10 responses to “HA, jag V I S S T E väl det!

 1. Anne skriver:

  Du! Jag har försökt maila dig flera gånger sen igår men mina mail fastnar i utboxen hur jag än gör.
  Har du flera mailadresser?
  Och träning är visst väldigt bra 🙂

  1. Mona skriver:

   Det är något fel bakom spakarna! mona@hemslojdsprodukter.se eller mona@monasuniversum.se

   ..och träning suger.

 2. Vic skriver:

  Va fan…? Och det säger de nu? Efter ha dött sotdöden på gymmet nyss? #nobrainnopain #behövdenästandefribillator

 3. Sofie skriver:

  Det är det jag misstänkt hela tiden. Man hör ju ofta om folk som är väldigt tränade som plötsligt bara segnar ner i löpspåret eller i skidspåret eller dör i förtid. Så det verkar inte vara bra alls med mycket träning. Sen har jag alltid tänkt att det måste ju slita på kroppen väldigt mycket och att den därmed också åldras fortare. Om man inte rör på sig då sliter man ju inte på kroppen.

 4. Ragdoll skriver:

  Jag visste att du skulle se den artikeln och snappa upp den! 🙂

 5. Malin skriver:

  Vad bra, då kan man vara tjock med värdighet då…

  1. Mona skriver:

   Exakt min tanke, hehe!

 6. Norpan skriver:

  Den läste jag också och tänkte direkt på min make. Den motionen han får av att hoppa upp och ner i soffan och skrika sig hes när det är nån ”spännande” hockeymatch på TV kan inte vara hälsosam :-/ Jag tror på riktigt att han ska dö av en hjärtattack varje gång.
  Gör som jag, take a chill pill och sitt still 🙂

 7. Stina skriver:

  Men alltså vad hände med den där ursnygga tränaren som skulle få dig i toppform…Alex, hette han så? Gav han upp?
  Till folk som springer brukar jag bara informera om att ”man springer bara om man är jagad” PUNKT.

 8. Helma skriver:

  Lite ligger det nog i det där (även om man inte ska ta det så allvarligt det som står i Aftonbladet). Det viktigaste tror jag är vardagsmotionen. Dina promenader med Nisse, t ex, trädgårdsarbete, städning, trappor i stället för hiss osv. Tror det ger mer än att träna 2-3 ggr/vecka. Jag är så konstig att jag gillar att jogga och jag känner att jag får mer energi av det. Jag har ett jobb där jag går och står hela dagarna så ibland känner jag att det egentligen räcker som motion så joggingen tar jag oftast på helgerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *