Gud glömmer en del

image

Ska hämta talibanen på kyrkokören och går för första gången in.  Talibanen har börjat muttra om att hon vill sluta, att det är tråkigt, så jag vill se vad som händer.

I tio minuter har jag suttit och lyssnat på den värsta falsksång ever. Läraren sjunger alla sånger i falsett och det låter förjävligt. Mest troligt pga att hon verkar förkyld.

Nu fattar jag varför talibanen, trots sin mörka stämma, jämt sjunger asfalskt och försöker komma upp i den där högsta Pernilla Wahlgren-tonen ni vet.

Men jag har inte hjärta att gå härifrån.

1

7 responses to “Gud glömmer en del

 1. Mammy skriver:

  Stackars barn!! 😉

 2. Petra skriver:

  Abrahamsbergs kyrka! Kyrkan Gud glömde liksom.

 3. Elin Lundström skriver:

  Läser allt men skriver aldrig… får bättra mig =)
  Visst vet jag var du är, Birgittasalen i V-led kyrkan… Är en ung men ändå gammal finhoodsbo som flyttat till finhooden norrut 🙂

 4. Lisbeth skriver:

  Tänk på uttrycket: Hellre än bra” Kanske det som dom praktiserade. Tur att du hann vara med inne i byggnaden för dottern verkar du inte vilja vara där längre

 5. MonasUniversum skriver:

  Saken är den att det hela var sjukt rörigt. Två av barnen satt och höll på med helt andra saker, babblade och lät. Jag undrade hela tiden varför körledaren inte sa till dom.

  Dom är flera stycken i talibanens klass som går där så efteråt frågade jag tjejerna om det ALLTID var så där rörigt och varför inte DOM kunde säga till sina kamrater, som förstörde. Jag var skitirriterade. En unge drog omkring på en stol på slutet, så att det lät, till slut blev jag så jävla förbannad så jag sa ”du får nog sluta med det där nu!”. Det visade sig vara körledarens dotter. Skitbra. Jag gjorde nog ett bra intryck.

 6. Myggan skriver:

  Sweet lordylord. Har DU varit inne i kyrka???? Hade de give away påsar där, bjöd de på kaffe eller lovade prällen att du skulle få betalt om du kom in en pyttestund???? Eller kanske lurade de dig och sa att nattvardsvinet egentligen är champange?

  1. MonasUniversum skriver:

   Faktum är att jag gillar kyrkor..dock inte den där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *