Hahaha, jag är ju så jefla korkad

Jag sitter och skriver förra inlägget om hur jag på äldre dagar börjat tralla med när jag hör schlagerlåtar.

NÄR DET ÄR DANSBANDSMUSIK JAG PRATAR OM!

Herregud. På med skämsmössan. Hur dum får man vara!

Jag måste gå in och ändra det inlägget genast. Förlåt alla schlagerentusiaster.

4

14 responses to “Hahaha, jag är ju så jefla korkad

 1. Nu är vi kompisar igen skriver:

  OK, nu är vi kompisar igen….

 2. H skriver:

  Då måste jag nog tyvärr hålla med de andra talarna i det andra inlägget, det är åldern. Någonting att se fram emot….eller inte

 3. Lite kusligt oavsett. 🙂
  Märker du av att ”folk” tycker det är lite konstigt att man inte är intresserad av musik. Jag gillar musik men bryr mig inte så mycket att jag laddar ner i telefon etc. Det anses lite udda. Kanske beror på att jag har en så ung pojkvän. 😛

 4. Cathrine skriver:

  Jisus!! Vad är det som händer med dig, rynkkrämer OCH dansbandsmusik?? Finns det ngt rehab för sånt här 😉
  Se nu till att boka biljetter till ngn riktigt bra konsert i sommar så du inte hamnar på ngn dansbandsvecka i Malung eller vart det nu är 🙂
  Ha en FAB vecka!

 5. Lisbeth skriver:

  Aha men då var det ju inte så farligt ändå för det säger ju allt om dig och musik. När man inte skiljer på dansbandsmusik och schlager har det nog inte med musiken att göra. Kan det vara så att du är helt tondöv och därmed förlåten.

  1. Jess skriver:

   Hahahaha, så sketans kul:-)
   Bra kommentar Lisbeth, nu går jag och lägger mig med ett smile i ansiktet:-)) Och med skvalpande toner av; Till vårt eget…Blueee Hawaiiiiii……….suck & stön

   http://annorlundaunderbara.wordpress.com
   Lyxfru,Hemmafru m.m

  2. MonasUniversum skriver:

   Om jag hade haft en kamera med ljud så hade du sett hur mycket jag skrattar just nu.

   Kärring.

 6. Rijo skriver:

  Mona, du kan komma hit och åka med maken i fyra dar uppigenom i Sverige och gå på dansbandslyssning mm i fyra dagar, han åker till Sunne tror jag =). Bara en sån sak. Du kan ju harva runt på Spaat och klappa lite takt med fötterna och nynna… Kanske hörs musiken ända dit =))

 7. Helena m. 4 skriver:

  HA ha ha ha ha ha…
  Tant börjar bli tant alltså ;-D

 8. Helma skriver:

  Fast då är det ju RIKTIGT illa. Förlåt mig alla ni som gillar dansbandsmusik, men det går verkligen inte att lyssna på. Huvva säger jag. Dansa till kan vara okej, men inte mer än så. Illa, illa Mona!!

 9. Freddan_malmö skriver:

  Du och maken kan ju åka till dansbandsveckan i malung nu istället för till öland och boda strand som du pratade om 😉

 10. mamski skriver:

  ok jag är ett hopplöst pucko men kan nån tala om hur jag ska skilja på trallvänlig schlager å ruggig dansbandsmusik? antal musiker? takt? refräng? kläder?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *