Häng med mig till på Viking Line

Hörrni, jag har lite platser kvar på vår fantastiskt roliga tripp med Viking Line den 8 oktober. Loreen är kvällens artist och redan kommer gå i skönhetens tecken men inte som det brukar. Ett antal hudvårds-/sminkmärken kommer vara representerade och vi kommer få göra en hudanalys och få make up- och nageltips. Som deltagare kommer du kunna köpa produkter till ett avsevärt bättre pris än normalt och du får också en goodiebag som heter duga.

 

Min kompis Lena kommer prata om hudvård och med sin stora erfarenhet och extrem portion humor kommer ni älska det hon har att säga. En annan föredragshållare är Yvonne Ryding som kommer dela med sig av sina erfarenheter.

 

Och det roligaste av allt är att Christina Rosenberg, ”mitt” medium, kommer hålla en miniseans för er som är intresserade. Ni kan också få möta henne på tu man hand om ni vill.

 

Fast, det jag allra mest ser fram emot är att få hänga med er. Jag gillar inte att åka båt men det här ä r annorlunda. Mycket god mat (frukost, lunch och buffé ingår i priset …liksom alla föredrag) att få lyssna på Loreen och att få ha genuint skitkul med ett gäng väldigt trevliga läsare gör att det blir ett minne för gott.

 

För, vad de flesta av er inte vet, men som jag vet eftersom det är hos mig ni hänger, är att jag på riktigt har extremt trevliga läsare. Ni är ju några stycken som har varit med ett par gånger och ALLA säger samma sak: ”fy fan vad trevliga alla är!” och det ä r verkligen så. Jag är så himla lyckligt lottad med att inte har några puckon här. Inga som brukar ge sig till känna i alla fall. Det är många av er som har hittat nya vänner och ni är flera som kommit helt ensamma och som inte har ångrat er en enda sekund.

 

Så, gå in och anmäl er nu. Bor du inte i Stockholm så glöm inte att titta på alla bra möjligheter man har med att ta sig till båten med Viking Lines bussar!img_0220 Jag VILL verkligen att du kommer!

 

HÄR  ser du tidsschemat och gör din bokning! Kom ensam (jag lovar att den enda ensamma stunden du kommer ha, är när du sover) eller ta med dig några kompisar!

 

 

0

19 responses to “Häng med mig till på Viking Line

 1. Annikaf65 skriver:

  Hoppas ni får superkul och det vet jag att ni kommer att få😊du är ju med😂
  Puss

 2. Josefin skriver:

  Jag tror inte på medium, skrock eller magiska saker. Möjligtvis tror jag på glittriga pegasusar. Men nu ska jag berätta. Jag har beställt hit en exorcist (eller vad han anser sig ha för titel) som ska driva ut något ur vårt hus. det har tagit lång tid för mig att nå hit. Resten av familjen sitter hopkurade med lamporna tända och hackar tänderna på nätterna för dom ‘hör så konstiga ljud’. Jag har sagt att dom ska chilla, gamla hus låter och knarrar och trägolv knäpper när de sväller. Bra så. God natt och sov gott, även du min vuxna 38 åriga man. Släck lampan och sluta noja. Men vafan. Nu får det fanimej räcka. Jag FLYGER upp ur sängen på nätterna för tror äldsta dottern går i sömnen o ramlat ner för trappan. Men nä, hon sover. Mellersta dottern har sitt rum rakt ovanför oss och det springs/klampas hela nätterna på hennes golv. hon sover i sin spjälsäng. Jag sitter rak lång i vår säng med lamporna tända, mamma i telefonen, brandsläckare (vad tänker jag göra med den liksom), KNIVAR, och fullt påklädd för att vara redo för strid. Har satt larm på alla fönster o dörrar där uppe på natten. Dock ska exorcisten komma på dagen när ingen annan är hemma, för jag kan ju inte avslöja för mannen o barnen att jag blivit lika lea som dom….

  1. Karin skriver:

   Åh.. Jag vill veta hur det går för er! Lova att berätta.

 3. PJAK/Anna skriver:

  Sorry, 2,5 revisioner med start måndag en timme utanför Amsterdam blir det inget med det. Tisdag troligen Dusseldorf och onsem till fredag kväll Gnosjö. Jag behöver flyga på söndagen….

  1. PJAK/Anna skriver:

   onsdag eftermiddag till fredagkväll ska det vara….

 4. Ragdoll skriver:

  Jo det hade varit kul men för dyrt dessvärre. Men nästa gång kanske tant kan hänga på!

 5. Alexander skriver:

  Jag har ju bokat så knasigt flyg hem, landar vid 15 tiden på Arn, så det blir lite tajt för mig😪❤️

 6. Malin skriver:

  Ska bli så spännande! Min första tripp/påhitt med er! Ser verkligen fram emot det!
  Är ju lite hispig inför att åka båt. Tänk om det blåser 3500 m/s!!! Jag får för mig att Oscar som har koll på bogvisiret kommer att vara packad och missa någon hasp!
  Men så sansar jag mig och inser att vi bara ska till Åland!!! Happy!

 7. Biggan skriver:

  Åh. Jag hade dött och kommit till himlen om jag kunnat följa med. Har alltid drömt om att träffa ett medium. Och att träffa dig med OCH alla galna brudar som hänger här inne. Men, men det blir skiitkul att läsa om det också. Var rädd om dig när du nu jobbat så mycket din tokiga gamla arbetsnarkoman. OCH se till att hämta lite kraft. Kram i massor

 8. Karin skriver:

  Skulle så gärna hänga med, men är ju på säsongens sista mc-träff den helgen. Hade varit så spännande att träffa ‘ditt’ medium; är liksom nyfiken och lite skraj på samma gång på det där – tänk om man hoppats på att ha någon som vakade över en’ och så visar det sig att där inte finns någon alls. Kanske lika bra att inte veta, men fortsätta hoppas?

 9. Tant_T skriver:

  Bokat…två Norrlandstomtar kliver på där anslutningsbussen startar 🙂

  1. Mona skriver:

   Jamen jaaaaa, vad ROLIGT!

 10. Mari skriver:

  Vi hade väldigt trevligt på förra kryssningen, och jag hade så gärna velat vara med speciellt för träffa mediumet, men den 8 okt, är årsdagen av makens bortgång. jag hoppas du syr ihop något annat med medium inriktat. ha en härlig resa.
  kram Mari

  1. Norpan skriver:

   Beklagar sorgen och skickar massor med kramar till dig Mari<3

   1. Mari skriver:

    Å tack så omtänksamt… kram tbx.

 11. MajaSkellHell skriver:

  Skulle gärna…..vad säger du ”StackgrönnanKexet”? 🤓🤗

 12. Norpan skriver:

  Ser sjukt mycket fram emot att få läsa dina inlägg om resan och önskar dig och alla läsare som åker med dig , en riktigt trevlig resa <3
  Ser också fram emot att få följa dig i ditt TV-projekt som du arbetat med nu 🙂
  Så glad för din skull att du får positiv energi i ditt liv, det är du så värd, passa på att tanka massor från alla goa läsare under resan <3

 13. Kamilla skriver:

  Förra gången hade du ett uppsamlingsteam på centralen för ensamkommande 🙂 händer det nåt liknande denna gången? Jag flyger själv från Malmö och kommer förmodligen ha en massa tid att slå ihjäl när jag landar, nervös och hispig,,,vart tar jag vägen i stora staden ? Det finns ju massor av saker jag hellre skulle göra än att yra omkring själv i en hyfsat okänd storstad,,,, men vad gör man inte? Hinner kanske supa ner mig innan jag kommer fram,,, ha haa 🙂 skämt åsido,,,, När och var träffar man på dig vid båten?

  1. Mona skriver:

   Jag kommer stå vid terminalen, som förra gången. Saken är den att då hade jag hand om alla bokningar, nu är det dom så jag ser inga deltagare. Ska fråga om jag kan få tillgång till den. Kommer gå ut i veckan och fråga om det är andra deltagare som kommer ensamma, eller inte, och om ni kan träffas innan någonstans…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *