när jag betalat allt o alla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *